סטודנטית של החיים!

חלקיקה

New member
סטודנטית של החיים!

את באמת בפורום ? גם אני... רק שאת עושה בנתיים כסף ואני לא...אבסורד... תסתכלי על זה כך..והזמן יעבור לך במהרה...

חלק קיה

אם לאמר את האמת, הייתי מעדיפה לעבוד במקום שלא יהיה לי זמן להתכתב איתך עכשיו... ומי שישמע איזה כסף אני עושה פה...(רק שלא יקלטו פה בעבודה, שאני מדברת עליהם...) פאדיחות

חלקיקה

New member
עוד יבוא היום..

בוא זמן לכתוב לא יהיה לך , זמן לנשום, לא יהיה לך, ואז תאמרי לעצמך, הייתי מעדיפה לעבוד בעבודה שאוכל לכתוב בפורום ושהדאגה היחידה שתהיה לי - "שלא יקלטו שאני מדברת עליהם...חחח

זה תסכול מאד

גדול כשאת יושבת 9 שעות עם התחת על הכיסא, פה ושם יש טלפונים, (פה ושם אני מסתכלת לצדדים אם רואים שאני בפורום) וזהו, אני לא עושה כלום, כלום, כלום. פשוט יושבת ומקלידה. זהו. 9 שעות!!!!!!!!! אני מגיעה למצב שאני צריכה להוסיף לי שעות שינה בלילה כדי שלא ארדם כאן. הייתי מעדיפה לעשות משהו, להיות עסוקה, להרגיש שאני עושה, שיש סיפוק, שצריכים אותי, ושאני לא סתם עוד בובה שנותנים לה משכורת, אני לא פוחדת מעבודה קשה כמו שאני לא אוהבת להשתעמם.

את מפוטרת@@@@

אנחנו לא משלמים לך מספיק?? רגע אני מכיר אותך ? האות האחרונה של השם הפרטי שלך הוא ל ?

בתש1

New member
פתחתן כאן פורום דירתי?

מה המצב בנות? מצב השעמום בקנטי,אה..? אני ברחתי לאיזה כמה ימים לעיר הקדושה והקרה.. מקוה שתסתדרו בלעדיי ..

היא הולכת בשביל לחזור....

אבל מה את עושה בינתיים בלעדיה? נו באמת, חלקיקה, אפילו שמך מעיד על תחושתך. את מרגשיה רק חלק בלעדיה...

למעלה