סטודנטים ועבודה..

• פותח הנושא lb22
  • פורסם בתאריך

lb22

New member
סטודנטים ועבודה..

אני מניח שיש פה כמה סטודנטים שגם עובדים במהלך התואר שלהם (מופנה לרוב כלפי החבר'ה שבתואר הראשון) אז יש לי 3 שאלות די חשובות 1. במה אתם עובדים (מי שמוכן להגיד ) 2. האם אתם עובדים לפני צאת השבת קרי יום שישי בערב / שבת בבוקר / צהריים 3. האם אתם יהודיים אני מאוד אשמח לקבל תשובות

Musi© Gi®l

New member
את שליח של אלוהים ורוצה להעניש את מי שעובד

בשבת? אחרת אני לא מבינה את המהות של הסקר הזה

lb22

New member
אם כבר אתה ....

אבל ממש ממש ההפך מזה .. אני בעד שמי שרוצה לעבוד בשבת יעבוד בשבת ושלא יכפו עליו את היום חופש כי בתורה כתוב ככה ..... אני מתחיל סוג של מחאה (לא פה במקום אחר...הרבה יותר רלוונטי) כנגד הנושא הזה אבל אני רוצה לראות קצת מה קורה בשטח לכן השאלה. ד"א להבא אם אין לך משהו אחר להגיד חוץ מעקיצות אני אשמח אם לא תגיבי.... ואם משהו לא ברור לך שלחי מסר.

ViolSastrad

New member
יאללה מהפיכה!!!!

נמאס לעבוד בשבת קודש! רוצה לעבוד בקריסמס, סילבסטר ורמדאן כרים! אפשר גם ביום מרתין לוטר קינג...?

בחייך, אח שלו, מה זה??

אתה צוחק עלינו? לא יפה... למה אתה לא שואל אותי מהי האסכולה החביבה עלי במיוחד בחקר ההיסטוריה? אם אני מארכסיסט, או היסטוריציסט או שאני חסיד של אסכולת האנאליסטים הצרפתיים? אבל לשאול אותי אם אני יהודי העובד בשבת??? לא יותר פשוט לבדוק את הפורום ביום שבת ולראות מי כותב ומתי?? לפתע, אני מתחיל להתגעגע לסקרים הארוכים של פעם... דאנטה

lb22

New member
אני אשאל אותך משהו אחר D

האם קראת את הספר החדש העוסק בסארטר ? או את הספר שראה אור בשנת 2004 על סארטר ומלחמתו הספרותית עם איזה הוגה אחר שאני לא זוכר את שמו עכשיו..... או בקיצור מתי תגמור כבר את התואר המתארך הזה שלך :)

lost9

New member
סלחו לי אם אני חושב שאתם

קצת יפי נפש כשאתם אומרים את זה הידע שווה ואין מה להפלות מה כול כך רע בלעשות סקר על מי מאיתנו עובד בשבת...? למה זה פחות ממשהו אחר?

lb22

New member
את או אתה

צריך להכיר את דאנטה כדי להבין את התשובה שלו.... בתור אחד שגם מכיר אותו מעבר לפורום והרבה מלפני הפורום אני לא מתרגש מההודעה שלו.. גם ככה פעם הבאה שאני אראה אותו נעיף עליו איזה כוס בירה..

כן, באמת, את או אתה?

או שיש לך הודעות הכתובות בלשון נקבה, או שיש לך הודעות הכתובות בלשון זכר... אני יודע, אנו בעידן פוסט-מודרניסטי, וכבר מקובל לשים סימן שאלה על כל דבר, וללכת כנגד הזרם, אבל בן-אדם עם כל כך הרבה בעיות בזהות המגדרית שלו לא רואים כל יום, ובטח שלא בפורום סטודנטים העובדים בשבת... דאנטה

Anna Karenina

New member
אענה לך ברצינות. ../images/Emo13.gif

1. עובדת, אך מקום העבודה שלי לא עובד בסופ"שים. (למעט תורנויות בשישי בבוקר, אבל זה באמת נדיר...) 2. ע"ע שאלה 1.
3. כן. תהנה...

למעלה