סטודנטים ונסיעות

סטודנטים ונסיעות

סטודנטים רבים לא בדיוק גרים במרחק הליכה ממוסד הלימודים, ולכן הנסיעות לוקחות חלק לא מבוטל מהיום. בנוסף לזה, רבים משלבים לימודים ועבודה, או לומדים מקצועות ששואבים את כל הזמן הפנוי עד השנייה האחרונה, ולכן נמצאים תמיד במצב של מצוקת זמן. כך הזמן שמבוזבז על הנסיעות הופך לזמן יקר ביותר. אז איך אתם מנצלים בדרך כלל את זמן הנסיעות שלכם? אני מתחיל ללמוד שנה הבאה ואהיה בין האנשים העסוקים ביותר, מכיוון שאני מתכוון לשלב לימודים ועבודה, ובנוסף לכך גם ללמוד פיתוח קול. קריאה וכתיבה בזמן נסיעות בד"כ מאוד מעייפת אותי, מצד שני גם להירדם אני מאוד מתקשה. כך שהכי יעיל מבחינתי יהיה להקליט את ההרצאות בעזרת נגן הMP3 ולעבור בנסיעות על הדברים שלא הצלחתי לעכל בשיעורים.

זה רעיון טוב

ואם זה עובד בשבילך אז סבבה. אני בנסיעות לא יכול לקרוא כמעט, למרות שאני מנסה. וגם ככה אני אוהב להקשיב לרעש המנוע של האוטובוס ולרחוב. אז בד"כ יושב ומסתכל החוצה מהחלון. אני גם שונא לישון באוטובוס.

נסיעות

נוסעת כשעתיים כל צד ברכבת סדרות ומוזיקה בלפטופ זמן מנוחה:) הכנת עבודות ודחות קריאה ללימודים ובעצם אחלה זמן

וואו

שעתיים זה המון..מותר לשאול איפה את לומדת? לי בשנה הבאה תהיה שעה נסיעה וזה נראה לי המון..שמישהו פה ירגיע אותי!:)

זמן נסיעות |אייקון של אוטובוס|

בד"כ שומעת מוסיקה או רדיו בדרך, זה הזמן שלי להירגע לפני הלימודים ואחרי הלימודים ולפני העבודה... ללמוד או לעבור על החומר לא יכולה כי זה עושה לי בחילה תוך כדי הנסיעה.

E i n a v 1 1 1

New member
אני מאלה שמנצלים את הזמן לשינה

אני לא לומדת עדיין, אבל בצבא שהייתי צריכה לנסוע 3-4 שעות לבסיס, פשוט אוטומטית גם אם הייתי עייפה או לא לשמוע מוסיקה באוטובוס/רכבת ונרדמת עד שמגיעים לבסיס... לא שולטת בזה. זה אחלה זמן להשלים שעות שינה. גם לא תמיד אפשר להתרכז ברכבת יש רעש מסביב, שזה מציק.

pieceofmadness

New member
אני תמיד מתארגנת לי לנמנום מזין

אבל תמיד מתיישב לידי איזה זקן שחייב להראות לי תמונות של הנכדים ולספר לי כמה אני דומה למרילין, או לאנערף...
למה רק לי זה קורה?

פעם אחת התיישב לידי באוטובוס

גבר חרדי שניסה להחזיר אותי בתשובה בצורה עדינה. הוא מירר לי את כל הנסיעה אבל הכי טוב שכמה דקות אחרי שירדתי כבר שכחתי ממנו לגמרי.

Lir האחת

New member
פיתוח קול ../images/Emo2.gif

גמני רוצה
הנסיעה שלי מהבית למוסד הלימודים הייתה בסביבות ה-20 דק'. את הזמן הזה הייתי מקדישה לדבר בפלאפון עם חברים שנאלצתי קצת להזניח
להקליט את ההרצאות ולשמוע בזמן נסיעה ארוכה, זה בהחלט רעיון יעיל
לא חשבתי על זה

Lir האחת

New member
אני מאוד רוצה..

הרבה מאוד זמן. נראה לי שכבר כמה שנים שאני חושבת על זה.. אבל עוד לא התחלתי. למה? יש סיבה
אני מאמינה שאני אעשה את זה יום אחד. יש לי רצון חזק לעשות את זה

ChilD SouL

New member
בדר"כ...

בעצם, זה לא בדרך כלל - זה תמיד. אני תמיד מקשיבה לאמ.פי. לקרוא וללמוד אני לא יכולה כי זה עושה לי רע וזה גם לא מומלץ כי ישנו טשטוש וזה לא בריא לעיניים.

B L I M P

New member
אני

נוסעת בד"כ 45 דקות ללימודים ו20 דקות חזרה ועוד 40 דקות לעבודה (חזרה מהעבודה זה כבר ביום למחרת..). אני בד"כ מקשיבה למוסיקה ונחה. בתחנה כשאני מחכה לאוטובוס אני בד"כ מחזירה שיחות, ובאוטובוס עצמו, במיוחד כשאני ממש עייפה, אני נרדמת שלא מרצוני.

למעלה