סטודנטים ומחייה......

aשרון

New member
סטודנטים ומחייה......

חלקנו כאן בפורום סטודנטים במכללה / אוניברסיטה, רציתי לשאול אתכם, מה דעתכם על כך שסטודנט מוכר את גופו בעבור כסף או כסף כיס למחייה ?

הוא מרגיש טוב עם זה, יש לו מספר קטן של לקוחות קבועים, זה משאיר לו זמן להשקיע בלימודים ובחיי חברה ובגדול זה משתלם לו ולא מפריע לו בכלל, מה דעתכם על זה ?

נ.ב. : אני לא כותב פה על עצמי, שיהייה ברור .

מי אני שאשפוט...

יש לצערי הרבה סיבות ללמה אדם מחליט למכור את גופו. אישית עצוב לי..
אני חושב שיש לעזור לאנשים כאלה ולנסות לעזור להם לצאת מזה.

Bragi Boddason

New member
אני לא הייתי עושה זאת

אבל מי שבוחר לעשות כך מבחירה שהיא מלאה שלו ולא בחרו את זה עבורו... חייו שלו, גופו שלו, עניינו הפרטי.

Uri04

New member
שמעתי על כאלה שעשו את זה

לא הבנתי אף פעם את הדחף. מה רע בעבודה באיזו חנות או למלצר? זה נשמע לי כמו הפתרון הקל לטווח הקצר שיגרום לשריטות עמוקות בטווח הארוך.

ItsikH

Member
בתנאים מסוימים אין בכך בעיה אם אדם נהנה מקבלת תמורה כספית עבור מין, ובהנחה שהוא גם נהנה מיחסי המין האלו עצמם (כי אחרת זו כבר בעיה), והוא מרגיש עם זה נוח ואינו תלוי בהכנסה הזו לקיומו - אם כל התנאים האלו מתקיימים, קשה לי לראות בעיה. אני מקווה שהקוראים יראו בעצמם שהפרת התנאים האלו היא זו שהופכת את הזנות לבעיה.

ד"א לאור הסיפור שיצא לאחרונה בעיתונות, אתמהה מה יקרה אם אחד מאותם "לקוחות קבועים" יפתח ציפיות כלשהן ממנו - כלומר צריך להביא בחשבון גם שהלקוחות מרוצים ומשתפים פעולה.

מאד לא מסכים עם ההתניות שלך

כל עוד הוא לא מתבזה בשביל הכסף, הוא לא חייב להינות מהסקס עצמו. ומה זאת אומרת 'תלוי בהכנסה הזאת לקיומו'? מה הבעיה עם כן? ומה בדיוק ההגדרה של 'תלוי'?
האם מלצר שעובד קשה ומתפרנס מהמשכורת הזו, העבודה אינה ראויה? משום שאינו נהנה מעצם המילצור ומשום שהוא תלוי בעבודה?
אם הוא משתכר טוב, ואין לו בעיה וללקוחות אין בעיה, אז בכיף. ככה זה זנות ולדעתי זה אחלה ולא צריך להתבייש בזה. לפעמים הרבה יותר מבזה להיות מלצר, אגב. למעשה, כשאני חושב על זה, ברוב המקרים זה יותר מבזה. כי רוב המלצרים אפילו לא מקבלים משכורת מהמעסיק. אז לאיזה מקצוע אתם קוראים זנות?

ItsikH

Member
לא מובן לי איך אתה חווה את המיניות *שלך* האם עבדת פעם בזנות על בסיס קבוע? האם צריך פעם שרותי זנות על בסיס קבוע?

לא מדובר בביזוי בכלל, ואין חלקי עם הפמיניסטיות המתלהמות, אני מדבר רק מהיכרות אישית עם מה שהזנות עושה, גם לעוסקים בה וגם לצורכים אותה (וצר לי, הנסיון להטיל את האחריות לנזקים האלו על הקרימיליזציה לא משכנעת כי לא קשורה בכלל לנושא).

יש סיבה טובה מאוד שאתה יכול לראות את עצמך מנקה אסלות ומפנה פחי זבל למחייתך במקרה הצורך, ולא עוסק בזנות, ממש כשם שאתה משתמש בשירותים כאלו בשגרה ולא בשרותי זנות.

מאיפה לך?

למה נראה לך שאני מעדיף לנקות שירותים על פני זנות?
והסיבה העיקרית שאני לא צורך זנות היא שאין לי כסף לזה, זה יקר.
יש עוד כמה סיבות קטנות, אבל בגדול, אם היה לי כסף ולא היה לי אף אחד, מה אכפת לי לשלם לצעיר חתיך?

J u n k y

New member
לא יודע כמה אנשים "נהנים" מאספקת שירותי מין

אני חושב שמילת המפתח היא בחירה. האם האדם עושה את מה שהוא עושה מתוך בחירה והוא מודע למחיר של זה.
לצערי נראה שברוב המקרים זה לא ככה.

ItsikH

Member
בחירה לא אומרת מודעות למחיר הנה כאן כותב אדם שאין לי ספק שלא מודע למחיר וגם לא מעונין לדעת.

Acoustic 3

New member
זנות היא לא מילה גסה בעיני.

אבל - כאשר אדם מוכר את עצמו כי קיבל הזדמנות יקרה מפז שתסדר את חייו זה אולי נסבל - אבל זה ממש ממש מצער כאשר אדם עושה זאת על מנת לכלכל את עצמו באופן קבוע וכי אין לו ברירה אחרת.

באיזשהו מקום - כולנו מוכרים שירות מסויים על מנת לקבל עבורו כסך. כל עבודה והתפקיד שלה - אבל כולנו מוכרים משהו למישהו.
ההבדל בין כל אלה לזנות היא הפלישה לגוף וביטול האנושיות באותו אדם, תוך כדי התייחסות אליו כאל חתיכת בשר שנוכחת פה רק לשם סיפוק יצרים ותו לא. זה מה שכואב בזנות.

אבל הנה שאלה -
אחד הדברים שהכי מחפירים בזנות הוא התנאים הלא אנושיים בהם אותן נשים מוחזקות בניגוד לרצונן (ואולי גם גברים אבל אני מניח שפחות).
אבל מה קורה כשלא מדובר בסחר בבני אדם שנחטפו למטרות מין?
מה קורה כשיש אדם העוסק בזנות והוא נהנה מהתנאים הטובים, הכסף הקל, הזמן הפנוי והאנשים שהוא מכיר בדרך?
האם גם אז זה רע?
ומי קובע את הרע או הטוב?

בעיני, אם סטודנט החליט להרוויח ככה את לחמו אני לא אתערב.
אישית לי זה כואב ואני לא רואה את עצמי עושה את זה ומרגיש טוב עם עצמי..
אבל זו סוגיה שקשה מאוד לענות עליה..
לא מדובר באדם שהוכרח לעשות את זה. מדובר באדם שבחר בזה.
ומי קובע שהבחירה לא טובה אם הוא מרגיש בסדר עם זה?

זו שאלה קשה.
לי אין תשובה.
סתם בלבלתי את המוח בכל ההודעה הזאת.

למעלה