סטודיו C

ronanit

New member
בעברי הרזה יותר הייתי מנויה

מאוד תלוי לאיזה חוג (עיצוב גוף?) אני אהבתי - רק יקר נורא - וחובה אבל ח-ו-ב-ה להתמיד , אולי קצת יותר מכל ספורט אחר
 
הייתי ויש לי את הספר שלהם

זה מאוד נחמד רק התרגילים קצת קשים לי אבל כשהלכתי לשם הורדתי בהיקפים 6 ס"מ אבל לא במשקל. והיה לי מאוד מאוד קשה למרות שהתמדתי להגיע כל שבוע. שקלתי לחזור אליהם השנה, אבל הם נעשו יקרים להחריד.
 

לילית462

New member
עשיתי במשך שנים, מאוד אהבתי

עשיתי חיטוב במשך שנים, מאוד אהבתי. החסרון העיקרי של השיעור חיטוב שלהם הוא שזה ממכר. כלומר ברגע שאת מפסיקה ללכת פעמיים בשבוע, תוך זמן קצת הכל חוזר להיות כמו קודם והחיטוב שלהם נעלם. עשיתי גם הליכונים וגם מזה מאוד נהנתי, עוזר מאוד כדי להיכנס לכושר. אפילו הלכתי לדיאטנית שלהם שהיתה חמודה למדי ועזרה לא מעט.
 

מאיוש1982

New member
לא רק שהם יקרים יש גם תקופת התחייבות מאד

ארוכה... קראתי באינטרנט באיזה אתר שמתלונינים בו, שמישהי עברה תאונה ולא יכלה להתאמן ואם אינני טועה בכל זאת לא הסכימו לשחרר אותה מההתחייבות. לפחות לא עד שהיא פנתה לאתר הזה.
 

לילית462

New member
וואלה ? בזמנו היית צריכה להתחייב לחודש

אם רצית יכולת לעשות מנוי ל 3, 6, 12 חודשים ואז המחיר ירד. אבל היתה גם אפשרות לחודש
 
למעלה