לייב זכיתי לכבוד ב-3 הופעות קסומות... Eat The Rich
E ErezLahat7 New member 18/10/06 #26 סטודיו למרות שלדעתי אין הבדל ממש ענק בין 2 הגרסאות וגם גרסאת הלייב שלו מצוינת LIVIN ON THE EDGE
A AeroTom New member 18/10/06 #27 לייב הרבה בגלל השורה: There's something right with the world today and evetybody knows it's fuckedואקח את הגרסה מ-Woodstock 94 עם ההקדמה של She Cried שאני מאוד אוהב שהיו עושים בסיבוב של GAG. I Wanna Know Why
לייב הרבה בגלל השורה: There's something right with the world today and evetybody knows it's fuckedואקח את הגרסה מ-Woodstock 94 עם ההקדמה של She Cried שאני מאוד אוהב שהיו עושים בסיבוב של GAG. I Wanna Know Why
A AeroTom New member 18/10/06 #29 לייב עוד שיר עם אנרגיה טובה בלייב. אוהב מאוד את גרסת פנדורה. Falling In Love
A Aeroguy New member 18/10/06 #30 סטודיו אחד הדברים שהכי לא מובנים לי זה מה קורה לשירים מ-Nine Lives שגורם להם לאבד מקסמם בהופעות... הנה אחד קשה: Baby Please Don't Go
סטודיו אחד הדברים שהכי לא מובנים לי זה מה קורה לשירים מ-Nine Lives שגורם להם לאבד מקסמם בהופעות... הנה אחד קשה: Baby Please Don't Go
A Aerosmith2006 New member 18/10/06 #31 לייב..... אין הבדל ענק אבל בלייב זה נותן הרבה אנרגיות מה עם Mother popcorn ?
A AeroTom New member 18/10/06 #32 אין לו גרסת סטודיו...../images/Emo3.gif אז אקח את הלייב! הגרסה המלאה כמובן מ-Live Bootleg עם Mister David Woodford! Last Child
אין לו גרסת סטודיו...../images/Emo3.gif אז אקח את הלייב! הגרסה המלאה כמובן מ-Live Bootleg עם Mister David Woodford! Last Child
A AeroTom New member 19/10/06 #34 דווקא די קל - סטודיו הוא לא עשה רושם מי יודע מה בפעמים הבודדות רק שהוא בוצע בלייב... Bone To Bone
S SaintJohn New member 19/10/06 #35 סטודיו ממה שיצא לי לשמוע מבוטלגים, השיר תמיד יצא מבולגן, סטיבן התבלבל במילים, ובסטודיו הוא חלק מאלבום כל כך טוב. Love in an Elevator
סטודיו ממה שיצא לי לשמוע מבוטלגים, השיר תמיד יצא מבולגן, סטיבן התבלבל במילים, ובסטודיו הוא חלק מאלבום כל כך טוב. Love in an Elevator
A AeroTom New member 19/10/06 #36 לייב הרבה אנרגיות יש לו על הבמה, ותמיד סבבה ככה. אקח את גרסת הלייב מ-Sanity או מדיסק הבונוס של You Gotta Move. שתיהן משובחות. Fever
לייב הרבה אנרגיות יש לו על הבמה, ותמיד סבבה ככה. אקח את גרסת הלייב מ-Sanity או מדיסק הבונוס של You Gotta Move. שתיהן משובחות. Fever
S SaintJohn New member 19/10/06 #37 לייב אוהב גם את הסטודיו וגם את הביצוע ב-YGM, אבל ללייב יש ערך מוסף. הנה אחד קשה: I Don't Want To Miss a Thing
לייב אוהב גם את הסטודיו וגם את הביצוע ב-YGM, אבל ללייב יש ערך מוסף. הנה אחד קשה: I Don't Want To Miss a Thing
A Aeroguy New member 19/10/06 #39 לייב בגרסת 2001-2001, כשהאריכו את הסולו והוסיפו לו ג'אם נחמד (לפעמים עם מפוחית). Lick And A Promise
S SaintJohn New member 20/10/06 #46 ../images/Emo36.gif../images/Emo36.gif../images/Emo36.gifסטודיו שימו בבקשה לב שהמשכתי את השרשור בצד הימני של העמוד, כי כפי שניתן לראות השרשור מתחיל להראות די מבולגן בצד השמאלי...
../images/Emo36.gif../images/Emo36.gif../images/Emo36.gifסטודיו שימו בבקשה לב שהמשכתי את השרשור בצד הימני של העמוד, כי כפי שניתן לראות השרשור מתחיל להראות די מבולגן בצד השמאלי...