סטהארס הולו

s i m i

New member
מה? באמת יש מקום כזה? ../images/Emo2.gif

*המומה* בדיוק לפני כמה שבועות חשבתי על כמה שהייתי רוצה שבאמת יהיה מקום כזה וכמה שהייצתי רוצה לגור שם. חח זה מצחיק אותי.
טאף. נחמד לדעת!

frikin shin

New member
אני חוזרת...

א-כ-ז-ב-ה-!!! אין טעם לחיי עכשיו![ חיחי.... אני נוסעת לניו יורק באוגוסט ואני זוכרת שרורי נסעה באוטובוס מסטארס הולו לניו יורק.... זה ממש מבאס! אנשים מרעילים לי את המוח! אומרים לי שהעיירה קיימת ושיש באמת לוק'ס והכל! ארג...

Gilmore Girly

New member
הייתי בסט הייתי בסט הייתי בסט!!../images/Emo9.gif

הייתי שם שנה שעברה!! זה היה מזה אדיר באולפנים של WB בקליפורניה! זה היה הכי שולט בעולם!!! כאילו הייתי בעוד סטים של תוכניות אחרות אבל בעיקר בבנות גילמור, כי אמרתי למדריכה שאני מעריצה ענקית של הסידרה! אז היא לקחה אותנו לסטארס הולו!!! והייתי גם בבית של אמילי וריצ'רד (בתוכו!!!,) וכזה נגעתי בכיסאות שלהם איפה שהם אוכלים ארוחת ערב בימי שישי!!! (ובעצם בכל יום....) והייתי בבית של לורליי ורורי!! ונגעתי בידית לכניסה לבית שלהן! (כאילו, יש להן בעיקרון שני בתים אחד ליד סטארס הולו ששם מצלמים את הצילומים של החצר ואחד בתוך אולפן סגור ששם מצלמים את הצילומים של בתוך הבית! והייתי בשניהם!) ידעתם שהבית שבו מצלמים את הבחוץ של הבית של לורליי ורורי הוא בעצם מחובר מהצד השני לבית של סוקי וג'קסון! אדיר הא?! אהה, וראיתי גם את ג'ניפר אניסטון אבל זה לא לפורום הזה... אגב, אני שכחתי לשאול את המדריכה איזה פרק בדיוק צילמו כשהייתי שם למישו יש מושג איך אני יכולה לברר?! וואו כתבתי המון...סורי...מקווה שיהיה לכם סבלנות לקרוא!!

Gilmore Girly

New member
אהה ושכחתי לומר ש..

ראיתי את לוק'ס דיינר (אבל רק מבחוץ....) ואת הכיכר בסטארס הולו! ואת ה"פרגולה" הלבנה הזאת שבאמצע הכיכר של סטארס הולו!!

Gilmore Girly

New member
וגם...

ראיתי את הפטיש של רורי מהעונה השנייה, ותפריט של לוק'ס דיינר, ואת הבית-ספר של סטארס הולו, וקים אנטיקס....ועוד טונות דברים!!! וסורי שפתחתי כ"ך הרבה הודעות, פשוט אני כל דקה נזכרת בעוד דברים... ויש לי תמונות של הכל איפה שהו במחשב...אני יחפש אותם ויביא לכם את זה....

frikin shin

New member
תחפשי!!!!

ואחרי זה תגידי לי כמה שעות נסיעה זה מניו יורק לקליפורניה!!!!!!!!

frikin shin

New member
מקפיצה בשביל תמונות

מסטארס הולו שלא קיימת!!!!!!!!!!!!!!!!! לאאאאאאאאאאאאאא!

Lorelai

New member
ומתי התכוונת לספר לנו את זה בדיוק?

סתם.
אין לך מושג כמה אני מקנאה. ביטץ'. ;)

YaLdoNet 4 EveR

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

מההההההההההההההההההההההההההההההההה?!?!?!?! שונאת אותך.
הלוואי על כל אחת ואחת מאיתנו.

gilmorefreak

New member
איזה כיף לך../images/Emo70.gif

גם אני רוצה
גם אני רוצה
לא הוגן
תביאי תמונות ומהר..
יואו איזה כיף לך..אני לא מאמינה שלא סיפרת לנו קודם...
אני גם רוצה

Gilmore Girly

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo23.gif

אני אחפש תמונות משם, אבל האמת שאין לי כ"ך הרבה כי זה היה אחד מהאזורים שהיה אסור לצלם בהם...
אז פשוט מידי פעם אתן יודעות ב"טעות" החליקה לי היד עם המצלמה שב"טעות" החבאתי וב"טעות" צילמתי כמה תמונות...
חחח.... היה מותר אבל לצלם את הפטיש של רורי, התפריט של לוק ועוד כמה דברים...
אני אחפש את התמונות ויישים אותן.... בינתיים אני אנסה לשים את הכרטיס כניסה לשם (האמת שהסורק לא עובד לי אז פשוט העתקתי את איך שזה נראה למחשב...
)

lorelai luke

New member
מצאתי אתר של האולפן צילומים

בנות גילמור מצולמת ב- MIDWEST STREET וזה מה שכתוב על הרחוב באתר: This is "Any Town USA" complete with a small town square, center gazebo, white church and steeple, brick courthouse and street level storefronts. A small tree-lined residential street meanders off the town square and is highlighted by six different homes. Practical interiors exist in three houses and several of the business facades. This street is most recognized as River City, Iowa in The Music Man, but other productions that have used our "any town" include East of Eden, Bonnie and Clyde, The Shootist, Jack Frost, Dukes of Hazzard, Growing Pains, Sisters and Gilmore Girls. ויש גם תמונות... ארבעה מהם מצורפות להודעה, ועוד אחת: http://wbsf.warnerbros.com/soundstages/gfx/large/MidwestResidential.jpg

scoobysnax

New member
בתור אחד שהיה באיזור:

סטארס הולו ממש לא קיימת, א-ב-ל:::::: הארטפורד (איפה שאמילי וריצ'רד גרים) קיימת!!!!!!!!! אכן היה מאכזב לחפש עיר שלא קיימת.. אבל היה מגניב לנסוע ליד הארטפורד!! זה היה בתקופה שהמצלמה שלי לא תפקדה בכלל, אז אין תמונות, אבל בין בוסטון לניו יורק- יש שלט להארטפורד!!

למעלה