מכתוף מתקפל
חברה בשם פוטומימי בחיפה מוכרת מכתוף רב שימושי מתחת ל500שח"
קבל קישור-http://www.photomimi.com/dslr-rig.html
אתה מוזמן לפנות בפרטי
לבנות Steadicam משלך מייצב עבור סוג XL1
Email this page
Print This Page
(ואת רוב מצלמות וידיאו DV)
© 1999 כריס Santucci ALL RIGHTS RESERVED
באמצעות
כריס Santucci
כריס שלח אימייל
בסיס המצלמה 7 "X 3 5 / 8" X 1 "Poplar. זה חייב להיות הפינות מול מגולח למטה כדי לאפשר זווית של 1x2 זה נדפק לתוכו (השתמשתי קיר גבס ברגים, 2 בכל צד). גם הוא חור שנקדח בבסיס לאפשר להרכבת ברג פרפר עם המצלמה. החור פשוט גדול מספיק כדי להזיז את המצלמה סביב לאיזון.
החלק התחתון מקבל דפוק לזרועות העליון 2 (1 "X 2" אורנים) עם סך של 4 ברגים (2 מכל צד), ואני הטייס לקדוח חור כל בורג (זה רק אורן).
המפרקים חוזקו עם כל בד פיברגלס ושרף כי ניתן לרכוש בחנות חלקי רכב.
אני דבוק רמה רוח על בסיס לאפשר איזון, שבה אתה צריך לעשות על ידי יחידת מטפס על ידית משהו זה לא זז. לעזוב את המצלמה גובר ברג פרפר קצת רופף עם המצלמה על היחידה, אז הנדנדה הקדמי יחידת ומאחור. צפה ברמת לקבוע אם או לא להזיז את המצלמה או דרך להשיג רמה כי מן הציר. ואז הנדנדה היחידה מצד לצד ולראות שם את הבועה בסופו של דבר. להזיז את המצלמה או דרך להשיג רמה כי מן הציר. ואז כל שעליך לעשות הוא להדק את ברג פרפר, ומוכן שלך.
המצלמה גובר החור מתחיל ב 3 / 4 "מהצד הארוך של הבסיס, ו 1 5 / 8" מהחלק האחורי של הבסיס. החור עצמו הוא 3 / 4 "רחב 2 1 / 4" ארוך.
הידית היא חלק חיוני ביותר, וכל פעם היה ציר. זה אחד מאותם צירים כלאיים בעל רצועה יורד של זה (מחוסר תיאור טוב יותר). הייתי חתיכת פירסום מעקה (עץ), וחותכים חריץ לתוך הדף (1 1 / 2 "עמוק). סוף הרצועה של ציר נכרת כדי 1 1 / 2 "גם, וגם את מעוגלות. אני גם הגיש זה חצי hing משני הצדדים כדי שיהיה שטוח וחלק. את החור בידית שעובר דרך חור (תצטרך לקדוח את הציר) הוא בדיוק 1 1 / 2 "מלמעלה, ואני השתמשתי woodscrew פליז (# 12 X 2 1 / 2") לקצץ כדי להתאים את הידית. החור טייס עבור בורג זה יהיה כדי לאפשר בסופו של דבר יותר גדול של הבורג להתאים snugly, לא חזק, אולי אפילו קצת רופפים. The Groove ב הידית מאפשרת ציר להשתלב באופן רופף, כאשר woodscrew מוברג ב snugly.
הנה חלק מכריע. החיכוך על ציר 2 של ציר צריך למזער ככל האפשר. נהגתי כמה להברקת רהיטים עבור הפנימי של החריץ את הידית, ואת החור שבו woodscrew עובר hings צריך להיות קצת רופפים. אני מתכנן לשים טיפה של שמן טפלון לחור הזה, שאמור לתת לי פחות חיכוך. החלק השני של הציר יש מין ניילון להוסיף שנראה לספק חיכוך נמוך. לחפש סוג כזה של ציר.
יש לי את רוב החומרים שלי הום דיפו.
כמשקל נגד היא צלילה, משקל משקל החגורה. אני חושב שזה שוקל כ 2 1 / 2 קילו. אני חושב. זה החליק על פיסת אלומיניום שחול כי הוא דפק על החלק התחתון. זה חם ונעים, והוא יכול להיות הניף צד כדי לאפשר אפשרות נוספת איזון.
לצג הוא רק איך זה נראה. עלות נמוכה האזרח אינץ. אם מישהו יכול לגלות איפה המסך מטריקס פעילים ניתן למצוא, אנא הודע לי. מקור אחד הוא לא כל כך מבריק.
כרגע אני מעדכן יחידה זו על ידי הצבת חפיסת סוללה נטענת למטה שבו היא משקל נגד. אני ולחבר את המסך ואת המצלמה לתוך התיבה. כפי שהוא, עדיין יש את המצלמה זה הסוללה, ואת שומר המסך גם זה הסוללה. יש לי גם להשתמש ביחידה זו עם עינית ואת המיקרופון המצורף.
ככל באמצעות יחידת הולך, תצטרך להתאמן. זה מאוד יציב, אבל יש כמה דברים להבין שכשאתה מתאמן. מצאתי את הצורך להשתמש בידו הפנויה שלי לח התנועות של היחידה לרגל. אתה תראה.
טיפשים אם מישהו בסביבה עם עיצוב זה מגיע כמה דרכים לשפר את זה, אנא הודע לי.
בהצלחה. כריס ([email protected]).
HomeShop10 Most Popular ProductsFREE LibrarySite OverviewForumsAbout UsAdvertise
STAY CONNECTED
Subscribe to the Newsletter Email us directly Request print catalog RSS feed
SATISFIED CUSTOMERS
Professional Producer Course
Just so you know, my first project won an Aegis corporate video award in the low-budget category. I am applying things from your course. Thanks again!
Rob L
Professional Producer CourseProfessional Producer CourseProfessional Producer CourseProfessional Producer CourseProfessional Producer Course
POPULAR DIRECTORIES
Camera Rental Houses Video Distributors Public Access TV Stations How To Buy Video Production Insurance Video and Audio Manufacturers
View the full list of Directories on VideoUniversity
POPULAR ARTICLES
50 Ways to Grow Your Video Business How To Use Color Bars Birth of Television Broadcast Quality - Is It or Isn't It? Copyright Your Video (gov't form) Chroma Key Basics DV Formats - Everything you need to know Engineering Primer What's the Best Video Editing System? Editing - 10 Commandments Lens - Adjusting Back Focus Finding The Right Video Business Make Video Look More Like Film PhotoShop for Video Tips Sony Z1 HDV Camcorder -User Comments Smart Contracts TV Test Patterns, inc Indian Head Demo Reel Success Secrets
List All Articles
ACCOLADES
Forbes Magazine calls VideoUniversity one of the best business-to-business sites for digital video production.
Winner... Videography Magazine's "Website of the Month" Award
Winner... PC Magazine Online "Best Desktop Video Site" Award
Winner... CyberFilm School's "FOUR STAR" Award
QUICK LINKS
• What's New
• General Reference (non-video)
• Video Links
• Take Our Survey
• Consulting
RECENT POSTS
• Streaming Movies on TV
• Outside the Box
• Produce A Free Video
• VU Webcast #4
• Video in Print – Paper-Thin Video Screen
RECENT COMMENTS
• Carlos A. Altgelt on Alfred Hitchcock’s Cameo Appearances
• annu on Final Cut Pro – Another Video Revolution
• Jamie on Tips and Tricks for the Sony VX 1000
• Alejandra Fitzsimons on Ten Commandments of DV Editing
DIGITAL VIDEO FEED
• Moody's downgrades Liberty Media LLC ratings (AP)
• Gephardt pushes for investment in health research (AP)
• Malone says DirecTV is not for sale: report (Reuters)
• Simpsons' lampoon of Sarkozy sudden French web hit (AFP)
• Google Adds Captions to YouTube Search (PC World)
• Sony to launch online download service for TVs (AFP)
• How Google Gets from Chrome OS to YouTube TVs (PC Magazine)
• California Bans Power-Hog TVs: Death Knell for Plasma? (PC World)
• Sony hopes online service will build brand loyalty (AP)
• Google adds automatic captions to YouTube (AFP)
CNET REVIEWS
• Sanyo Xacti VPC-CG10 (pink)
• JVC Picsio GC-FM1 (purple)
• Flip Video MinoHD (second generation, silver)
• Sony DCR-DVD650
• Canon Vixia HF S11
• VholdR ContourHD wearable camcorder
• Sony Handycam DCR-SX41 (blue)
• Canon Vixia HG21
• Samsung HMX-H100
• Samsung SMX-F34 camcorder (blue)
Build Your Own Steadicam-type Stabilizer for the XL1
Email This Page
Print This Page
(And most DV camcorders)
© 1999 Chris Santucci ALL RIGHTS RESERVED
by
Chris Santucci
Send Chris Email
The camera base is 7″ X 3 5/8″ X 1″ Poplar. It has to have the front corners shaved down to allow for the angle of the 1X2’s that get screwed into it (I used drywall screws, 2 on each side). Also a hole is drilled into the
חברה בשם פוטומימי בחיפה מוכרת מכתוף רב שימושי מתחת ל500שח"
קבל קישור-http://www.photomimi.com/dslr-rig.html
אתה מוזמן לפנות בפרטי
לבנות Steadicam משלך מייצב עבור סוג XL1
Email this page
Print This Page
(ואת רוב מצלמות וידיאו DV)
© 1999 כריס Santucci ALL RIGHTS RESERVED
באמצעות
כריס Santucci
כריס שלח אימייל
בסיס המצלמה 7 "X 3 5 / 8" X 1 "Poplar. זה חייב להיות הפינות מול מגולח למטה כדי לאפשר זווית של 1x2 זה נדפק לתוכו (השתמשתי קיר גבס ברגים, 2 בכל צד). גם הוא חור שנקדח בבסיס לאפשר להרכבת ברג פרפר עם המצלמה. החור פשוט גדול מספיק כדי להזיז את המצלמה סביב לאיזון.
החלק התחתון מקבל דפוק לזרועות העליון 2 (1 "X 2" אורנים) עם סך של 4 ברגים (2 מכל צד), ואני הטייס לקדוח חור כל בורג (זה רק אורן).
המפרקים חוזקו עם כל בד פיברגלס ושרף כי ניתן לרכוש בחנות חלקי רכב.
אני דבוק רמה רוח על בסיס לאפשר איזון, שבה אתה צריך לעשות על ידי יחידת מטפס על ידית משהו זה לא זז. לעזוב את המצלמה גובר ברג פרפר קצת רופף עם המצלמה על היחידה, אז הנדנדה הקדמי יחידת ומאחור. צפה ברמת לקבוע אם או לא להזיז את המצלמה או דרך להשיג רמה כי מן הציר. ואז הנדנדה היחידה מצד לצד ולראות שם את הבועה בסופו של דבר. להזיז את המצלמה או דרך להשיג רמה כי מן הציר. ואז כל שעליך לעשות הוא להדק את ברג פרפר, ומוכן שלך.
המצלמה גובר החור מתחיל ב 3 / 4 "מהצד הארוך של הבסיס, ו 1 5 / 8" מהחלק האחורי של הבסיס. החור עצמו הוא 3 / 4 "רחב 2 1 / 4" ארוך.
הידית היא חלק חיוני ביותר, וכל פעם היה ציר. זה אחד מאותם צירים כלאיים בעל רצועה יורד של זה (מחוסר תיאור טוב יותר). הייתי חתיכת פירסום מעקה (עץ), וחותכים חריץ לתוך הדף (1 1 / 2 "עמוק). סוף הרצועה של ציר נכרת כדי 1 1 / 2 "גם, וגם את מעוגלות. אני גם הגיש זה חצי hing משני הצדדים כדי שיהיה שטוח וחלק. את החור בידית שעובר דרך חור (תצטרך לקדוח את הציר) הוא בדיוק 1 1 / 2 "מלמעלה, ואני השתמשתי woodscrew פליז (# 12 X 2 1 / 2") לקצץ כדי להתאים את הידית. החור טייס עבור בורג זה יהיה כדי לאפשר בסופו של דבר יותר גדול של הבורג להתאים snugly, לא חזק, אולי אפילו קצת רופפים. The Groove ב הידית מאפשרת ציר להשתלב באופן רופף, כאשר woodscrew מוברג ב snugly.
הנה חלק מכריע. החיכוך על ציר 2 של ציר צריך למזער ככל האפשר. נהגתי כמה להברקת רהיטים עבור הפנימי של החריץ את הידית, ואת החור שבו woodscrew עובר hings צריך להיות קצת רופפים. אני מתכנן לשים טיפה של שמן טפלון לחור הזה, שאמור לתת לי פחות חיכוך. החלק השני של הציר יש מין ניילון להוסיף שנראה לספק חיכוך נמוך. לחפש סוג כזה של ציר.
יש לי את רוב החומרים שלי הום דיפו.
כמשקל נגד היא צלילה, משקל משקל החגורה. אני חושב שזה שוקל כ 2 1 / 2 קילו. אני חושב. זה החליק על פיסת אלומיניום שחול כי הוא דפק על החלק התחתון. זה חם ונעים, והוא יכול להיות הניף צד כדי לאפשר אפשרות נוספת איזון.
לצג הוא רק איך זה נראה. עלות נמוכה האזרח אינץ. אם מישהו יכול לגלות איפה המסך מטריקס פעילים ניתן למצוא, אנא הודע לי. מקור אחד הוא לא כל כך מבריק.
כרגע אני מעדכן יחידה זו על ידי הצבת חפיסת סוללה נטענת למטה שבו היא משקל נגד. אני ולחבר את המסך ואת המצלמה לתוך התיבה. כפי שהוא, עדיין יש את המצלמה זה הסוללה, ואת שומר המסך גם זה הסוללה. יש לי גם להשתמש ביחידה זו עם עינית ואת המיקרופון המצורף.
ככל באמצעות יחידת הולך, תצטרך להתאמן. זה מאוד יציב, אבל יש כמה דברים להבין שכשאתה מתאמן. מצאתי את הצורך להשתמש בידו הפנויה שלי לח התנועות של היחידה לרגל. אתה תראה.
טיפשים אם מישהו בסביבה עם עיצוב זה מגיע כמה דרכים לשפר את זה, אנא הודע לי.
בהצלחה. כריס ([email protected]).
HomeShop10 Most Popular ProductsFREE LibrarySite OverviewForumsAbout UsAdvertise
STAY CONNECTED
Subscribe to the Newsletter Email us directly Request print catalog RSS feed
SATISFIED CUSTOMERS
Professional Producer Course
Just so you know, my first project won an Aegis corporate video award in the low-budget category. I am applying things from your course. Thanks again!
Rob L
Professional Producer CourseProfessional Producer CourseProfessional Producer CourseProfessional Producer CourseProfessional Producer Course
POPULAR DIRECTORIES
Camera Rental Houses Video Distributors Public Access TV Stations How To Buy Video Production Insurance Video and Audio Manufacturers
View the full list of Directories on VideoUniversity
POPULAR ARTICLES
50 Ways to Grow Your Video Business How To Use Color Bars Birth of Television Broadcast Quality - Is It or Isn't It? Copyright Your Video (gov't form) Chroma Key Basics DV Formats - Everything you need to know Engineering Primer What's the Best Video Editing System? Editing - 10 Commandments Lens - Adjusting Back Focus Finding The Right Video Business Make Video Look More Like Film PhotoShop for Video Tips Sony Z1 HDV Camcorder -User Comments Smart Contracts TV Test Patterns, inc Indian Head Demo Reel Success Secrets
List All Articles
ACCOLADES
Forbes Magazine calls VideoUniversity one of the best business-to-business sites for digital video production.
Winner... Videography Magazine's "Website of the Month" Award
Winner... PC Magazine Online "Best Desktop Video Site" Award
Winner... CyberFilm School's "FOUR STAR" Award
QUICK LINKS
• What's New
• General Reference (non-video)
• Video Links
• Take Our Survey
• Consulting
RECENT POSTS
• Streaming Movies on TV
• Outside the Box
• Produce A Free Video
• VU Webcast #4
• Video in Print – Paper-Thin Video Screen
RECENT COMMENTS
• annu on Final Cut Pro – Another Video Revolution
• Jamie on Tips and Tricks for the Sony VX 1000
• Alejandra Fitzsimons on Ten Commandments of DV Editing
DIGITAL VIDEO FEED
• Moody's downgrades Liberty Media LLC ratings (AP)
• Gephardt pushes for investment in health research (AP)
• Malone says DirecTV is not for sale: report (Reuters)
• Simpsons' lampoon of Sarkozy sudden French web hit (AFP)
• Google Adds Captions to YouTube Search (PC World)
• Sony to launch online download service for TVs (AFP)
• How Google Gets from Chrome OS to YouTube TVs (PC Magazine)
• California Bans Power-Hog TVs: Death Knell for Plasma? (PC World)
• Sony hopes online service will build brand loyalty (AP)
• Google adds automatic captions to YouTube (AFP)
CNET REVIEWS
• Sanyo Xacti VPC-CG10 (pink)
• JVC Picsio GC-FM1 (purple)
• Flip Video MinoHD (second generation, silver)
• Sony DCR-DVD650
• Canon Vixia HF S11
• VholdR ContourHD wearable camcorder
• Sony Handycam DCR-SX41 (blue)
• Canon Vixia HG21
• Samsung HMX-H100
• Samsung SMX-F34 camcorder (blue)
Build Your Own Steadicam-type Stabilizer for the XL1
Email This Page
Print This Page
(And most DV camcorders)
© 1999 Chris Santucci ALL RIGHTS RESERVED
by
Chris Santucci
Send Chris Email
The camera base is 7″ X 3 5/8″ X 1″ Poplar. It has to have the front corners shaved down to allow for the angle of the 1X2’s that get screwed into it (I used drywall screws, 2 on each side). Also a hole is drilled into the