סטאר טרק מלגו האתר מציג דמויות מ ST עשויות מלגו. חביב!
ט טאשה יאר New member 14/4/03 #3 ../images/Emo132.gif האאא! זה ממש מצחיק!!! ותראו, הנה אני!! אוי, זה חתימה חדשה או שנדמה לי?
L Lu Tze New member 14/4/03 #5 יש. תחפש בדף לינק של BACK וזה יביא אותך לכמה אממ... אני מניח שהמילה הנכונה היא "סטים" שהבנאדם עשה. יש של TOS, DS9 וויאג'ר לדעתי, טיפה מפחיד. נחמד, אבל מפחיד בכ"ז. מי שעה את זה בטח עבד שעות בגזירת חלקי פלסטיק...
יש. תחפש בדף לינק של BACK וזה יביא אותך לכמה אממ... אני מניח שהמילה הנכונה היא "סטים" שהבנאדם עשה. יש של TOS, DS9 וויאג'ר לדעתי, טיפה מפחיד. נחמד, אבל מפחיד בכ"ז. מי שעה את זה בטח עבד שעות בגזירת חלקי פלסטיק...
T TOMPARIS New member 15/4/03 #6 חיפשתי כבר באזור זה, יש כמה מויאג'ר אך אין קס , 7 מ9 , טום פריס והדוקטר
L Lu Tze New member 15/4/03 #7 הנה הדף של וויאג'ר, והנה רשימת הסטים. פשוט היה צריך לשנות את ה-TNG בשורת הכתובת ל-TOS ושם יש לניק לרשימה.
הנה הדף של וויאג'ר, והנה רשימת הסטים. פשוט היה צריך לשנות את ה-TNG בשורת הכתובת ל-TOS ושם יש לניק לרשימה.
L Lu Tze New member 15/4/03 #9 גררר...... לא משנה, פשוט תלחץ על וויאג'ר ברשימה. אני הולך לקחת פטיש כדי... אממ... "לתקן" את המחשב.