סטארט אפ, אחי

רינהא

New member
כמות העברות

מכיוון שאני בקשר עם יוצאים בשאלה לא מעטים אני מכירה היטב את התופעה של - לעשות כמה שיותר עברות בהתחלה- להרגיש את החופש ולראות שבאמת לא קורה שום אסון אם נוסעים ביום כיפור לים עם צ´יזבורגר ורדיו פתוח. וכשרואים שהכל טוב- אפשר להמשיך את החיים בלי לעשות עברות מכוונות.

תשובה רצינית בשרשור הזה היא ../images/Emo32.gif

אחד המאפיינים (בעיני) של החיים כחרדי, זה המודעות לכל פעולה, תנועה וכל רגע. אתה לא משתין ומכוין ביד ימין, אתה לא מנגב ביד שמאל, קושר קודם את שרוך שמאל אבל נועל קודם את של ימין.... שאמשיך? והנה פתאום אתה יכול ורוצה להיות ספונטני, אבל זה אוקסימורון, אתה לא יכול להיות ספונטני בכוונה. אני לא יכול לעצור במזנון כלשהוא לסנדוויץ´ בלי לשים לב אם כשר שם או לא, למרות שזה לא ישנה לי אם לקנות או לא. אבל זה כבר יהיה במודע. >אתאיסט שאוכל גם כשר וגם טעים<

Remirez

New member
למרות כל האמור

אני השלמתי את חזרתי בשאלה ביום שלא היה לי אכפת להשלים מנין לכמה אומללים שהרגישו בזה צורך...

ברוריה2

New member
בידור מעולה../images/Emo6.gif

יום אחד לא נכנסים וכבר יש ערימה של פנינים שמחכות לך עם הקפה של הבוקר. ידידי, זה באמת נחמד!

MAYA20

New member
יצא לכם לאכול גדי בחלב אמו?

ותגובה לרינהא : זה לא שרשור רציני מידי אני לא חושבת שאנשים באמת מתכוונים לעבור עבירות מוזרות דווקא (למרות שאולי אני טועה)

הפעם התעליתם על עצמכם

אני מחזיק את הבטן חצי שעה ולא מצליח לגמור... ואולי תצליחו לפתור לי בעיה שבאמת לאונן זה לא חכמה אבל אף בחורה לא רוצה לתת לי הזדמנות לעשות איתה עבירות בגלל הזקן והפיאות, מה עושים?

adam222

New member
אם הבעיה היא זקן ופאות...

אולי אם היא תהיה עיוורת? ססתתאאםם.... אחי!

משל לאותו רבי ש...

בערוב ימיו נפל למשכב ויאמר לו הרופא יכנס הרב למיטה וישכב בחיקה של נערה ומיד יוטב לו אמר הרבי, טוב, רק שתהיה עיורת למה? כדי שלא תראני! ושתהיה אילמת למה? כדי שלא תוכל לספר ושיהיה לה ציצי גדול למה? כי ככה אני אוהב...

Weird Eyal 21

New member
כופר נחמד

יש לך שתיי אופציות... הראשונה ולדעתי המועדפת...תתגלח!! זה גם יתן לך הרגשה שונה ויותר טובה ותוריד את הפיאות!!!אולי בכלל תגדל שיער ארוך.... אופציה השניה זה מה שנקרא נערת ליווי אני אומנם נגד זה אבל אם אין לך שום ברירה ונמאס לך לאונן...... אוהב כל יוצא בשאלה אייל

אלי פלס

New member
תודה שאתה נותן לנו לינק לעצמנו

רק למה הודעה ראשית חדשה? עוד כמה דקות יהיה לי זמן לשרשר אותך...

MAYA20

New member
לא הבנתי מה חסר טקט כאן?

ברצינות ,יהיה נחמד אם תסביר.

ולעברה קצת יותר אטרקטיבית

אשת יפת תואר, נניח לא לאפשר לה חודש ימים וגם לא שבעה ימי שקט, אלא לבוא עליה מיד. ועוד משהו שמחייב קצת לוגיסטיקה - לשאת את גרושתו אחרי שנישאה לאחר ("לא יוכל בעלה הראשון לשוב לקחתה אחרי אשר הוטמאה") אישית אני בהחלט ממליץ גם על קללת אלוהים - זה מה זה משחרר...

yariv~2

New member
הרגתם אותי... ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

מה דעתכם לעשות מבחן עברות כמו מבחן הסקס של נענע?

אחר

New member
רעיון מצויין../images/Emo62.gif

צוות הפיתוח שלנו כבר עובד עליו...

yariv~2

New member
דווחו במקרה של תוצאות...

אגב, אם תצטרכו עזרה עם האפליקציה.. אני אשמח לעזור...

למעלה