סטארטר ל XT 350

anibomba

New member
סטארטר ל XT 350

שלום:) יש בבעלותי XT 350 שנת 99 עכשיו ממש קשה להניע אותו (לפחות לי) אני לפעמים עומד משו כמו 10 דקות ומנסה להניע שזה ממש באסה:) רציתי לדעת אם יש אפשרות להוסיף לו סטארטר.. אם מישהו יודע יכול לזרוק מחירים משהו אני אודה לו מאוד:) תודה..

enigo

New member
תעשה כיוון קרבורטור

ראשית כי למיטב ידיעתי אין למנוע הזה גרסת סטרטר איפה שהוא בעולם, מה שאומר שהוספת אחד היא פרויקט שיעלה כמו האופנוע קומפלט. שנית, והרבה יותר חשוב - XT350 מניע בקיק גם כשהוא במצב שחוט ויש עדיין שאריות של שלג על המושב. אם לא מניע לך כמו שצריך - נקה וכוון קרבורטור, בדגש על חלקי הצ'וק. אם לא עזר (ואולי בעצם עוד לפני) בדוק את מערכת ההצתה - או בעברית, בדוק שיש ניצוץ חזק וראוי גם בקיק. ד"א, אם באופנוע שלך יש מצבר (כבר לא זוכר לגבי XT) והוא גמור, יכול מאוד להיות שזו הסיבה. זה בדיוק מה שהי לי ב-XR250 פעם, ושני לפני שהמוסך פרק לי חצי אופנוע עם חשש לסלילים מתים ושאר צרות, החלפתי מצבר והכל נפתר.

DiscoCat

New member
אתה מכיר את ה"קליק"

של המפחית קומפרסיה "half compression" בלעז? ישנו איזה קליק אחרי שהתחלת ללחוץ על הקיק, ואז הוא קופץ, רק אחר כך אתה יכול לתת קיק והוא מניע מיד, אם אתה לא מכיר וזה שמכר לך אותו לא סיפר לך על זה אתה יכול להתענות הרבה כל פעם שאתה מניע...

DiscoCat

New member
אם בכל זאת אתה רוצה סטרטר

זה יעלה לך 4000 שקל: זה ההפרש שתצטרך להוסיף כדי שה-XT יהפוך ל-DR מאותה שנה.

למעלה