סטארטרק- Into Darkness

L e i a

New member
סטארטרק- Into Darkness

לא, הפורום לא עובר טרנפורמציה ואבא שלי לא השתלט לי על היוזר (עדיין)- בנדיקט הולך להופיע במסכינו בסרט החדש של מסע סטארטרק!

ניתן לראות את הטריילר ממש פה וגם את זה של IMDB

אז מה אתם חושבים? מתרגשים שבנדיקט וזכארי קווינטו יהיו ביחד באותו המסך? מתכוונים ללכת לסרט כדי להבין מה הטריילר רצה מחייכם?

L e i a

New member
מסע סטארטרק........

לא לישון כל השבוע עושה לי רק טוב.

The LadyKiller

New member
YYY

צריכה לראות סטארטרק כדי להבין בערך מה הולך להיות שם:|
מתי הסרט עתיד לצאת?

L e i a

New member
בIMDB רשום 2013

יצא לי לראות רק את הקודם שיצא (כי צעירים וסלאשיים וזכארי קווינטו). אז גם אני לא יודעת מה הם רוצים כל כך. ;;

The LadyKiller

New member
כן, גם אני אתקל באותו קושי

זה משהו שצריך לראות בכח, עם הרבה אנשים. אחריי הרבה אלכוהול בדם או משהו

למה בכוח

אם כמה דק' ראשונות אני לא מתחברת, אז אין מצב שאני ממשיכה
כבר יצא לי לצאת באמצע סרט לעשן ('זכרון גורלי' אני מסתכלת עלייך) רק כי היה לי משעמם וזה היה חבל כי אילו היו כרטיסים ששילמנו עליהם.

האחרון המחודש היה מגניב, בסיגנון שהולך עכשיו עם מלא אקשן ואפקטים יפים.

אם ובמידה תצליחי לראות ארצה חוות דעת כולל ממה להתחיל, גם רציתי להשלים אותם מתישהו. הרי כ"כ הרבה מעריצים לא יכול להיות שטועים חחח

אלכוהול בדם הולך טוב עם הסרט מחווה שהמלצתי עליו פה עכשיו
חובה למעריצי טראק/וורס.

בתפקיד איזה אחד בשם הריסון

ולא חאן כמו שחשבו לפני,
לא שאני יודעת עם יקום סטארטראק אין לי כמעט הכירות- למעט הסרט האחרון שהיה טוב.

בכל מקרה, הקטע של בין ספוק לקפטן קירק נראה לי קצת על רומנטי.

לגבי הטריילר!
יש את היפני המורחב- חפשו אותו.

L e i a

New member
כנ"ל

האחרון שיצא היה אחלה אבל בטח פחות מהנה אם לא ראית את המקורי (אבא הבין את הבדיחות הפנימיות, אני התפנגרלתי בשקט).

אגב, אני מתה שיעשו לזה טריילר קוריאני על החשבון של מ שעשו לשרלוק. קוריאנים יכניסו רומנס לכל חור אפשרי.
(מתזכרת עם הטריילר הקוריאני: http://www.youtube.com/watch?v=GN4xBm44KH0)

חחח לא הכרתי תודה על הלינק

כה. קוריאנים מוזרים, גילתי פלז'ר - אני אוהבת את הסדרות שלהם
לא סובלת תוכניות בישול אביל שימי לי משהו בקוריאנית (אפילו אם הם מטגנים קותלי חזיר שמתנגד עם המוסריות שלי) ואני מרותקת מכל הקימצ'י שלהם והמשקאות אורז.
הסדרות שלהם ממש מזורות, מצד אחד התמימות! ומצד שני כל הזמן יש מתח מיני- בין כל הדמויות!
גם הפירסומות שיש בין לבין, אייפון הולך שם חזק. התחזית שלי שעוד כמה עשרות שנים מאחר ולפי האבולוציה האיבר שהכי משתמשים בו הכי מתפתח אצל חיות הולך להיות לנו אגודל ענקי...

ועכשיו תגובה יותר קשורה,

מה הם אשכרה קראו לסידרה 'שרלוק ווטסון'????
תני להם סידרה מערוץ המדע על התרבות של מיקרובים והם יהפכו את זה לרומנטי!

L e i a

New member
הם פסיכים

אני בעיקרון נמנעת מאוכל אסיאתי (או אוכל זר בכלל, כצמחונית אני לא בוטחת באיש
).

יש לי רגשות מעורבים בקשר לסדרות שלהם. יש שם קסם שרק קוריאנים משיגים (בויז אובר פלאוורז הקוריאני כזה טוב
). מצד שני הם מורחים הכל ויש להם יחס מאוד בעייתי לקהילה (סוג של, "זה בסדר שהתאהבת בגבר אם הוא בעצם אישה").

אבל כן, עכשיו הם לגמרי עקפו את יפן בתור מעצמת פופ. מבחינה טכנולוגית אין לי מושג מה קורה שם.

זהו לא רעיון חדש

העתקה משייקספיר ככל הנראה, 'הלילה ה12' אם אני לא וטעה כך קוראים למחזה הזה.
אם כבר להעתיק, אז מהטובים ביותר!
אני לא חושבת שזה קשור לסוג של יחס בעייתי לקהילה, אנשים לא אוהבים לראות מין אחד לבוש בבגדים של המין השני יש כאילו שלא מקבלים את זה.

למעלה