סטארגייט9 ופארסקייפ

מיקה 2006

New member
סטארגייט9 ופארסקייפ

שלום לכל הצופים/פות מאז שהתחילה העונה התשיעית של סטארגייט היתה לי הרגשה מוזרה. אני עובדת ערב ולכן רואה סטארגייט בצהריים.כשהתכנית נגמרת אני מכבה והולכת.יום אחד לא הרגשתי טוב ונשארתי בבית.מן הסתם המשכתי לראות מה יש אחרי סטארגייט ונתקלתי במד"ב פארסקייפ.היתה לי תחשה של דה-ז'ה-וו. השחקנים מוכרים לי אבל אני לא מצליחה לזהות מהיכן.ואז נפל האסימון!!! וואלה והקולונל החדש (מאז הליכתו של ג'ק אוניל אני מסרבת ללמוד את שמות הדמויות החדשות)!!! משחקים בשתי הסדרות ובאיזשהו שלב גם מתנשקים!(בפארסקייפ) בלבל אותי לגמרי ואחר כך עצבן אותי מאוד. אני רואה את עונות 9-10 של סטארגייט כי לפעמים יש אזכורים של ג'ק ויכול להיות שהוא עוד יופיע (לא, לא ראיתי את השידורים הקודמים של העונות הנ"ל בערוץ אז אם מישהו עונה לי אל תספוילרו לי את הפרקים). זה מאוד מעצבן השימוש החוזר בשחקנים לא מוכרים. ריצ'רד-דין-אנדרסון הוא יחיד וכך גם שאר השחקנים שאיתו. אין להם תחליף!!! תודה על ההקשבה

nick at noon

New member
אני לא מבין?

זה מפריע לך שהביאו שחקנים חדשים? שעשו "שימוש חוזר" בשחקנים. איזה שימוש בשחקנים הוא לא שימוש חוזר? הרי כל השחקנים הופיעו איפשהו לפני כן. או שהעניין הוא שאלו "שחקנים לא מוכרים". אולי הם היו צריכים להתאמץ יותר לחפש שחקנים שאת מכירה. האמת היא שהסיבה שהם לקחו דווקא אותם היא בגלל שהם דווקא שחקנים כן מוכרים (לאוהבי מד"ב בארה"ב). מזל שאין בAXN שידורים חוזרים של מקגייור כי אז היית רואה שבעצם עשו גם בו שימוש חוזר. (טוב אולי זה לא יפריע לך). בקיצור ריצ'ארד דין אנדרסון הפסיק לעבוד בתוכנית, זה לא שהחליפו אותו. אם היו מביאים שחקן אחר לשחק את אותה דמות הייתי מבין עצבנות. ואם כבר בנושא של חילופי שחקנים בין סדרות מד"ב. השחקנים שמשחקים את דניאל וטיאלק שיחקו שניהם בכמה פרקים של הסדרה אנדרומדה - ועכשיו שחקנית מהסדרה אנדרומדה משחקת את הרופאה החדשה בבסיס.

מיקה 2006

New member
כמה פרקים זה בסדר אבל...

שניהם משחקים דמויות ראשיות בשתי הסדרות. ואין מה לעשות הוא אמור להכנס לנעליים של ג'ק. אין לי בעיה לראות את מקגיוור עוד מאה פעם. אני יודעת שהוא הפסיק להשתתף. אין צורך להשתלח בי. עכשיו הסדרה נראית כמו כל סדרות המד"ב האלה.ללא הבדל דת,חייזר,צבע או שחקנים. הדמות של ג'ק נתנה משהו מיוחד לסדרה ואף אחד לא יכול להעביר את הטקסטים כמו אנדרסון (כמו שאתה רואה יש לי כבוד לשחקן ואני לא קוראת לו בשמו הפרטי כי הוא לא חבר שלי). כל אחד ודעותיו שלא,נכון?

nick at noon

New member
מצטער שהשתלחתי

אבל לא אהבתי את השימוש במשפט "שימוש חוזר בשחקניםלא מוכרים". אנדרסון (עם הכבוד) הוא באמת שחקן מעולה ומאוד אהבתי אותו בסדרה. ואולי זאת הסיבה שבעונה 8 כבר די איבדתי בסדרה עניין כי הוא הופיעה בה פחות. אבל כששמעתי שמר בראודר (גם לו יש לי כבוד) וגברת בלאק (כן, גם לה) יופיעו בעונה 9 הייתי חייב לחזור לצפות. בן בראודר הוא שחקן שונה ואם כי הוא הרבה פחות מצחיק בסטארגייט ממה שהוא היה בפארסקייפ הוא עדיין מאוד טוב. שווה לתת לו צ'אנס. קלאודיה בלאק משחקת דמות בכלל שונה ממה שהיה עד כה בסטארגייט (לפחות לא היה בתפקיד מתמשך). מה שממש מוזר כאן זה ששתי הסדרות משודרות אחת אחרי השניה בAXN עכשיו. במקור היה נראה הפרש של לפחות שנה בין הביטול של פארסקייפ ועד שהם נכנסו לסטארגייט. כאן זה נראה כאילו הם משחקים בשתי סדרות מד"ב שונות במקביל. מה שגורם לדעתי לסטארגייט להיראות יותר ויותר כמו כל סדרות המד"ב זה השימוש המוגבר בחלליות. ועדיין יש לה את הדברים שהיא מיוחדת בה. אגב אחד הדברים שפארסקייפ וסטארגייט זהות בהם זה שאלו בין סדרות המד"ב המעטות שמתרחשות בהווה.

d1f2

Active member
נא לא לשכוח ששתי הסדרות שודרו באותו ערוץ

ושלשני השחקנים היה חוזה טאלנט עם הערוץ. אז למה לרכוש שחקנים חדשים ויקרים שישחקו בסידרת הדגל של הערוץ כשאפשר להשתמש בשחקנים ששייכים לערוץ ושהם שיחקו בסדרת מד"ב מעולה לא פחות? תמיד תחשבו על העניין הכספי, ברוב המקרים, זהו הגורם.

למעלה