סטארגייט

dave the lob

New member
סטארגייט

הסרט פשוט מעולה, אחד הסרטים המגניבים. את הסידרה אף פעם לא אהבתי. אתם לא חייבים להגיב סתם היה לי משעמם....

subatoi

New member
יש ככה ויש ככה. כמו תמיד.

וכמו בכל סדרה, מומלץ לנסות קצת יותר מאשר "כמה פרקים" בשביל שהיא תתפוס. תנסה שוב, אולי אפילו תקפוץ קצת בעונות, ותראה. אם זה יתפוס אותך, תמיד תוכל לחזור אחורה.

kinspirit

New member
אני אהבתי ואפילו מאוד

ראיתי את הסרט שוב לפני כחודש, וזה היה מבחינתי כמו לראות אותו מחדש... יש לי הרבה מה להגיד על הסרט ועל הסדרה כהמשך ישיר אליו, אבל הכל יכתב בבוא היום במאמר המתוכנן... רק צריך לסיים (טוב, להתחיל ולסיים) את ההרצאה לכנס פסח, ואז יהיה זמן גם לזה
kinspirit

dave the lob

New member
אני חושב שמה שחסר לתוכנית....

... זה התמימות שיש בסרט, דניאל חסר(או שאני טועה? אני אישית לא ראיתי אותו אף פעם בתוכנית), כל האנשים הבדואים הפחדנים האלה, וכמובן הבהמות שלהם - אני חושב שזו החיה הכי מגניבה שאפשר לדמיין. כל הרקע הזה של העתיק/עתידי הוא מה שנתן לסטרגייט הסרט את הכוח שלו וזה בדיוק מה שחסר בתוכנית. לעניות דעתי אחרי הסרט לא יכלו ליצור תוכנית מוצלחת ובטח שלא בלי כל הפן העתיק שלה - אם באמת רוצים תוכנית מדע בדיוני טובה אפשר לראות את גולשים בזמן(העונות הראשות) גם יותר עינייני וגם יותר מקורי. (כמובן שהכל מובא כדעה אישית שלי. אשמח לשמוע תגובות).

Chelnak

New member
כנראה צפית בעונה 6...

דניאל *כן* מופיע בסדרה (למעט העונה ה-6 בה הוא הופיע רק בהופעות אורח). גם "האנשים הבדואים" מופיעים (וקוראים להם אנשי אבידוס). גם חיות מוזרות יש שם. תמימות גם יש (או היתה), בעיקר בעונות הראשונות. גם עתיק-מודרני יש. כדאי שתצפה לפחות בכמה פרקים עיקריים מכל עונה, אם אתה מעונין.
בקשר לסרט - אני חושבת שהוא נחמד-בסדר, אבל לא יותר מזה. הסדרה עולה עליו עשרות מונים.

dave the lob

New member
לא יודע...

אני לא ראיתי בסידרה בדואים חמודים או חיות מגניבות או דניאל תמים. מה שנראה זה שכל מה שהם עושים בסדרה זה נכנסים דרך השער לעתיד או הווה חדש.... קצת חרוש.....

Chelnak

New member
היו הרבה מאד פרקים בהם הם נכנסים

דרך השער אל עבר חדש... תבדוק במיוחד את העונות הראשונות.

dave the lob

New member
דיי נראה לי

שעל טעם ועל ריח אין להתווכח. בכל זאת היה נחמד לשמוע קצת ממעריצי הסידרה. תדעו שמבחינתי זה סרט המדע בידיוני הכי טוב שיש....

kinspirit

New member
נראה שאתה חוזר ומתעלם

ממה שמנסים להגיד לך כאן... אתה פוסל את הסדרה מבלי לתת לה באמת הזדמנות. כפי שאמרו לך - כל מה שאתה מחפש נמצא בעונות הראשונות של הסדרה. כדאי לך לנסות.

Hakarpad

New member
חוסר ידע

חוסר ידע משווע כל כך בהודעות האלה... חוסר ידע על העלילה שהתפתחה כל כך הרבה מאז הסרט ו\או העונות הראשונות של הסדרה... פלא שהוא לא אוהב את הסדרה. מעניין אם הוא בכלל יתעניין באטלנטיס... שמציגה מציאות מדהימה בפני עצמה... אני מאוכזב מחוסר הרצון שלו לנסות את העונה הראשונה. הנוקס הוא ללא ספק אחת הדוגמאות הטובות למה שהוא מחפש.

dave the lob

New member
העונה הראשונה

אני מוכן לנסות לראות את הסידרה... איך אני משיג את העונה הראשונה? האם היא משודרת כרגע?

Chelnak

New member
בטלויזיה היא לא משודרת כרגע

אבל יש הקרנות שלה מדי יום חמישי ב-18:00 באוניברסיטת תל-אביב (אם כי פרק הנוקס כבר שודר אתמול).

למעלה