סטארגייט?

סטארגייט?

אוו.. כן. שלום, אני איתי. קראתי לפני כמה דקות את הכתבה "עיינים זוהרות? לא אצלנו", לאחר שיטוטים באתר ISF.co.il, ולחיצה על לינקים אקראיים. קראתי, וזה נשמע ממש מעניין כל ה.. סטארגייט הזה. אני לא יודע, אני די חדש במד"ב. קראתי כמה סדרות ספרים (חולית, אנדר, היפריון), אבל בעיקרון אני עדיין לא מבין מד"ב שמד"ב. אז, בקשה לי אליכם, פורום סטארגייט בתפוז. אם אפשר, על רגל אחת, שמישהו יכתוב לי פה מה ההתחלה, על מה כל המהומה, אולי איזה לינק או שבע ל"מדיך סטארגייט למתחיל", מה סדר הצפייה, וגם רצוי מקורות השגה. (אפשר להשיג את "זה" באוזן השלישית?). תודה רבה מראש, הדחליל.

Chelnak

New member
דבר ראשון - ברוך הבא! ../images/Emo13.gif

דבר שני - בטאגליינס של הפורום יש קישור להודעה "סטארגייט ב-60 שניות", שנכתבה על-ידי Hakarpad שכתב גם את הכתבה שהזכרת. כמו-כן, אתה מוזמן לעיין באתר "סטארגייט ישראל".

nzkiwi

New member
לגבי סדר הצפיה

א. הסרט סטארגייט, ב. עונה ראשונה, ג. עונה שניה, ד. עונה שלישית, ה. עונה רביעית, ו. עונה חמישית, ז. עונה שישית, ח. עונה שישית (כן, שוב, לזכר העונה השחורה בערוץ 1), ט. עונה שביעית, י. וכאן מתחיל הבלגן, מומלץ לצפות לפי השידור באמריקה, ז"א פרק של SG1 עונה 8 ופרק של סטארגייט אטלנטיס לסרוגין (תודות ל-Echelon), יא. עונה תשיעית - עדכון יגיע כשהיא תהיה בחודש התשיעי... יב. אחלתי למשלחת בהצלחה.

guysoft

New member
אני מציע לך אישית לא לדאוג

אני עדיין לא ראיתי שום פרק מהעבר לעונה השלישית (אוקי חוץ מאחד , ואת ההקרנה של אטלנטיס באייקון).. ואני נהנה מכול רגע, לאט לאט, בלי שמישהו יגיד לי מה יקרה (או במקרה יותר ספציפי, ידע מה זה סטארגייט בכלל) אני לומר את העולם. ראיתי כל פרק עד לעונה שלישית פרק 15, כל יום פרק שניים.

jewish master

New member
אני כל-כך מקנא בך

יש לך את הזכות לראות את סטארגייט כמו שצריך בלי שמישהו ישנה לך את הסדר ולא ייתן לך לראות את הפרק לו חיכית כל השבוע כמעט בלי סיבה.

אוו... אוקע. הובן.

עכשיו צריך למצוא איזה מכור-סטארגייט בקרבת מקום שישאיל לי הכל על דיוידי, או לחילופין לנסות להוריד מהאינטרנט, או במקרה הכי גרוע להשאיל מספריית וידאו. תודה רבה על העזרה, כולם. ^_^

Echelon

New member
למען האמת צריך לעשות תיקון קל

מסוף העונה השביעית הסדרה כמובן מתפצלת, אבל אין זה הכרחי בכלל לצפות פרק פרק של עונה 8 ושל אטלנטיס לסירוגין, הסדרות לא ממש קשורות ביניהן, ולמען האמת עכשיו עוד לא חזרו לשדר את SG1 אבל שיחררו כמה פרקים של אטלנטיס ואפשר לצפות בהם ללא כל חשש. (שביעית, שנת שמיטה, כשר למהדרין ;)

guysoft

New member
דווקא חבל

נראה לפעמים פיספוס, הם יכולים לעשות כל כך הרבה משחקים על האפקט "כולנו באותו יקום" משהו נופל לחור שחור בסידרה אחת ויצר קרינה בסדרה אחרת.

Echelon

New member
נכון, אבל..

נכון מה שאתה אומר, אבל בעיקרון בבסיס תיכננו את הסדרות להיות שונות בתכלית זו מזו, ולא להיות קשורות. יכול להיות שעוד בעונה השמינית נראה איזה קשר בין אטלנטיס לארץ או בתשיעית, אבל אני בספק אם זה יקרה, וספק שכדאי שזה יקרה.
לאטלנטיס - היה פרק כלשהו שהם כביכול חזרו לSGC בכדור הארץ, אבל בסוף זה לא היה באמת מציאותי, וגם לא היה כל קשר עם SG1 באמת.

guysoft

New member
טוב נראה

אני לא ראיתי פרקים של אטלנטיס לראות את ההבבדל. נראה איך זה יתפתח.

למעלה