סטארגייט SG1

סטארגייט SG1

אוקיי, הנה זה בא. רק לאחרונה ממש התיישבתי לצפות בסדרה. בעבר נבגתי לתפוס פרק פה, פרק שם. בכל אופן, תהיתי האם למישהו כאן יש את העונות הקודמות מוקלטות. יש ברשותי שני מכשירי וידאו, ואני אוכל להקליט. אני גם אשמח בתמורה להקליט משהו מהאוסף המכובד שלי. האי מייל שלי הוא: [email protected] תודה, סוזן

סמייילי

New member
סוזן!

אני חובבת מושבעת של הסידרה, לצערי אין לי את העונות מוקלטות, אבל אני רואה את הסידרה מיומה הראשון, ואשמח לענות על שאלות! -עדי

תודה עדי

אני באמת לא יודעת מאיפה להתחיל. חשבתי לצפות בפרקים ישנים כדי להכיר יותר טוב את היקום של "סטארגייט", מי נגד מי, גזעים שונים של חייזרים, טכנולוגיה וכו´.... סוזן

סמייילי

New member
את יכולה להתחיל מ

לראות את הסרט! שעליו מבוססת הסידרה.. בכל ספריות הוידאו.. -עדי

the engineer

New member
איזה פרק מעולה היה ביום שבת!!!!!!!!

בכל אופן לשאלה שלך אם את מעוניית בפרקים אני מכיר אתר עם הפרקים של כל העונות. אבל..... וזה אחד גדול כל פרק הוא 20 מגה מה שאולי דבר חיובי כי יותר קל להוריד אבל האכות, איך להגיד בעדינות, לא מי יודע מה. אז ההחלטה בידך, אני יכול להגיד שגם אני פתאום נזכרתי בסידרה הזאת אחרי הרבה זמן והורדתי משם את כל הפרקים שלא ראיתי.(וגם נחמד להזכר בכאלו שראיתי) למען האמת אני מכיר גם דרך להשיג את הפרקים באכות יותר טובה אבל זה מבצע יותר גדול וכל קובץ יהיה 300 מגה. שזה בחישוב מהיר... 300 כפול 22 פרקים בעונה בערך כפול 4 עונות 26 ג´גה ו400 מגה
אב אם את באמת מעוניית בזה תגידי לי ואני אסביר אך להוריד.

the engineer

New member
אופס!!!!!

טוב אני מצטער משום מה נעלמו כל הפרקים מהאתר הזה(עד ליפני כמה ימים זה היה שם). יכול להיות שזה יחזור אני לא יודע. בכל אופן ניזכרתי בעוד משהו אם יש לך מכשיר דיוידי וקצת כסף מיותר תוכלי ליקנות את הפרקים בדיודי מאמזון. תריצי שם חיפוש על stargate

אז זהו

שלא על שני הסעיפים - אין לי DVD ואין לי כסף מיותר. אני יודעת שניתן גם לרכוש הכל בווידאו, אבל אני מעדיפה שלא להוציא על זה אלפי שקלים אם אפשר.... סוזן

the engineer

New member
טוב אנחנו פה בבעיה

אני אנסה לחפש אתר אחר עם פרקים בנתיים יש לי עוד אתר ממש טוב עם המון מידע על סטארגייט. בכל מקרה אם את לא מבינה משהו בפרק שאת רואה תשאלי אני יותר מאשמח להסביר. *אני פשוט לא מאמין, טוב האתר שתכננתי לתת עכשיו נעלם מעל פני האדמה. מה קורה פה כל פעם שאני אכניס אתר יקרה לו משהו!!!!!! חבל היה ממש אתר מעולה. טוב אני אכניס אתר אחר במקום (בתקווה שהוא עובד) זה אתר של 50 אתרי הסטארגייט הטובים ביותר אולי תימצאי שם משהו מעניין.

תודה תודה

זה מעיל אתר על עם לינקים לכמה וכמה אתרי סטארגייט! לא רע בתור התחלה. כמובן שהייתי מעדיפה לצפות בפרקים מאשר שיסבירו לי מי נגד מי... נו טוף. עם הקידום שקיבלתי בעבודה אין יל מושג מתי יהיה לי זמן לראות טלווזיה בכלל, וזה ממש אירוני בהתחשב בעובדה שאני עובדת בטלווזיה... סוזן

למעלה