אני מציעה להם שיחליפו את הלוגו שלהם בלוגו של המחזור שבתמונה. הם נותנים איזה מיליון פעם בשבוע שידורים חוזרים של עונות 1-4 במקום לתת את עונות 5-9. פשוט צריך להתנתק מהם, כי זה ערוץ של מיחזור שבקושי משקיע במשהו, שמצדיק את הכסף שהם מקבלים מהמינויים. במקום לתת את עונות 5-9 נותנים כל יום שוב פעמיים את עונות 1-4 ועוד מרתון ביום שישי. סך הכל עד עכשיו 4 שידורים חוזרים פלוס השידור הראשון, זו פשוט שערוריה. לאן הכסף של לקוחות "הוט" הולך בדיוק?
כמעט כל הסדרות הן כבר בשידור שני ויותר. חוץ מספורים ביותר שהם בשידור ראשון. ועם סטארגייט הם עברו גבולות. לא מספיק שזה סיבוב שני של עונות 1-4 עוד נותנים 3 שידורים חוזרים של זה.
שאין סדרות לשדר(סטארגייט 5-10 כן כן שמענו, שתקי) אז אין ברירה אלא למחזר. בקרוב תחל עונה חדשה בערוץ עם אמת או אגדה ואאוריקה עונה 2 אז כבר יהיה פחות מחזור. אגב, לא התגעגתי.
אנשי הערוץ הצליפו לי עם שוט והכריחו אותי להגיד את הדברים האלה(הרי ידוע לכולם שאני עובד ב AXN וזילזול בערוץ יגרום לפיטוריי). *זה שני מגיב לעצמי ומוסיף משהו פעם אחת זה לא אומר שאת צריכה לבצע זאת מספר פעמים ולהוסיף להודעה שאת מוסיפה להודעה שהוספת בה להודעה הראשית(עם כבר מדברים על הודעות מהעבר...).