סטארגייט 5-9

מיקה 2006

New member
כדי לראות סטארגייט 5 צריך

לראות את 4 העונות עכשיו מהתחלה כי מי יזכור עוד 4 חודשים מה היה בפרק האחרון ששודר היום? אז הם בעצם "מכריחים" אותנו לראות שוב וזה לא פייר. היתה הבטחה שהעונות ישודרו ברצף. (אני קבלתי מייל על זה כשהיה הערב של הקרנת הבכורה של סטארגייט10). אם הייתי יודעת,ובעצם זה לא צריך להפתיע כי זאת לא פעם ראשונה ואחרונה שאיזשהו ערוץ עובד על צופיו, לא הייתי רואה עכשיו אלא מחכה עוד 4 חודשים. היו כאן הצעות לייעול השידורים מבלי לפגוע בערוץ או בצופים ולא היתה לזה התייחסות. מי הם הצופים שרצו את השידורים מחדש?קראתי את כל ההתכתבויות על הסדרה ולא נתקלתי בבקשות כאלה חוץ מבקשות מוצדקות להמשיך את העונות ולא לקטוע. זאת סדרה יחסית ישנה ואין קשר לשידורה בערוץ 11.אני ראיתי שם עד עונה 8 לא כולל ואני לא זוכרת כלום.כאילו ראיתי מהתחלה. מאכזב ביותר. אם יש בעיה לשדר את הסדרה הזו אז אין מה לבקש שידורים של סדרות אחרות וישנות יותר. סטארסקי והאץ למשל, אני אוהבת אבל כמה אפשר?או השרדות מהתחלה וזה לא הסוף... מקגיוור,שבזכותה התחלתי לראות סטארגייט (אני מאוהבת בריצ'ארד משנות ה80)היא סדרה ישנה,למה לא לקנות אותה?כמה יקרה היא? אם AXN ישדרו את באפי ואנג'ל הם יזכו לכל כך הרבה צופים.אני נשארתי בהוט רק מפני ששדרו את באפי בביפ.ועכשיו בגלל סאטרגייט. הם מורידים לצופים את המוטיבציה להשאר בכבלים בכלל. למה אנחנו משלמים כל כך הרבה כסף?לכמה סדרות איכותיות שבאות ונעלמות לפי גחמות מנהלי הערוצים השונים?! כל מה שנשאר לי להגיד זה, שזה לא יפה ואם היתה אלטרנטיבה שלישית הכבלים לסוגיהם היו נשארים לבדם בחשכה הטלויזיונית. תודה על ההקשבה ובהצלחה לכולם

TheRose2

New member
stargate SG-1

מישהו יודע למה בסוף העונה הרביעית חוזרים לשדר את סטארגייט מההתחלה???

d1f2

Active member
החלטה של הערוץ

בתום השידור החוזר ישודרו עונות 5-10.

TheRose2

New member
בנוגע לחזרה להתחלה של שידורי SG-1

זה ממש חוסר התחשבות! עכשיו אני צריכה לחכות 4 וחצי חודשים עד שתגיעו לעונה ה-5 שוב??? כל כך הרבה שידורים חוזרים של הסידרה הזו בעבר היו וזה הפיתרון??? פתאום באמצע להתחיל מהתחלה??? שידורי העונה העשירית הסתיימו ביוני 2007 בארה"ב, יכולתם לתכנן את השידורים החוזרים קצת יותר טוב! תנו למי שרוצה את השידורים החוזרים מההתחלה, ולמי שכבר עקב אחרי השידור החוזר הקודם רצף של שידורים על מנת שאפשר יהיה להגיע מהר יותר לצפייה בעונה העשירית. זה מה שהולמרק עושה עם בנות מקלאוד. כל יום יש גם פרק מהעונה השלישית וגם פרק מהעונה החדשה השביעית. אל תאכזבו!!!

גללללי

New member
סטארגייט 5-9

כפי שכבר ציינו (ראו הודעות קודמות) סטארגייט עונות 5-9 ישודרו בערוץ בתום השידור החוזר של עונות 1-4 אשר משודרות כרגע בשידור חוזר מההתחלה מהיום ובשעת שידור שונה 14:20 , 21:15 , 00:25 תודה! צוות הערוץ

d1f2

Active member
../images/Emo207.gif

איך קוראים לשיר עם הפרומו של AXN פריים טיים(זה עם הבניינים)?

d1f2

Active member
../images/Emo207.gifלאן נעלם הסיפור שלי על שמעון?

Witchcrafts

New member
אל ההודעות המחוקות, מסתבר. ../images/Emo3.gif

בגלל זה לא צריך להשקיע בתגובה להודעה שעלולה להימחק (הרי יחד איתה יוסרו יתר ההודעות המשורשרות לה, וחבל). אם כי תמיד עדיף שלא להגיב להודעות "חשודות" וזהו. אם התכוונת לשיר שמושמע גם באתר, אז: "Over My Head" של The Fray.

יפעת777

New member
הולכת להפתח עצומה שתפורסם באינטרנט לשידור

עונות 5-9 מעכשיו ללא הפסקה. אתם יכולים להמשיך בשלכם אבל זה לא יעבור בשתיקה.

לכל הרוחות, למה?

למה מביאים את העונה העשירית, ואז אומרים לכל מי שעדיין לא ראה את העונות הקודמות, חכה עוד שלושה חודשים? מה ההיגיון פה? מה עובר על HOT לאחרונה? קודם בExtra Hot אמרו שמשדרים את *כל העונות* של הפרקליטים מההתחלה, שידרו שלוש עונות ואז הפסיקו. ולא נותנים שום הסבר, שום הודעה, כלום. עכברושים!

TheRose2

New member
אז שזהו, ההתנצלות לא מקובלת עלינו!

אנו דורשים שעונות 5-9 ישודרו לאלתר! אולי יותר אנשים צריכים להפסיק את המנוי של HOT לערוץ 6 ואז תתחילו להתנהל כמו שצריך...??

יפעת777

New member
אני ממליצה לכל אלה שמאוכזבים מסטארגייט שיעזרו

בהצפת עצומה ושיכתבו ל AXN ואם אתם מכירים חבר'ה שלא נכנסים לפורומים וגם מאוכזבים שיכתבו גם.

Gilliana

New member
כן - בהחלט

באופן שרירותי וחסר הגיון, ערוץ AXN החליט לרכוש את עונה 10 במקום את עונות 5 עד 9 שאותן ירכוש רק במהלך החודשים הבאים, כף לפחות נמסר לי ע"י מקור פנימי ב-AXN. מה שמאד לא ברור, ועד כה לא ניתן כל הסבר משביע רצון ו/או מצקבל על הדעת לכך, הוא מדוע העדיף הערות לרכוש את עונה 10 שלא לפי הסדר, לשלם בעבורה פי 3 מאשר עבור כל עונה אחרת של הסדרה, לקטוע את הרצף ההגיוני והסביר, ולפגוע בצופי הערוץ, בבחינת גדיעת הענף שעליו הוא יושב.

TheRose2

New member
../images/Emo46.gifאז למי שייך ערוץ 6 ולמי מתלונננים??

מאוד מעניין מה שכתבת. לא ידעתי שלא הקרינו עד היום את עונות 5 עד 9... מה שמסבך את הכל זה שגם באימיול בלתי ניתן למצוא את העונות הנ" שלא בתרגום ספרדי או דיבוב רוסי!

TheRose2

New member
למה??

אני לא בדיוק מפרסמת אותם...הרי אין הרבה אנשים שלא מכירים את התוכנות האלו לא?? או שאני סתם תמימה?

d1f2

Active member
למה הם הביאו את עונה 10 באמצע?

לא ביקשו מ AXN לשדר בכלל את כל העוונות. הייתה פניה מפורום סטארגייט אל הערוץ שישדר את העונה ה10. ב AXN קנו גם את העונות הראשונות. אז מה יעשו? יענישו את האנשים שביקשו את הסידרה וידחו את זה ב10 חודשים? לא. אז מה, ישדרו עונה 10 ויענישו את האנשים שלא ראו את הסידרה אף פעם? לא. זה התחלק חצי חצי בערך, אלה שביקשו, חיכו 4 חודשים כדי לראות את העונה ואלה שלא ביקשו אבל קיבלו מתנה יחכו 4 חודשים כדי שאלה שביקשו יהנו. לכל החלטה בכל דבר בעולם, לא רק בערוץ, יש את הצד המפסיד ויש את הצד המנצח.

Gilliana

New member
מה, מה, מה???

זה כבר בכלל מגוחך! AXN רכשה את עונה 10 בגלל פניה מפורום סטארגייט??? פורום של עשרה אנשים לעומת אלפי צופים של AXN??? אתה קולט שהמידע שסיפקת עכשיו הופך את המצב לחמור פי כמה וכמה???

יפעת777

New member
בטח יש להם קשרים ומישהו שפועל ב AXN

לפי אינטרסים אישיים של שהוא מקושר לפורום סטארגייט. זו קונספרציה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

למעלה