סטארגייט 10x2 SG-1

סוקט

New member
10x02 SG1 - מה נסגר?

פרק גרוע....... די אמממ... מרדים... מי צריך ג'וקים שניזונים ממלטונין.... קיצר, אכזבה.....................

Freemee

New member
פרק חביב ../images/Emo58.gif

לא הפרק הכי טוב אבל רעיון מוזר הקטע עם הג'וקים האלו שניזונים מחומר שינה במוח שלך
כל העיירה הזאת הייתה שוממת כזאת, הרגשה של מוות בכל מקום בעע. מצד שני הסיפור של וואלה קצת נתן חיים לפרק עם קטעים מצחיקים שלה בבדיקה הפסיכולוגית
. אבל לא יצא לנו הרבה מהפרק.. בסוף לא מצאנו את הנשק :\

ARIS BOCH

New member
פרק נחמד ../images/Emo58.gif

ואלה היתה מצחיקה כמו תמיד. בסוף הפרק דניאל אומר שיש רמז לזה שהנשק באטלנטיס, מה שאומר שבפרק הבא הוא מגיע סוף סוף לאטלנטיס!!!!

aerynsun

New member
דווקא אהבתי מאוד

פרק ממש טוב. וגם אהבתי את הקטעים של וולה. מדהימה!!!!!!!

sprqy

New member
לא רק מדהימה!!

היא הצילה את הפרק המרדים לגמרי הזה!! (טוב כי אולי ראיתי אותו ב2:30 בלילה...) קלאודיה בלאק מ ו ש ל מ ת ! ! ! (כבר אמרתי את זה?)

n8nb

New member
פרק נחמד.

שוב אנו רואים כמו שחיפשו את העיר אבודה אטלנטיס שוב שורפים פרק בדרך למטרה המיועדת. הג'וקים יכולים להיות נשק מעולה נגד החיילים של האורי (אני פשוט לא יודע עם מפיצי הדת של האוריי או הבת של וואלה ישנים).

deathcaster

New member
ציטוט של מיטשל שקרע אותי ../images/Emo58.gif

this place is deader than a texas salad bar

ilovenewyork

New member
פרק הבא " THE PEGASUS PROJECT"

סוף סוף זה יגיע , לדעתי הפרק השני המדובר ביותר בעונה 10 אחריי פרק "200" הולך ונהיה יותר מעניין

ilovenewyork

New member
../images/Emo58.gif על אחריותכם בלבד ! לסקרנים

זה מגיע עוד מעט תכף רק רגע כדי שמי שיתחרט לא יעשה טעות טוב הנה זה האוריי בונים סופר גייט רגע מי שלא מוכן שלא ימשיך בגלקסיית פגאסוס !!!!!!

Freemee

New member
בעעעע ../images/Emo58.gifעתידי

אוף חח למה הסתכלתי. אתה כתבת בהודעה כל כך הקדמה לספוילר שזה כל כך משך אותי חח בסדר אבל אתה לא אשם אל תדאג ואני קורא כזה: האורי בונים סופר גייט ואומר אהה ביג דיל זה היה צפוי ואז חשבתי שנגמרה ההודעה וסתם גללתי למטה להודעת אחרות ואז אני רואה בטעות: בגלקסיית פגסוס!!! אופס חח בסדר זה הולך להיות מעניין

superdead

New member
פרק טוב והיה נחמד

פשוט פרק שמגיעים לכוכב והדברים כבר קורים שם ולא מסביב רק לאורי ומה שהולך בגלקסיה

Elfangor

New member
הבעיה של סטארגייט זה כבר 2 עונות

הייתה כל כך בולטת בפרק הזה: אין אנשים חדשים!! אין אינטראקציה עם גזעים ועולמות מעניינים. במקום אנשים הם מביאים ג'וקים, וזה ממש חבל, המלחמה שלהם באוריי סבבה, עוד נסבל, עלילה שטוחה ביותר, אוקיי, גם העונה הראשונה התחילה בצורה שטחית ואני לא מצפה לעונות 6-7 שוב... אבל בחיאת, הדבר היחיד שהוא לא אוריי או עובד אוריי יהיה עכשיו יצורים בקטריים או חיות דביליות? כאילו שזה מעניין אותי שהחיה שטיאלק מביא וההתקדמות שקרטר עשתה הם אלה שהביאו את המדענים לידי הכנת התרופה שמחזירה את הדם למצב הרגיל שלו או וואטאבר, אם זה היה בעונה שלוש, ששם כל פרק היה עם דמויות מעניינות, זה היה חידוש מעניין, פה זה פשוט עוד פרק תקוע ומרוח... פחות חשוב לי זה העלילה, כי אני יודע שהיא לא תהיה כמו פעם, אבל לפחות תשקיעו בדמויות חדשות, משהו רענן! וואלה הייתה כל כך מצויינת.. קצת הומור סופסוף. תגידו, מה עם קרוסאוברים בין אטלנטיס לSG1? יהיה הבדלי זמן ופרקים? או שיעשו את זה יפה שפרק שבע מקביל לפרק שבע וכו'?

tigery

New member
לצערי מסכים איתך

זה כבר לא מה שהיה פעם. תאמת לא מענין אותי חיידים ודברים כמו ג'וקים תביאו קצת אקשן אמיתי תראו איך האוריי מקבלים בראש קצת. תביאו גזעים חדשים מישהו אמר פורלינג. תאמת מה שאני הכי רוצה זה קצת אקשן טהור ונקי. תראו סוף סוף שטוארי משיגים נשקים מיוחדים ומענינים ואל תעשו נגיד באטלנטיס שהאפסים האלה מאבדים תספינה הכי חזקה שהם היו יכולים להחזיק. מקווה שזה ישתפר.

XiroX

New member
אני לא מבין איך אף אחד אחר לא שם לב

הרופא בפרק זה אותו שחקן שעושה את הארכיאולוג ב window of opertunity. קצת מעצבן שעושים את זה. מילא אם זה היה חילוף עם אטנלטיס, אבל היית מצפה שטיאלק ישים לב. בכל זאת יצא לו לראות אותו במשך כמה עשרות לופים שונים

Freemee

New member
../images/Emo58.gif מעלי!

מצד אחד אתה כותב ספויילרים אבל עכשיו לא.. בבקשה תהיה עקבי..

deathking

New member
what are u talking about?

what episode? u download it from kazza/emul? or what? lo shidru klum becahnnel 11

סלמאק

New member
לא מערוץ 1, זה שודר בארה"ב

ויש אנשים שיש להם דודות מאוד טובות ששולחות להם את זה משם.

למעלה