סטארגייט 10x09... שרשרו

Hell Rider

New member
סטארגייט 10x09... שרשרו

מוזר שאני הראשון, אפילו לא מיהרתי... נו טוב פרק נחמד אבל לא ממש קידם את העלילה

Hell Rider

New member
כרגיל ../images/Emo58.gif

יש לנו חרא של ספינות וכל אחד יכול להביס אותן מתי שבא לו... לא הבנתי דבר אחד, איך הוא הצליח לעבוד על כל האנשים בספינה השנייה? הוא לא היה אמור לדקור את כולם עם הטבעת בשביל זה¿

Freemee

New member
תגובה ודעות על הפרק ../images/Emo58.gif

מה קמרון עשה בעצם. הייתה ספינה אחת של ניית'ן ואחת של היצור הזה. מיטשל כבר ידע שהם יודעים איפה האודיסיי ברגע שניית'ן קיבל את המסר. אז הוא בעצם הוריד את ההגנה הכימית ואיפשר ליצור הזה לראות אותו כדי שיחשוב שהוא בעצם עושה איתו עיסקה נגד ניית'ן. אחרי זה הוא התחזה להיות ניית'ן ועבר לספינה של היצור ואז בעצם הוא הסית אותו נגד מיטשל והורה לירות בספינה השניה שהיצור חשב ששם נמצא מיטשל אך בעצם שם היה ניית'ן. קצת מסובך חח אבל בקיצר הסית אותם אחד נגד השני.

Freemee

New member
הנה ../images/Emo58.gif

סה"כ פרק סבבה עם אקשן טוב. אהבתי איך שקרטר וואלה עובדות ביחד
קאמרון וטיאלק מתחילים להיות זוג לא רע בכלל.

Hell Rider

New member
עדיין לא ממש ברור לי ../images/Emo58.gif

הוא אמור לדקור אותם עם הטבעת אחרת הוא בכלל לא היה צריך לדאוג מכלום אם זה היה פשוט באוויר אז הוא היה יכול לעבוד על כולם ובכלל לא היה חשוב כל העובדה שאף אחר לא ראה את מי שהוא התחזה אליו... בשום מצב לא הראו אותו משפיע על אף אחד מהספינה השנייה... נ.ב. הם גם לא שמו לב לטיאלק?!¿ עדיין לא ממש ברור מה הלך שם

ARIS BOCH

New member
הסבר ../images/Emo58.gif

כשהיצור ראה אותו פעם ראשונה עם ניית'ן היצור זיהה אותו ושתק כי הוא רצה חלק מהרווח. מיטשל דקר אותו עם הטבעת, כשהם גמרו לדבר הוא טפח לו על הכתף ואז דקר אותו ואז הוא מאמין לכל מה שאומרים לו. על הספינה השנייה, לא הראו את זה אבל מיטשל דקר את כולם ולכן הם חשבו שהוא ניית'ן, והיצור שמפקד עליהם כבר נדקר קודם ולכן הוא האמין כשאמרו לו שמיטשל זה ניית'ן. עכשיו הכל ברור?

Hell Rider

New member
ראיתי שוב ואתה צודק ../images/Emo58.gif

הוא אכן טפח לו על הגב, זה מה שהיה חסר לי... חסר עדיין הקטע שם איפה טיאלק בכל העסק

dvirsasson

New member
פרק בהחלט טוב ../images/Emo58.gif

פרק איכותי, לא כמו הזוועות שהיו בתחילת העונה. עכשיו מתחילים לראות שהלושייאן אליאנס מתחילה לתפוס עוצמה ונוכחות בגלקסייה, והם אזרו אומץ כדי לתקוף את האודיסי. אבל דבר אחד שעיצבן אותי: האפקטים. הפאקינג אפקטים של הספינה שעוברת בהיפרג'אמפ, כ"כ נדושים שם חוזרים עליהם כמה פעמים ברצף. אני יודע, אין תקציב והם נאלצים להסתדר עם מה שיש, אבל רבאק - למה פעמים בפרק?! עכשיו אני One pissed off jaffa :p

PsychoSlayer

New member
פרק נחמד

אהבתי את וואלה "I can take Daniel with me" ררר הם צריכים כבר להיות ביחד! הוא לא יכול בלעדיה היא לא יכולה בלעדיו.. היה טוב איך שטילק בא להחטיף מכות לקמרון :)

aerynsun

New member
פרק טוב../images/Emo58.gif

אהבתי לא את כולו. אבל קטעים מתוכו אהבתי. סם היתה נהדרת . מסכנה היא היתה צריכה לראות רצח מול העיניים שלה. וולה מצחיקולה ונהדרת עם כולם בייחוד עם דנוש טיאק , כמה כבר אפשר לראות שמענים אותו. מיטשל, יותר מדי סצנות שלו, הייה הרבה יותר טוב אם היו פחות ויותר סם. וכל כך עצוב שהטייס מת

shay e

New member
שאלת טריוויה מהפרק../images/Emo58.gif לחדי עין

איך יכלו הסוחרים החייזרים (או לפחות הביג בוס שלהם) לדעת שמי שעלה לספינה שלהם הוא לא נת'ן, אלא מתחזה?

למעלה