סטארגייט 10x07 SG-1

Freemee

New member
פרק טוב! ../images/Emo58.gif

אהבתי מאוד את הפרק. רואים התקדמות בעלילה. מצד אחד הג'אפה נוקטים צעד ומשתמשים בנשק להריגה המונית אבל רואים שהבת של ואלה, אדריאה חזקה יותר ממה שחושבים והיא הורסת את טאקרה
ראינו פה קרב חשוב, וגם למדנו עוד קצת על האוריי. נראה שבאמת חייבים למצוא את הנשק של מרלין הזה.. האוריי לא נחים לרגע ואם לא יעשו משהו בקרוב, זה לא יהיה טוב :\ היה נחמד שלנדרי קפץ לביקור בטאקרה

TomerA21

New member
ציפיתי לרגע שהג'אפה יגיד שזה בכוכב-

דנטואין DANTOOINE לא יודע למה..... "i find you lack of faith disturbing"

deathcaster

New member
קטע שהרג אותי ../images/Emo58.gif

האם זה היה סון טצו ? או ד"ר פיל ?

פרק מרסק למדי ../images/Emo58.gif

אני מאוווד אהבתי את מורינה בקארין בתור אדריה . אמנם לא ראיתי את סרניטי אבל היא שיחקה את אדריה מממש טוב בקור הרוח הראוי לה
אהבתי את וואלללה ואת מה שהיא אמרה לאדריה זה היה ממש קורררע... ואהבתי את הנשק של דקארה את מה שהוע עשה ואיך שהוא הושמת ע"י האוריי זה היה ממממממממממממהממממם

ARIS BOCH

New member
../images/Emo58.gif פרק טוב!! +שאלה

אדריה אמרה שיש עוד הרבה ספינות של האוריי בדרך. איך הן יגיעו? הרי הסופר שער מחובר לגלקסית פגאסוס? הם בנו סופר שער חדש? חוץ מזה,היה פרק מעניין ומותח. הקטעים עם ד"ר פיל (פרסומת גלויה?) קרעו אותי.

dvirsasson

New member
פרק טוב יחסית

היה פרק טוב - סוף סוף, התקדמות בעלילה, והג'אפה נוקטים ביוזמה, אמנם לא מבורכת, אבל יוזמה. הטרטונין עלה להם לראש, והם שיחקו אותה ילדים גדולים עד שזה התפוצץ להם בפנים והם איבדו הכל. אני חושב שבשיתוף פעולה מתאים, SG1 והג'אפה יכלו לכייל את המתקן שבדקארה לפגוע ב-PRIORS ובמאמינים, ולחסוך דם של אלפי אנשים, אבל מה לעשות שיש לנו תסריטאים ברוטאליים :)

GoldenEye2015

New member
פרק נהדר ../images/Emo58.gif

בדיון על הפרק בגייטוורלד הזכירו ששני העולמות שסם אומרת בסוף הפרק שנכבשו ע"י האוריי מוכרים לנו ממש- הרבידן הוא העולם מהפרק space race, ולנגארה הוא העולם של ג'ונאס קווין. מעניין מה קורה עם ג'ונאס עכשיו.

ilovenewyork

New member
סיכום פרק../images/Emo58.gif

פרק מעולה , רק קצת חלש בתחום האפקטים , נו טוב הנשק בדאקארה מושמד ? ( בפעם השניה ? ) לאדריה יש מיגון אישי כמו לכל הפריורים ( וכמו כזה שמקק'י גילה באטלנטיס ) האוריי מתכננים לדניאל תוכניות גדולות , ממ מעניין מה ? ועולמו של ג'ונס קווין ועולמו של ווריק מ SPACE RACE נפלו לאוריי , באמת מעניין מה קורה לפחות עם ג'ונס יותר מדי קצוות פתוחים

tigery

New member
התוכניות לדעתי? ושאלה קטנה

אוקי יש כמה דברים המון בגאלקיסה מכירים אותו כזה שהטיף נגד הגאוולד אז הוא יגיד כאילו שהוא הגיע לאמת וכל זה. מה עוד יש אצל דניאל יש לו את כל הידע של הקדמונים בראש אני חושב שהם יישמחו לשחק לו קצת במוח כמו המשכפלים יש לו יידע כנראה על עוד סוגי נשק שקיימים בגאלקסיה. תאמת היה נחמד לראות קרב ראש בראש המשכפלים מול האוראיי. או הקדמונים בכל העצומה מול האוראיי. והעולם של ג'נאס נכבש ושל ווריק נאמר שבעונה 10 נראה המון דמויות ישנות. ויש לי שאלה קטנה למה הם מרסקים להם על ספינות האוראיי פצצות נאקרדיה? אני מאמין שפצצה אחת יכולה לתת להם בראש ממש חזק הרבה יותר מסוגי נשק אחרים שיש להם על הספינות. ותגידו הנשק הצהוב הזה של על הפדל ג'אמפר חודר את שריון האוראיי? והאמת הם ממש מטומטים הם לא השתמשו בנשק הזה כמו שצריך במקום לקחת את הנשק ושייפרק את הספינה של האוראיי ההם פשוט פירקו את הספינה את האנשים המסכנים.

למעלה