סטארגייט - קליפ הסבר לסדרה כנסו

Iced Hammer

New member
בשביל הפרסומת הזאת הלכתי למשרדים...

של AXN שבוע שעבר, כדי שהם ידעו איך לבטא את כל השמות נכון.

subatoi

New member
מגניב, סחטיין להם (ולך) על הנכונות

וההשקעה. יש לך מושג איפה זה אמור להתפרסם?

nzkiwi

New member
לדעתי, קליפ לא משהו (ממש לא) ../images/Emo52.gif

סליחה.
אני עדיין מנסה להבין למה הקליפ / פרומו הזה ממש לא עשה לי את זה. ניסיתי לצפות בו כמישהו שלא מכיר את הסדרה וממש ניסיתי להתאפק ולא לעצור את הקליפ. חסרה התלהבות! אין לצופה במה להאחז. חסר משהו שיגרום למי שצופה בקליפ לחשוב "וואו! אני חייב לראות את זה!". ושוב סליחה. סטארגייט תמיד תהיה מקום ראשון אצלי.

subatoi

New member
יש לי תשובה.

אמנם ראיתי את זה רק פעם אחת, אבל אולי זה נותן תחושה של "הרצאה" או "סקירה" כזו, וזה לא מקוריין בצורה מאגניבה. זה פשוט בנוי בצורה אינפורמטיבית, לחיוב ולשלילה. אני דווקא נהניתי מזה, אבל אולי זה כי אני מכיר את זה. צ'מע, אם הם עשו אחד כבר עכשיו, אולי תהיה להם נכונות להמשיך ולעשות עוד חדשים מדי פעם.

סלמאק

New member
אני די אהבתי...

למרות שאני מסכים עם קיווי, באמת לא כ"כ התרשמתי מבחינת ההתלהבות. לדעתי הגורם הוא הקריינות, הקריין דיבר כמו רובוט, חד מימדי, ללא כל עניין, כאילו מאלצים אותו להקריא/לדקלם. אבל בסה"כ, מלא באינפורמציה (נכונה, יש לציין, שזה חשוב) ועניין.

subatoi

New member
תלוי איך מסתכלים על זה.

אפשר להסתכל על זה בתור קריאה מכנית כזו, משעממת. אבל אפשר גם להסתכל על זה בתור קריאה אינפורמטיבית. כמו "60 שניות על", כזה. כרגיל, תלוי איך מסתכלים על זה.

ilovenewyork

New member
ראיתי אבל עדיין אני כלל לא משוכנע

כל ההתיחסות ל"פרוייקט סטארגייט" הופיע אזי 2 , 3 פעמים בקשר לסטארגייט הסדרה עצמה וגם זה רק התייחסות של הפורום עצמו המונח "פרוייקט הסטארגייט" אינו קשור בכלל לסדרה

subatoi

New member
הרצתי את זה 4 פעמים,

ונשמע כאילו זה "במצרים". זה עדיין לא נכון טכנית (אלא אם כן באמת בנו אותה שם, לכו תדעו), אבל הרבה פחות נורא.

BlackBamba

New member
../images/Emo52.gif על הביקורת. כל הכבוד על הקליפ, אבל

פחות מדי אקשן ופיצוצים ויותר מדי מידע לטעמי. את המידע הרלבנטי כבר יקבלו עם הצפייה בסדרה, צריך מתח, אקשן ופיצוצים כדי למשוך לצפייה ראשונית. זה לדעתי העצמונית כמובן.

Iced Hammer

New member
יש להם כבר פרסומות עם פיצוצים

והם רצו להוסיף פרסומת של מידע... (זה כל הרעיון של הפרסומת הזאת)

למעלה