סטארגייט עונה 1 פרק 1

hmishel

New member
סטארגייט עונה 1 פרק 1

חזרת למקורות ואני צופה בסדרה מחדש, ולהפתעתי הגדולה בחלק השני של הפיילוט יש עירום פרונטלי מלא של שאריי דבר שלמיטב זכרוני לא חזר על עצמו בשום פרק אחר. פשוט לאחר הפיילוט הסדרה הפכה לכל המשפחה.

Chelnak

New member
כן...

למען האמת, אם הייתי מתחילה לצפות בסדרה מהפרק הראשון שלה, אולי לא הייתי ממשיכה. זה גורם לה להראות זולה, וסתם סדרה שמנסה למשֹך רייטינג.

סלמאק

New member
לפי מה שהבנתי

הכותבים סיפרו בריאיון כלשהו שהם מתחרטים על העירום בסצינה הזאת... אם אני זוכר נכון (מהשרשור שעסק בזה בעבר), הסדרה שודרה בעונה הראשונה ברשת אחרת, דבר שאיפשר הצגת סצנות כאלה, אבל החל מהעונה השנייה, היא עברה לסיי פיי, שדרשו להפוך את הסדרה לראוייה לכל המשפחה. אבל אני בטוח שיש כאן כאלה שיודעים יותר טוב ממני.

ilovenewyork

New member
SG-1 עברה ל SCIFI רק החל מהעונה 6

היא שודרה ברשת אחרת במשך 5 עונות , נדמה לי ברשת שנקראת SHOW TIME או משהו ובכלל אני לא מבין מה מתרגשים מעירום בפרק ראשון לש סטארגגיט , רצו ליצור נופח הולוודי לשני הפרקים הראשונים ורצו להקים "קול צעקה " כדי שצופים "ידברו על הפרקים האלו ( יכלו להביא את אורי גלר גם היה עושה את העבודה - " אני הולך להוציא את הגואולד מהגוף שלכם כשאני אספור עד שלוש 1 2 .... 3 ! " ) ההפקה לא ידעו איך להעביר את הסרט לפורמט של סדרה אז הכינו משהו "אמיתי" שדומה לסרט הקולנוע אבל רק בשני חלקים מאז שסטארגייט צברה פופולריות כמובן הפקה רצתה להגיע לקהל רחב ככל הניתן ונמנעו מהצגת עירום אבל עדיין אני חושב שהיא מוגדרת כ PG כי עדיין היא מלאת סצינות אלימות והיו הרבה פרקים שכללו דם ודברים מגעילים אחרים .

1Life1Death

New member
אז היה עירום ביג דיל....

שהיית ילד שראיתי את זה לא כזה הפריע לי תלוי מה העירום משדר זה לא שידר מיניות פשוט טקס מסויים

dvirsasson

New member
עירום שולט!!!1111

לא חחח, אבל זה היה קטע טוב, שהסידרה ניסתה לעשות באזז / הייפ מסביבה מה גם שלא היו ממש מי יודע מה אפקטים ותפאורה, והזחל גואולד היה בובה חחחחחחח אבל זה היה פרק מעולה, שמק'גיוור (הי"ד) היה בעל שיער חום, אמנדה טאפינג הייתה פמיניסטית ברמה פסיכית ואפופיס קפץ לבקר ולא שם לב שזה טאורי חחחחחחח בין הפרקים היותר מוצלחים של סדרות המד"ב המאוחרות!

למעלה