סטארגייט מהתחלה! צריך להציק לערוץ 1 שישדר את סטארגייט בשידור חוזר מהעונה ה1!!
B black horizon New member 17/6/03 #1 סטארגייט מהתחלה! צריך להציק לערוץ 1 שישדר את סטארגייט בשידור חוזר מהעונה ה1!!
ט טים ג New member 17/6/03 #2 אני חושב שלא צריך כי הם אולי יחליטו לא לשדר את העונה הבאה לפני שיסיימו את כל השידורים החוזרים.
א א ו נ י ל New member 17/6/03 #3 בתקופה של היום... לא צריך טובות מאף אחד,וגם לא מערוץ 1... כנס לקישור של האתר שאני מביא לך,אחלה אתר עם חדשות ויש בו גם תרגומים לסרטים,כנס תראה..
בתקופה של היום... לא צריך טובות מאף אחד,וגם לא מערוץ 1... כנס לקישור של האתר שאני מביא לך,אחלה אתר עם חדשות ויש בו גם תרגומים לסרטים,כנס תראה..
T Tolan New member 17/6/03 #4 אני מסכים איתך יהיה נחמד מאוד אם הם ישדרו את סטארגייט מההתחלה, או אפילו רק מהעונה ה3, 4, 5
A aשרון New member 20/6/03 #5 ואם לא אז...................... ואם לא ערוץ 1, תמיד יש את ערוץ 3 שיקנה ויקרין. מה הם עושים עם אלי מקביל וסקס והעיר? קצת לחץ מהצופים והם קונים את סטארגייט. ואז עם כל השידורים החוזרים שלהם, לא יהייה על מה להתלונן, נכון. מה דעתכם?
ואם לא אז...................... ואם לא ערוץ 1, תמיד יש את ערוץ 3 שיקנה ויקרין. מה הם עושים עם אלי מקביל וסקס והעיר? קצת לחץ מהצופים והם קונים את סטארגייט. ואז עם כל השידורים החוזרים שלהם, לא יהייה על מה להתלונן, נכון. מה דעתכם?
T Tolan New member 20/6/03 #6 ככה זה הטלוויזיה בישראל 80 אחוז מהזמן שידורים חוזרים, ועד שכבר רוצים שישדרו משהו בשידור חוזר, לא עושים את זה
ככה זה הטלוויזיה בישראל 80 אחוז מהזמן שידורים חוזרים, ועד שכבר רוצים שישדרו משהו בשידור חוזר, לא עושים את זה