סטארגייט ב AXN

גללללי

New member
סטארגייט ב AXN

הסדרה תחל ב- 08/07 ותשודר כל יום בשעות: 14:20 וב- 18:10 לכל מי ששאל!! בברכה, צוות ערוץ AXN

ilovenewyork

New member
ב 18:10 ? אוףףףףף ה PVR עדיין לא מוכן

ואני בבית בקושי ב 19:00. מקווה שבהמשך זה ישתנה

ayan2

New member
../images/Emo44.gif תודה על המידע../images/Emo70.gif

למרות שלא אזכה להנות ממנו, נטולת HOT שכמותי

סלמאק

New member
RIP זה אומר להקליט ישירות למחשב

תכנים שהגיעו מתוך קלט (בד"כ) אנלוגי (טלויזיה, די וי די, ממיר וכו') ע"י שימוש בכרטיס שנועד לביצוע משימה זו, וכן תוכנה שנועדה לכך אף היא. ככה הוקלטו כל תכני הוידאו שאת מורידה מהאינטרנט (בד"כ רשום אם מדובר ב- DVDrip או ב- TVrip, מה שמעיד על איכות התוכן). PVR (רק לאחרונה התוודעתי על כך) הוא מכשיר הקלטה דיגיטלי בעל זיכרון פנימי. ממש כמו די וי די מקליט, אבל ללא הדיסק. והנה הפירוט: http://he.wikipedia.org/wiki/PVR נ.ב: האם עליי לומר לך ברוכה הבאה?

אני מניחה שכן....

אבל אל תצפה ליותר מידי... אני זקנה ביחס אליכם - הפרש של דור בערך. אני נכנסת פה להתעדכן מידי פעם אבל לא ממש היה לי מה לכתוב, ואני לא מניחה שתראו אותי כותבת הרבה כי אין לי זמן לזה. אבל הפורום על הכיפאק, באמת, והאתר שלכם גם. קבלו ח"ח. אני עומדת כאמור להקליט מחדש את כל הסדרה לפי הסדר וזאת מבלי להפסיק חלילה להקליט מערוץ 1, בתקוה שבסוף יהיה לי אוסף מושלם. כאמור יש לי עשרות קלטות וידאו שעברות לאט לאט המרה ל- DVD, והחל משנה שעברה אני מקליטה ישירות לתוך DVD. אולם ההקלטה לא נעשתה ברצף מפני שגם השידורים לא תמיד נעשו ברצף, ומידי פעם התפספס פרק בגלל סיבות טכניות כגון הפסקת חשמל וכיוב'. לכן אני רוצה להקליט מחדש כאשר הפעם הייתי רוצה ליצור קשר עם עוד אנשים שמקליטים כדי להשלים פרקים שיתפספסו. באותה הזדמנות אין לי בעיה להשלים למישהו אחר. אם יעלה בידי הפעם פשוט אשמיד את הקודמים..... בנתיים אני עושה הקלטה מהממיר ישירות ל- DVD מקליט. אני לא יודעת באיזה פורמט הוא צורב. זה של GP. אני מתכוונת לקנות מחשב מולטימדיה - ברגע שאמצא חברה שתוכל להרכיב לי אותו ואז אני מניחה שזה יהיה RIP.

subatoi

New member
פרומואים חלביים-אנמיים משהו,

לא? תשובות אפשריות: 1. כן. 2. זה רק אתה, סקובי. 3. רק בגלל שהם השתמשו בפרקים מהעונות הראשונות, אז הכל נראה מיושן ורדום כזה. 4. רק בגלל שאתה מכיר את הסדרה כ"כ טוב, אז אתה יודע מה הם לא הכניסו לפרומו.

ayan2

New member
ביקורת פרומואים ../images/Emo132.gif

במחשבה ראשונה: קצר מידי. מעט מידי. איך? איך מכל מה שיש בסטארגייט הם מראים רק שמיים, חללית וסטארגייט? איך? במחשבה שנייה: הפרומו מיועד (גם) לצופים חדשים בסידרה. אז לפני הכל יש להימנע מספויילרים ואין מה להראות דברים שהם לא מהעונה הראשונה. בעצם, המטרה לסקרן, לא? אולי, אולי כל המוסיף גורע? והכי אני חושבת: בשביל מי שרואה את הסטארגייט מתחבר בפעם הראשונה (כמו שרואים בפרומו), מה צריך יותר מזה?
במחשבה שלישית: אני חושבת על הפרומואים שעשו בערוץ 1 (רק מעונות מתקדמות יותר כמובן). הם היו ארוכים יותר ועמוסים יותר. אבל...האם הם היו טובים יותר? קשה לי לענות כי אני מרגישה שגם שם הפורמואים לא ממש היו מיועדים בשבילי. אני לא הייתי צריכה שישכנעו אותי לצפות בסטארגייט בעונה השביעית או השמינית שלו... אז לסיכום, אני חושבת שאני בוחרת בתשובה מספר 4.

Iced Hammer

New member
תראה...

אני בטוח שאם מבחינת ספויילרים הם היו יכולים הם היו מכניסים את הקרב באנטרטיקה מסוף עונה שביעית. אבל ... זה יכול להיות בעייתי...

subatoi

New member
לא מחפש דווקא משהו שיפוצץ,

סתם משהו שיהיה מעניין. יש שם סתם רצף של תמונות, בלי שברור על מה הסדרה בכלל ומה קורה בה. כאילו מישהו עשה את זה עפ"י מתכון של "שלושה פרצופים של קאסט ראשי, שני דברים מעופפים, אחד פיצוץ והרבה כתובות גדולות ומעצבנות". הפרומואים של ערוץ 1 היו אמנם מעונות מתקדמות, אבל נתנו תחושה יותר מעניינת. לפחות לדעתי.

סלמאק

New member
הפרומואים של AXN תמיד היו כאלה...

הם אף פעם לא ידעו ליצור פרומואים מעוררי עניין, כי הם מחפשים לשים דגש על קהל היעד של הערוץ (כשמו כן הוא) - אוהבי האקשן. הבעיה היא שהם לא יודעים למצוא את הקטעים שבאמת מעוררים עניין של אקשן, ולפעמים, במקרים אחרים, התפיסה שלהם ל"אקשן" יוצאת די מתעוותת, והם מכניסים קטעים שאינם נוגעים לאקשן, לפחות במקרה של סטארגייט זה לא קרה.

ayan2

New member
../images/Emo12.gif מעניין אם אנשי הפרומו צפו בסידרה...

ואם לא, מי יעץ להם בבחירת כמה השניות שהם כן בחרו.
אני באופן אישי קצת איבדתי את היכולת לצפות בפרומואים האלו בעיניים של צופה חדש, ובוודאי שאינני צופה צופה אובייקטיבי במקרה זה. גם אם ישימו בפרומו רק את האריה השואג של MGM, אני בפנים!
אני כן חושבת, כמו שכתבתי קודם שגם *רק* להראות את הסטארגייט זה לא מעט. זה "חתיכת" מראה למי שלא מורגל בו. אבל אין ספק שאם היו מנסים לתת משהו מהרקע או מהעלילה של הסידרה זה היה יכול להיות פי אלף מושך ומסקרן.
ואין על מחלקת הפרומואים של ערוץ 1. אני מדברת ברמה של פרסים בינלאומיים. עם כל הביקורת שנשפכת על הערוץ הזה, על המחלקה הזאת, נידמה לי, אי אפשר להגיד מילה רעה.

aשרון

New member
היייייייייייווווווווווווווווווווווווווווווו

אוקיי אנשים סטופ דה פרסס , הודעה חשובה ביותר ה 8-07 הוא תאריך יום ההולדת שלי , תודה , תודה, השנה אני אסגור 29 קייצים, והפרחים לשוקי הספר. זו גם מכה כי לא אוכל לצפות בסדרה כי אני בלווין , אבל לא משנה השלמתי עם העניין הזה. אני כותב תסריט לסרט קצר שאני אמור לביים ויש לי שם קטע עם גו'ינט שמעבירות הדמויות מיד ליד , אז תראו את הקטע הזה יצא לי שכתבתי את המילה ג'וינט בקצה העליון והמעוקל משהו של הדף שעליו עבדתי, עברו השעות והגיעה 2:30 בבוקר הסתכלתי על המילה בחטף וזה היה נראה כאילו המילה ג'וינט מאויתת כהמילה סטארגייט, נשבע לכם אני ראיתי את זה ולא הייתי תחת השפעה של החומר, אז תנסו ותגידו לי אם גם ראיתם, זה הולך ככה: 1. לרשום את המילה כמו שתיארתי 2.לחכות לשעה מאוחרת ולהיות ממש ממש עייפים 3. לראות עם זה עובד תנסו ותגידו אם הצלחתם, יאללה תהנו , ותעשו סטארגייט טוב האאאא

aשרון

New member
אההההההההה, כן

כמעט שכחתי , השעות שידור הן בדיוק אותן שעות שידור ש axn נתנו בזמנו לשידורים החוזרים של מקגיוור, תחשבו על זה. בייייייייייייייי

סלמאק

New member
וזה בדיום חודש לפני

יום הולדתי ה- 23
(די, אל תצחקו! יש כאן יותר צעירים ממני)

למעלה