סטארגייט ב AXN מההתחלה...

ayan2

New member
אני חושבת שהשאלה מאוד במקום ../images/Emo221.gif

אני מקווה שהמיושנות היא רק בהשוואה לעונות המתקדמות יותר (ואז הצופים החדשים לא יוכלו להשוות ולהתאכזב, מפני שהם עדיין לא מכירים את העונות המתקדמות יותר). אם המיושנות היא בגלל התקדמות הז'אנר של המד"ב המצולם בשנים אלו (פליייזזז לא להגיב שסטארגייט איננה מד"ב
), אז זו עלולה להיות בעיונת לצופים חדשים (אינני עוקבת אחרי סרטים או סדרות אחרות בתחום, אז אינני יודעת לענות על כך). מקווה שהסדרה תישבה את ליבם של מצטרפים חדשים בשל הקסם שאיננו רק...טכנולוגי, נקרא לזה. למרות שאפקטים, יסודות עלילה או סתם אפילו המישקפיים שמרכיבה אחת הדמויות הראשיות (AKA דניאל ג'קסון) או האופן שבו ניכר עד כמה המפקד של הצוות נראה כמו מק'גייוור משנות השמונים
, או רלוונטיות של בדיחות או אלמנטים אחרים עלולים להיות משמעותיים. אני מקווה שהם יוקסמו כמונו, כמו אז, לפני כל כך הרבה שנים

סלמאק

New member
חשבתי כבר על מה שאת אומרת...

ויש בזה משהו. אבל למרות זאת, אני חייב לספר על מקרה אמיתי שקרה (יותר נכון לומר "קורה"): בן דודתי, שכמוני, רואה סטארגייט באופן קדחתני החל ממועד שידורה הראשון בארץ, (ובניגוד אליי, לא פספס מעולם אף פרק), החליט שהוא מתחיל למכר לצפייה בסדרה גם את חברו הטוב, שאוהב מאוד את סדרות הז'אנר. הבעיה היתה שהוא לא יכול היה לצפות בסדרה הזו מהאמצע, הוא היה חייב להתחיל מהפרק הראשון. אז הוא פנה אליי כדי שאעביר אליו את הפרקים שנמצאים אצלי, כדי לצרוב אותם עבורו, ושיראה את כולם מההתחלה. כשזה קרה, חשבתי כמוך: שהוא בטח לא כ"כ יהנה מהצפייה, בגלל עלילת העונה הראשונה, שיתה דלה ביחס לעלילת הסדרה בעונות המתקדמות, וגם בגלל שהיא (העונה הראשונה) קצת מיושנת ביחס לסדרות הז'אנר החדשות המוכרות לנו. התברר לי שטעיתי. בן דודה שלי מספר לי שהוא כל הזמן אומר לו שהוא לא יכול להפסיק לצפות, והוא התמכר חזק. אז נכון שיהיו הרבה שינסו להשוות את הרמה של תחילת הסדרה לרמתן של סדרות אחרות בנות זמננו, אבל חשוב לדעת שיהיו גם הרבה שיידעו להעריך את הסדרה בשל איכותה ויתרונותיה הידועים והמוכרים לנו, ואני מבטיח שיהיו צופים חדשים רבים שיאהבו אותה, ויתמכרו אליה.

kinspirit

New member
האמת היא

שעכשיו שאני חושבת על זה, אם אנשים מוכנים לראות סדרות כמו "מחוץ לחוק" שהתחילה אי שם בשנות ה90 (עדיין לבושים שם מוזר, כל אלו שעדיין לא יצאו משנות ה80
), אז אני משערת שהם יוכלו לשרוד את השיער הארוך של דניאל והמראה המיושן. אז כן, כמו שayan אמרה כאן, יש באמת את העניין שהסדרה לא ממש מיושנת אלא יותר העניין שהעונות הראשונות מיושנות יחסית לעונות המתקדמות יותר, ואת זה רק אנחנו יודעים לזהות. ודווקא האפקטים לא ממש רעים בעונות הראשונות. יותר מציק לי הקטע של העלילות "הפשוטות", השטחיות של חלק מהדמויות בהתחלה, והמראה המגוחך של אפופיס... אבל שוב, כמו שayan אמרה, זה משהו שהצופים רק ישמחו לגלות שמשתפר. מה שכן, בכל זאת יש לי תחושה שסדרות אחרות שרצות שם היום (סמולוויל, מלאך שחור וכדומה) יותר מתקדמות ויזואלית מהעונות הראשונות של סטארגייט, ואילו רק מבחינת "איכות" הצילום אם אתם מבינים את כוונתי. כך שאולי זה כן יפריע לצופים שמתחילים לראות את הסדרה אחרי שהתרגלו לאיכות מסויימת... אני משערת שרק נותר לחכות ולראות

subatoi

New member
תראי, הם קנו ושידרו

כמה פעמים את סליידרז, סדרה שויזואלית היא ממש לא משהו. ואנשים ראו, גם אנשים חדשים כמוני. כשמשהו נשמע מעניין, קונים הכל

ayan2

New member
עבר לי בראש רעיון קצת טיפשי ../images/Emo9.gif

אתם מכירים את זה שבערוץ 2 (אולי גם בכבלים/לווין. אין לי, אז לא יודעת), לפעמים בסוף פרק בתוכנית/סידרה מסויימת מופיעה שורה כזאת: "רוצים להמשיך לדבר על...(שם התוכנית), היכנסו לפורום התוכנית ב...(קשת או כל אתר אחר)" מה דעתכם אם נציע ל- AXN בסוף כל פרק להפנות את הצופים לפורום בתפוז? פשוט...פשוט במקום לחכות עד שהם יחפשו אותנו ועד שימצאו אותנו... טיפשי?

kinspirit

New member
לא רק שלא טיפשי

אפילו יש אנשים שחשבו על זה קודם
בבדיקה

ayan2

New member
../images/Emo2.gif איזה יופי../images/Emo70.gif תודה ובהצלחה ../images/Emo163.gif

למעלה