סטארגייט אישי

P e t e r P a n

New member
סטארגייט אישי

סתם מחשבה שעלתה לי הלילה בראש כשהלכתי לישון אתמול, וחשבתי לשתף פה אתכם... אם הה לכם סטארגייט אישי משלכם, והייתם יכולים ללכת איתו לכל עולם אחר, לאיזה עולם הייתם רוצים להגיע? איך הוא היה נראה? מה יש שם? או מה אין שם? האם הייתם מצרפים אליכם מישהו או הולכים לבד? הייתם עושים את החופשה שלכן דרך הסטארגייט במקום לטוס למקום אחר בעולם? וכמובן, מי מהצוות הייתם רוצים שיבוא איתכם??? אם בכלל...

טים ג

New member
זה כמו השאלה:

את מי הית לוקח לאי בודד, ואיך הית רוצה שהוא יראה. אין לי מחשבות מהסוג הזה אוכל להגיב רק אחרי שאסיים לקרוא את המדריך לטרמפיסט בגלקסיה, ואני רק בספר הראשון.

טים ג

New member
הספר

נראה לי כי הספר ישנה את ההבנה שלי לגבי העולם הסובב אותי וזה יכול לגרום לכך שאני אשתנה ואז ארצה דברים שונים. תוך כדי הקריא הדעה החדשה שלי לא מעוצבת והישנה נראית לי לא מתאימה כבר. כעט אין לי דעה בנושא מה היתי לוקח איתי ובאיזה עולם היתי רוצה להיות, אני פשוט לא יודע, וכל זה בגלל ההתחלה של הספר, מעניין מה יהיה בהמשך

morada

New member
ואני חושב

איך תשלם את חשבון החשמל שתקבל אם תפעיל את השער?

אולי גם נענה על השאלה?

אני הייתי רוצה לקחת את דניאל איתי, ואת סאם, כדי שיהיה לי גם עם מי לדבר (סאם) וגם על מי לנעוץ עיניים ולהזיל ריר.. סתם.... הייתי גם לוקחת כמה ידידים שלי... ומחשב כדי להתחבר הנה. ולאיזה עולם הייתי רוצה ללכת? העולם של האשן היה ממש נחמד.... ולא הייתי מתנדגת קצת לגואולד כדי שיהיה מעניין

P e t e r P a n

New member
וול, למי איכפת מחשבון חשמל

כל עוד מכייפים ועושים כיף בחלל???
אבל ברצינות אני הייתי לוקח את דניאל וטיאלק... כדיח שיהיה מעניין מבחינת השיחות והכל, והם שניהם מאוד נחמדים... והייתי לוקח רק ידידה אחת מאוד טובה שלי איתנו למסע הזה, כי מי יודע, אולי נמצא עולם שהוא יותר טוב ואפילו לא נחזור...
ולגבי עולם, המממ... נראה לי שהייי קודם מבקר אצל הגואולד קצת, לראות איך הם חיים... אה, וכמובן העולם של הנוקס הוא חביב בהחלט... אבל הכי-הכי, עולם הבית של האסגארד... {אני מודה, זה בגלל שת'ור הוא אחת הדמויות הכי אהובות עלי בסדרה...}

subatoi

New member
לא סיכמנו כבר שלג'ק יש את הבדיחות

הכי טובות? ג'ק! אבל לפעמים הוא קצת קשה, אז צריך תגבורת. בקיצור- את כולם, למה לא, אם אפשר?

Hakarpad

New member
אני הייתי לוקח איתי את ליה :)

אחח... איך אני אוהב את הנוקס :)

למעלה