סטארגייט אטלנטיס

Nogmor

New member
כן גם אני חשבתי.. זה לא ממש הורדה..

אבל זה עדיין סוג של הפרת זכויות יוצרים, לא? טוב נו.
To each his own.​

subatoi

New member
זה מעניין את החוקים של תפוז

וזו סיבה מספיק טובה.

סלמאק

New member
למה ישר ללכת בכיוון הזה?

לדעתי הוא פשוט לא מכיר את כללי הפורום, הוא חדש. מישהו טרח להסביר לו?

Nogmor

New member
לפי התגובות הישירות שיש לו,

הסברים לא יתקבלו בראש קל נראה לי..

subatoi

New member
נוגמור, רציתי לומר לך

שכל הכבוד על היוזמה של השרשור ההוא שפתחת למטה, השרשור של ה"אני". יצא מגניב
(לא הגבתי למטה כי הרי אסור לכתוב יותר מהמילה הזו
)

Nogmor

New member
כן , הא? יותר מ 40 כרגע..

נראה מי עוד ירשם.. חבל שאי אפשר להדביק את זה לראשית סתם בשביל לספור אנשים שרואים סטארגייט *בוודאות*...

סלמאק

New member
עכשיו יש לי יותר זמן, אז אני אקח על

עצמי להסביר לך: זאת המכונה Chelnak (או "צ'אקי"), היא אחת המנהלות של הפורום (היא ו- kinspirit ("קינסי")). מן הסתם חשוב שכמנהלת פורום היא תדע לאכוף את כללי תפוז בתחומי הפורום אותו היא מנהלת. וכדאי שאנחנו, כחברי אותו הפורום, (וכחבריה לפורום) נציית לחוקים האלה. אחד מהחוקים האלה הוא האיסור לדבר על הורדות לא חוקיות, וכמובן לא להכניס קישורים לאתרי הורדות למיניהם. (אישית, לא נראה לי שהקישור שהכנסת מהווה הפרה של החוקים). אישית, אני מציע שתקדיש מעט זמן לקריאת ההודעה למצטרפים החדשים (שנמצאת בראש עמוד הפורום תחת הכותרת "הודעה לכל המצטרפים החדשים"), על-מנת למנוע אי אלו אי-הבנות כאלה בעתיד, כל כללי הפורום מפורטים שם. המשך גלישה נעימה ברחבי הפורום.

אני יודע על האיסור וגם כמדומני

זה לא נחשב להורדה בכלל. המנהלת תגיד את השורה התחתונה פה, ואם זה לא לרוחה אני בכלל לא יעלב אם היא תמחק את ההודעה, להפך, אני יעודד אותה למחוק אם זה בניגוד לחוקים.

Chelnak

New member
מכיוון שהקִשור הזה נמצא, לפי הבנתי,

בתחום די "אפור", החלטתי לא למחֹק אותו (כמו YouTube, שהזכירו פה). בכל מקרה, אני שמחה שכֻלם זוכרים שאסור לדבר פה על הורדות לא חוקיות.

למעלה