סטארגייט אטלנטיס יצא teaser לסדרה... למי שרוצה לראות צריך QuickTime אטלנטיס.
H Hakarpad New member 10/3/04 #1 סטארגייט אטלנטיס יצא teaser לסדרה... למי שרוצה לראות צריך QuickTime אטלנטיס.
ט טים ג New member 11/3/04 #3 אני רק מקווה שהסדרה תהיה מצוינת ../images/Emo70.gif ובאותו נושא , מישהו זוכר למה ביטלו את CRUSADER (בתו של B5)
אני רק מקווה שהסדרה תהיה מצוינת ../images/Emo70.gif ובאותו נושא , מישהו זוכר למה ביטלו את CRUSADER (בתו של B5)
T TUVIX New member 11/3/04 #4 כי זה היה תחת TNT הם רצו עוד סקס שקרים ואלימות סטרצנסקי סירב והם ביטלו וחוץ מזה הסדרה עצמה הייתה קיינדה קראפית
כי זה היה תחת TNT הם רצו עוד סקס שקרים ואלימות סטרצנסקי סירב והם ביטלו וחוץ מזה הסדרה עצמה הייתה קיינדה קראפית
ע ענבלולה New member 18/3/04 #7 אני לא מבינה!!!! נכון היה פרק מצויייין.. מה זה הסטארגייט אטלנטיס??? אני מבולבלת לגמרי!!! מדובר בעונה השמינית?? ככה היא נקראת??? ומה זה הפרק של השעתיים? ומה קורה עם אוניל הוא ממשיך או שהוא נשאר קפוא?
אני לא מבינה!!!! נכון היה פרק מצויייין.. מה זה הסטארגייט אטלנטיס??? אני מבולבלת לגמרי!!! מדובר בעונה השמינית?? ככה היא נקראת??? ומה זה הפרק של השעתיים? ומה קורה עם אוניל הוא ממשיך או שהוא נשאר קפוא?