סטארגייט אטלנטיס - 2X20 - Alliesשרשרו!

subatoi

New member
זה ש-AXN קנו חלק מהעונות

לא אומר שהם קנו את כל העונות ושזה מונע מאחרים לשדר אותן. לא בהכרח. ראה מקרה סמולוויל, שמשודרת במקביל ב-AXN וב"יס". מה ש-AXN יכלו לשדר ממנה הם שידרו, ועכשיו הם משדרים בש.ח. וכשיוכלו לשדר עונות אחרות, כש"יס" יסיימו איתן, הם יגיעו גם אליהן. זה לא בהכרח אומר משהו.

סלמאק

New member
אתה בעצם מדבר על בלעדיות...

אבל כיום (עד כמה שידוע לי) אין כל בלעדיות לחברות הכבלים והלויין על שום סרט/סדרה/חברת הפקה. הם גילו (עוד ב- 2002, מהנסיון שלהם על הסרטים - עיסקאות עם חברות ההפקה הגדולות) שזה לא משתלם. הבילעדיות סתם פוגעת בתחרותיות ובשוק החופשי, והצופה משלם אח"כ את המחיר (שהוא חוסר בתקציב בסופו של דבר). לכן לא נראה לי שיש ל-AXN בלעדיות על שידורי סטארגייט, מאחר והיא כפופה ל"הוט", אבל שווה לבדוק את העניין. וגם אם כן, עד כמה שידוע לי, כשהערוץ הראשון רכש את זכויות השידור של סטארגייט, הרכישה כללה זכות לשני שידורים של כל עונה, כלומר, מה שעדיין לא שודר בשידור חוזר, קיים עדיין סיכוי שישודר. אבל כל זה תלוי במצב המשבר ברשות (שאין לי מושג אם הוא תורם או גורע במקרה הזה).

subatoi

New member
אגב, שאלתי את עליזה בקשר להצהרונת

שלה בתכנית ההיא בשבוע שעבר. מסתבר שהיא התכוונה למה שתרגמה בעבר, ואין דברים חדשים
(אז לא ברור לי אם המילה "סיימה" הגיעה ממנה, במקור ,או רק בדיווח פה בפורום. לא משנה). בנוסף, היא אמרה שהחברה החדשה שקיבלה לתרגם את הפרקים עבור AXN לא פנתה אליה. מה שאומר שיהיה תרגום חדש, וזה בטח יגרום לנו לא מעט צרות...

ayan2

New member
../images/Emo4.gif חבל. אבל מעולה ששאלת ותודה על המידע! ../images/Emo45.gif

סלמאק

New member
המילים שלה היו כדלקמן (ואני מצטט):

אברי גלעד: "מה את מתרגמת בימים אלה?" עליזה: "עכשיו סיימתי את 'סטארגייט' ו'סטארגייט אטלנטיס' " חבל שלא מדובר במשהו חדש
זה אומר שהערוץ הראשון סיים איתנו את הקריירה, נכון? כי אטלנטיס (עונה 2) נגמרה, ואין כרגע מה לשדר במקומה. וכנראה שלאחר שיסתיימו השידורים החוזרים של עונה 8, יירד המסך על סטארגייט בערוץ הראשון, וייפתח רק ב- AXN, אני צודק? (או שאני סתם פאסימי?)

האם הבנתי נכון?

האם זה אומר שכל מה שערוץ 1 שידרו פעמיים לא ישודר יותר??? למישהו יש מושג מה מתוכנן ב- AXN? מה הם רכשו ומה הם יקרינו ואיך?

subatoi

New member
אולי הם סתם מתעכבים,

כבר קרה בעבר, לא? לדעתי אנחנו צריכים פשוט לכתוב להם, כמו פעם.

למעלה