סטאפ..

shlomke4

New member
סטאפ..

אני מתאר לעצמי שהיו בעבר הודעות דומות, אבל בכל זאת..: קניתי לס פול סטודיו לפני כחודש. אני רוצה להחליף מיתרים ל-0.010, וגם עדיין לא העברתי אותה כיוון אוקטבות.(והיא צריכה). מישהו יכול להמליץ על בחור שעושה סט אפ טוב ומושקע (כולל ניקוי גיטרה, שמן לימון על הפרטבורד וכל העסק), ובמחיר סבבה? כן.. יש את הרצל. אבל אני אשמח לשמוע גם על נסיונכם עם אנשים אחרים שעושים סטאפים. המליצו לי בעבר על אלון (ארלוזורוב בת"א). מישהו מכיר את העבודה שלו? תודה מראש.

זהרון

New member
כתבתי בעבר על אבי מכלי זמר נתניה

עשיתי שני סטאפים לאיבאנז שלי (בקרוב למכירה - חיה רעה SR800LE) אחד אצל הרצל וכשהבנתי שדברים פוספסו ועניינים די קריטיים נותרו ללא מענה, שמתי את הבובה בידיים של אבי בכלי זמר נתניה. הרצל עשה עבודה טובה, כרגיל, בסטאפ אבל אחרי שהפנמתי ושלחתי את הגיטרה לאבי - היא יצאה במצב מעולה, כחדשה. אין פה כל ביקורת על הרצל, חוץ מהזמן שעומדים אצלו בתור
אבל מה לעשות שהגיטרה לא יצאה ממנו כמו שצריך. אבי תיקן את הדרוש תיקון והחזיר את הבובה למצב מעולה. ככה זה. ילדה יפנית בת 18 אחרי סדנת חינוך ואיפוס. אבי השקיע בהמון דברים. גם בדברים הקטנים. אני והמורה שלי יצאנו מאוד מאוד מרוצים. שווה להגיע לנתניה. לא נותנים את הילדות שלנו לכל אחד. לנו יש כבוד

shlomke4

New member
האמת..

ראיתי את הסרטון שלו באתר (ארוך יש לומר..). די התרשמתי ממנו. נראה מבין עניין. אבל אני ממש לא הולך להגיע עד נתניה (ועוד פעמיים, כדי לקחת את הגיטרה).. זה מוגזם. שוב.. מישהו מכיר/יכול להמליץ מניסיון אישי על אלון (ארלוזורוב,ת"א)? הוא אמר שהוא לוקח 170 לא כולל מיתרים (על ארני קלאסיק הוא לוקח 40), והוא עושה מהיום למחר.

Aviraman

New member
יאפ

אחלה בחור, עושה עבודה נהדרת, נקיה ומהירה על הגיטרה, מסביר כל מה שהוא הולך לעשות כולל פירוט על המחיר, כמה זמן צריך לעשות כל דבר ואיך לשמור על הגיטרה בצורה הכי טוב, והוא גם נותן אחריות לחצי שנה על העבודה שלו, אחלה בנאדם באמת :] אני ממליץ עליו (אני זה שגם אמרתי את המחירים והכל חחח) הנה הטלפון שלו: 0544972455 הוא נמצא בארלוזורוב 188, זה ממש קרוב לרכבת מרכז.

למעלה