סטאן אייס

נדין6

New member
סטאן אייס

מי מכן משתמשת בבצק הזה? האם הוא מומלץ יותר מההמרשל?
הבעיה שלי עם ההמרשלג כשאני צובעת את הבצק אני נאלצת להוסיף הרבה קונפלור כי הוא ממש נדבק לי לידיים מרוב הצבע והופך להיות דביקי ואז כשאני מצפה את העוגה הצבע קצת נראה דהוי ונסדק מהר
הבנתי שהסטן אייס פחות דביק וצורך פחות קונפלור

net the jet

New member
סאטין אייס אכן כמעט ולא דורש קורנפלור.

יש לו את הבעיות שלו לדעתי. הוא מתייבש לאט יותר , ממש ממש לאט
ואישית אני פחות אוהבת את הטעם והריח שלו.
לדעתי צריך ללמוד לעבוד איתו ( למי שרגילה לעוד עם ההמרשלג)
הרבה בנות עברו אליו ומעדיפות אותו. אני ניסיתי וחזרתי להמרשלג, למרות הבעיות שלו, אישית מעדיפה.

MNMcakes

New member
אני משתמשת בסאטין אייס והוא מרגיש לי די דביק.

לא יודעת אם אפשר לומר שאני משתמשת -בהרבה- קורנפלור, אבל אצלי הוא דביק
מצד שני אני לא מכירה את הבצקים האחרים שיש בארץ

iWrite

New member
חייבת להגיב בעקבות ניסיון שהיה לי היום

עד היום תמיד עבדתי עם סאטין אייס ואני ממש מרוצה. במקרה היום יצא לי להתנסות עם המרשלג והייתי בסוג של הלם, הוא כל כך כל כך דביק ממה שאני רגילה והייתי צריכה לשים המון אבקת סוכר כדי שזה לא יהיה דביק כל כך וגם אז היה לי ממש קשה לעבוד איתו....

אז אומנם אני לא רואה את עצמי קונה יותר המרשלג אבל אני אשמח לקרוא מכן נטע ובנות נובפות שעובדות עם המרשלג איך אתן מצליחות לעבוד איתו?

עם סאטין אייס אני שמה טיפה אבקת סוכר אם קצת דביק ולא מעבר לזה...

vered0810

New member
לטעמי אין על המרשלג כשלומדים לעבוד איתו

אין על הריח ואין על הטעם ואין על העמידות שלו והייבוש המהיר יחסית לעומת הסאטין , בהתחלתי עבדתי רק עם המרשלג שהגיע סאטין לשוק ניסיתי, וחזרתי להמרשלג וגם כשהיו בעיות עם הבצק של המרשלג ניסיתי שוב את הסאטין וחוץ מזה שהוא פחות דביק לי באופן אישי הוא פחות נוח. לטעמי במבחן הניקוד הסופי המרשלג מנצח בגדול.

net the jet

New member
כמו בהרבה דברים, זה ענין של העדפה.

מבחינתי היתרון היחידי שיש לסאטין אייס זה מראה יותר חלק. לא מתכוונת שלהמרשלג יש מראה גבשושי, אבל לסאטין אייס יש מן ברק והמראה שלו נראה אולי יותר כמו ׳גומי׳ על העוגה ( אין לי את המילים שהייתי רוצה לתאר... )
אבל, יחד עם זאת, אחרי שעבדתי לא מעט שנים עם ההמרלשג, והתרגלתי לכל השגעונות שלו, היה לי קשה לעבור לעבוד עם הסאטין אייס, והעדפתי להשאר עם המרשלג.
לא כל אחת מרגישה כמוני. אני מכירה לא מעט שעברו לסאטין אייס ומאד מרוצות.
בעיני זה נהדר שיש מבחר וכל אחד יכול לבחור מה מתאים לו.
דרך אגב, לפני כמה שניםצטובות, סו-שף יבאו בצק מארגנטינה נדמה לי, כבר שכחתי את השם, הוא היה מאד נוח לעבודה, טעים מאד ( הגיע בכמה טעמים, זכור לי במיוחד טעם אחד של תותי-פרוטי ) בכל מקרה, גם אליו היה צריך להתרגל, והעבודה היתה קצת שונה.

שירלי761

New member
נטע, אני משתמשת רק בצבע השחור המוכן של

סאטין אייס לפיסולים וקישוטים, ולפי המעט הזה אני לגמריי מבינה את כוונתך לגביי ה"גומי" שאת מתארת, כשאני משטחת עם המארוך , ממש מרגיש לי כאילו אני מרימה "יריעת גומי", שבעצם זה מה שנתן לי את ההרגשה שהוא דווקא מאוד נוח לעבודה.

net the jet

New member
לא יודעת אם גומי היא המילה טובה, אבל

יש לו תכונה יותר גמישה לדעתי.

כשעוד לא היה בארץ סאטין אייס והיו נכנסות לפורום בנות מחו״ל, עוד לפני שסיפרו שהן בחו״ל ( לרוב ארה״ב ) ישר הייתי מזהה לפי העוגה , שלא מצוה בrfm, כי היתה הרבה יותר חקה ומבריקה.:)

net the jet

New member
לא יודעת אם גומי היא המילה טובה, אבל

יש לו תכונה יותר גמישה לדעתי.

כשעוד לא היה בארץ סאטין אייס והיו נכנסות לפורום בנות מחו״ל, עוד לפני שסיפרו שהן בחו״ל ( לרוב ארה״ב ) ישר הייתי מזהה לפי העוגה , שלא מצוה בrfm, כי היתה הרבה יותר חקה ומבריקה.:)

שירלי761

New member
היי, אני עובדת עם המרשלג ומסתדרת איתו מצויין,

למרות שאני רוצה לנסות את הסאטין אייס בשביל לראות את ההבדל ואז אחליט מה טוב לי יותר.
לגביי העבודה עם המרשלג הוא באמת בהתחלה מעט דביק ,וצריך ללוש טוב טוב בכדיי שיהיה חלק, נעים ולא דביק, כרגע אני עובדת איתו כשהמזגן דלוק ואני משתמשת באבקת סוכר בעיקר כשצריכה לעטוף את העוגה וממש לא צריכה הרבה בשביל פיסולים וכאלה.
לאחר שאנסה את סאטין אייס בעיטוף עוגות אני יוכל לדעת מה נוח לי יותר לעבודה , זה נראה לי זה ממש משתנה מאחת לאחת

iWrite

New member
היה מאוד מסקרן לי לעמוד ליד אחת מכן ולראות

איך אתן עובדות עם ההמרשלג בזמן אמת... קראתי הרבה את המשפטים "צריך לדעת לעבוד איתו" השאלה מה זה אומר, אתן מוסיפות המוווון קורנפלור או אבקת סוכר? כי זה מה שאני עשיתי (ועזר מעט אבל ייבש הבצק מאוד)

איך את אומרת נטע, מזל שיש כמה חברות בשוק ולכל אחת מתאים משהו אחר

net the jet

New member
אני לא חושבת שאני מוסיפה המון קורנפלור

בטוח יותר מלבצק של סאטין אייס. אני עוד עובדת על משטח לא ׳קר׳ כמו שיש ( יש לי משטחי דורופל שזה פורמייקה לפאלצנים
) שזה אפילו פחות טוב...
אני מניחה שמי שהתחילה עם ההמרשלג, ועבדה איתו כמה שנים,התרגלה לקפריזות שלו, לנגלות הפחות מוצלחות... ככה שזה רגיל לה לעבוד איתו.

אני לא ממש מכינה עוגות לאחרונה, אחרת הייתי מזמינה אותך לראות :)

למעלה