סטאגדם..

dmt4me

New member
סטאגדם..

החלטתי לשנות סגנון מ מינימל לפול און או פרוגרסיב ..העליתי לכאן איזושהי סקיצונת שהתחלתי אתמול ,למרות שיש לי עוד מלא עבודה הייתי רוצה לדעת בגדול איך הבייס ליין והמהירות של הקטע..אשמח לקבל תגובות לגבי המיקס או הוספה של אלמנטים שונים ,לטוב או לרע.. תודה ,אלירן.

b ברק d

New member
אלירן >>>

הסאונדים נשמעים דיי ישנים ונדושים המיקס לא הכי בשרי ונעים לאוזן באופן שאפשר לשמוע אותו כמה פעמים עבודת מידי נחמדה ביותר. :)

pcp1

New member
שאלה בקשר לדגימות

שלום לחברי הפורום יש ברשותי מספר גדול מאוד כמה גיגה של דגימות שרק בעזרתם אני יכול ליצור טראנסים או ראפ יפים בלי בכלל להישתמש במידי האם זה מה שהדגימות אמורות לתת לי?? איך אתם משתמשים בדגימות ובמידי ??(יענו מערבבים) מקווה שהשאלה ברורה

b ברק d

New member
לא >>>

דגימות נועדו לתת לך אופציה של סאונד הקונץ זה לחתוך דגימות לעשות רברסים ולנצל את הדגימה כמה שיותר למרות שיש מצב ליצור רק מהדגימות נטו אבל זה לא יתן לך את המקסימום סטייל שאתה רוצה לשמוע מקווה שהייתי ברור :)

dmt4me

New member
דגימות.

דגימות אתה טוען על ערוץ אודיו ובמקביל אתה יכול גם לפתוח ערוץ מידי ולהלביש עליו איזה ויאסטי שבא לך בקשר למה שתעשה עם הדגימות זה כבר הראש שלך והנסיון שצברת על קיובייס..

pcp1

New member
יש אומנים

שיוצרים רק בעזרת דגימות או שכולם משלבים מידי ??

dmt4me

New member
תראה..

ליצור בעזרת דגימות משמעו לקחת אותן מאפשהוא..ואם השתמשת בהן ז"א שגם אחרים השתמשו- אז העניין המקורי קצת יורד מהפרק..לעומת זאת להשתמש בויאסטי שונים (מידי) היא קצת יותר מגוונת אם כי גם היא מתחילה להיות דומה בשנים האחרונות כי כולם עובדים כמעט עם אותם הויאסטים.. אבל אל תשכח שגם לגבי דגימות אפשר לעשות משו..יש לך מבחר עצום של אפקטים ואופציות בקיובייס..שאתה יכול לשנות את צבעו ואופיו של הסמפל..שגם זה משו. מקווה שעזרתי לך .

pcp1

New member
בדיוק לזה התכוונתי

INFECTED MUSHROOM משתמשים בדגימות ???

dmt4me

New member
>>>

אינפקטד משרום עובדים לרוב במידי את הדגימות שלהם הם לרוב יוצרים בעצמם (לפעמים הם מקליטים את עצמם ) או שהם דוגמים מסרטים שונים כמו כל שאר האומנים , אם בא לך אתה יכול לעבוד עם דגימות..אבל זה מחייב גם עבודה משולבת עם מידי כדי לקבל סאונד עשיר ומגוון גם בעזרת כלים שאתה תבחר כי דגימות יגבילו אותך איפשהוא..ככה אני חושב בכל אופן- לכל אחד השיטות שלו בעבודה כי בעצם זה סאונד וסאונד יכול לבוא בהמון צורות וצבעים ומה לא..

S l nC O

New member
שתדע לך שיש אומנים

שמבססים את כל הקריירה שלהם רק על דגימות, וחיים לא רע בכלל. תיקח לדוגמא את נורמן קוק (FATBOYSLIM), או הפילו דוגמא יותר קיצונית DJ SHADDOW, או אפילו COLDCUT. הרעיון הוא (לדעתי), למצוא את הדרך הנוחה לך ביותר לעבוד איתה, וממנה להוציא מקסימום יצירתיות וחדשנות, שבאמת לא תישמע "כמו כולם".

אהבתי הכל חוץ מהמעברים והבאס

בעעעע
באס עגול מדי לדעתי

Domnastic

New member
ח אל תיקח לתשובת ליבך עוד תקבל הרבה

בעעעעעעעים בהמשך בדרכך
אגב גילי יא סקסי

alt loc

New member
תראה...

אני חושב שאתה יודע לעבוד אבל אין לך נגיעות בסאונד הכל מונוטוני בלי נפח בלי ברק ממש ריק תלטש את הכל ותתן לשמוע שוב

dmt4me

New member
אתה צודק בהחלט-

הסקיצה שהעליתי היא ממש ריקה .נכון לעכשיו היא מלאה הרבה יותר ממה ששמעת ,ואני ציינתי שזו רק סקיצונת עירומה יחסית.. תודה לך.

גונזילצ

New member
מקסים

אחי ממש נחמד, אל תתבייש להוסיף לו איזה פד או מלודיה (או גם וגם) ממליץ על VST rgc:z32a (בכינויו זטה) או albino(או albino2 (?)) אשמח לדעת במה השתמשת נימרוד

למעלה