סח הרוב - I Bleed

Minimal Affair

New member
סח הרוב - I Bleed

אכן כך ! הסיבוב השני עומד לו בפתח, וכולם מתרגשים (כן.. בטח) הסיבוב הראשון חלף עבר לו, וגם התוצאות שלכם. אך אל תחשבו שהפעם יהיה קל, כי הפעם - רמת הקושי קצת תעלה. אז כמובן, בואו נפסיק עם השטויות, ונתחיל במעשים. דבר ראשון - אני רוצה להזכיר את חוקי המשחק: כל שבוע ביום שישי אני אפרסם שאלה (שכמובן קשורה לברי) מה שאתם צריכים לעשות זה בהודעה פרטית בלבד! (אם זה יהיה בפורום עצמו זה יהרוס את המשחק) לשלוח לי תשובה לשאלתי) הניקוד יהיה ככה: כל אחד מקבל נקודה על כל משתתף שענה תשובה זהה לשלו... ואני אסביר נגיד השאלה הייתה "מהו השיר האהוב עליכם של ברי" אם לדוגמה 6 משתתפים ענו "עיר של קיץ" אז כל אחד מהם יקבל 6 נקודות אם 4 משתתפים ענו "עיר מקלט" , אז כל אחד ייקבל 4 נקודות. בנוסף, לכל שאלה שאני שואל אני בוחר תשובה (לפני שאני מציג אותה לכם), כאשר לתשובה הספציפית הזאת, הניקוד מוכפל. (כמובן אני לא מגלה את התשובה) נניח בדוגמה שלנו בחרתי את "ככה זה" וחמישה אנשים בחרו ב "ככה זה" אז כל אחד ייקבל 10 נקודות. הניקוד יתפרסם ביום חמישי, מתישהו בלילה. התאריך האחרון לשליחת התשובות הוא יום חמישי, בשעה 8. נקודה חשובה: המטרה במשחק היא לא לחשוב על תשובה מקורית, אלא לחשוב על תשובה שרוב האנשים יבחרו , אפילו אם אינם חושבים כמו היתר. ועכשיו לשאלה:

Minimal Affair

New member
השאלה

איזה של ברי צריך לדעתכם להפוך להמנון הלאומי? בהודעה פרטית בלבד כמובן. עד חמישי הבא.

ענת1986

New member
בינתיים קפצו לי לראש שני שירים.

אני בהתלבטות

israel1986

New member
זה באמת קשה...

דרך אגב, רוני - ראית את הכתבה על תמיר אלברט ב-"7 ימים"? אני לא בטוח שתאהב אותה, אבל זה מעניין בכל זאת.

ענת1986

New member
בדיוק עכשיו סיימתי לקרוא אותה.

מעניינת. ולמה שהוא לא יאהב? מבחינתו זה בשורות טובות: תמיר אלברט חוזר לבמה, וחוזר ליצור מוזיקה. אני לא בטוחה אבל שהבחירה להופיע את ההופעה הראשונה בניצנים- היא החלטה נכונה.

ben4ever

New member
ההופעה הראשונה לא תהייה בניצנים

הם כבר הופיעו במופע העשור הזה של אביב גפן לפני חודשיים כבר....

Minimal Affair

New member
עוד לא, לצערי.

אם מישהו יכול לסרוק את הכתבה, אני אהיה מאוד שמח. אני כבר אנסה איכשהו להשיג את העיתון.

למעלה