סח הרוב - תוצאות.

Minimal Affair

New member
סח הרוב - תוצאות.

אכן כך... עבר לו הסיבוב הראשון, ומיד יעלו התוצאות. בסיבוב הראשון החלטתי להעניק צ'ופר לאנשים, בשביל שלכולם יהיו נקודות סבירות, לכן נתתי שאלה יחסית קלה. בסיבובים הבאים, יהיה קצת יותר קשה. אחת הסיבות שהחלטתי להחזיר את הפינה היא שפשוט היה גל איחודים לאחרונה, והחלטתי שגם אני חייב. לכן, קבלו.

Minimal Affair

New member
והתוצאות.

השאלה הפעם הייתה: מהו לדעתכם השיר הרע ביותר של ברי? תשובתי הייתה: לב שלם להלן התוצאות: הממשתפים הבאים הצביעו ואמרו שהשיר "יהלום" הוא השיר הרע ביותר של ברי: israel1986, ShuMacH, טווידלדי, קניידעל, shulhi86, ben4ever, giba70, הסייד הנודד, ענת1986, Plug in baby9, ואשף. לכן כל אחד מהם יקבל 11 נקודות. Big bear טען ואמר ש "לב שלם" (הבחירה שלי) הוא השיר הרע ביותר של ברי, ולכן הוא יקבל 2 נקודות. אך אילו כך go girl1 הצביעה ואמרה שהשיר "יומולדת" הוא השיר הרע ביותר של ברי, לכן היא תקבל רק נקודה אחת. והנה לוח נקודות המשתתפים: ישראל - 11 נקודות. go girl1 - נקודה אחת יוני שומך - 11 נקודות. טווידלדי - 11 נקודות קניידעל - 11 נקודות שולחי - 11 נקודות בן - 11 נקודות ג'יבה - 11 נקודות הסייד הנודד - 11 נקודות ענת - 11 נקודות ורד - 11 נקודות אשף - 11 נקודות אסף (הדוב הגדול) - 2 נקודות. מחר תעלה השאלה החדשה.

ענת1986

New member
נועה! את הסיבה שבחרתי ביהלום, ואת

בכלל לא השתתפת בסוף! מה זה צריך להיות??

המממ

New member
סליחה...

לא יודעת למה לא השתתפתי, פרח מראשי... הכלב אכל לי את שיעורי הבית והגשם הרטיב לי את המחברת. בכל מקרה, אני ממש שמחה שהשפעתי עליך לטובה...
סופשבוע טוב ושקט שיהיה לנו!

למעלה