סחתיין.......

• פותח הנושא vagy
  • פורסם בתאריך

vagy

New member
סחתיין.......

כל הכבוד איציק!!!! פעם הבאה שאנחנו נפגשים תזכיר לי לקחת חתימה בשביל הילד....
מי יודע כמה היא תהיה שווה בעוד כמה שנים?? ירון

vagy

New member
אופס..

זו היתה צריכה להיות תגובה לאיציק.....

rachelea

New member
מנצל"ש לאלונה

מאחר ו-VAGY פתח שירשור חדש בטעות וחבל לי לפתוח עוד שירשור, אני מנצלת זאת כדי להעלות לאלונה משהו המשותף לשתינו. מדובר באיור מלפני שנת 1900. אין תיארוך מדויק. (אני מקווה שטכנאי המחשב הצליחו להתגבר על הוירוס ה-
ומצאו לו
אחרת יהיה על אלונה לשבת שעות ארוכות כדי לקרוא כל שנכתב בפורום).

rachelea

New member
אני מחפשת את קרן, אספנית אופניים

קרן, היכן את? מצאתי באיביי בולים ודמויי בולים (כן, פיתוני, סינדרלות. תתפלא, גם אני אוספת מהם אך רק פירורים פירורים כי אין הרבה בנושאי).

python 4

New member
אני מחפש את דרמה

את עדיין אוספת כלי נגינה? מצאתי את זה בין בולי גרמניה שקיבלתי מדוד שלי. נכון שמנצח זה לא כלי נגינה אבל זה קשור לנושא וזה גם בול יפה, לא?

אז זה כל מה שצריך לעשות?

למצוא איזה אקורדיון ולקרוא לך? איך מתקדם אוסף כלי הנגינה? ובולי כלי הנגינה? אפשר לקבל איזה עדכון לגבי שני הדברים?

דרמסלה

New member
אני מתביישת ... ../images/Emo9.gif

לנקוב במספרים בנוגע לאוסף שלי (לנוכח גדולי אומת האספנים), אז אעבור ברשותך לניסוחים מתחמקים: אוסף בולי כלי הנגינה שלי מתקדם לו בעצלתיים. ותודות רבות לתורמים היקרים, חברי הפורום הנכבד. ואוסף כלי הנגינה לא מתקדם. כנראה שאני אצטרך להמשיך לנדוד בעולם על מנת לתרום להתפתחותו ...

broadaxe

New member
כלי נגינה?

את אוספת ממש כלים? אם מעניין אותך, ראיתי פסנתר-בהונות אפריקני אצל אחד ממקורותי, במחיר עממי.

דרמסלה

New member
משלוח מנות מ../images/Emo41.gif שביט

עדכון מהשטח: קיבלתי משלוח מנות בולי כלי נגינה מכובד משביט, שהציפה את האוסף שלי בשלושים (!!!) בולים שלא היו לי (ואחד להחלפה), והעצימה את חדוות החג. תודה לך שביט

תמיר1991

New member
איזה כיף!

ויש לי בול של כלי נגינה מוזר מקנדה, שבמפגש הקרוב יגיע ישירות אליך. תמיר./

python 4

New member
הקשרים שלי בשב"כ

מוסרים לי שאין להם את הכתובת שלך בתיקים שלהם (צדיקה, מה?) ולכן תאלצי לתת לי אותה במסר. ככה זה עובד, לא?

דרמסלה

New member
הקשרים שלך בשב"כ ...

קצת מפוזרים ...(כבר תרמת לי בעבר בולים). הכתובת מועברת אליך מיידית במסר. למה אתה מתחפש בפורים השנה ?

python 4

New member
אני לא שמרתי את הכתובת של אף אחד..

אולי אני יתחיל לעשות את זה. השנה אני מתחפש לבול הכנסה. ואת אני יודע.. לנזירה טיבטית!

python 4

New member
אז זהו, שלבולי הכנסה אין שובל

יש להם ספח. אתה רואה? אני כבר מתמחה בנושא.

powo

New member
אז לא משנה

תזהר שלא יחתכו לך את הספח.פעם היו כרטיסי מפעל הפיס שהיה להם ספח שקראו לו זוטא.ומישהו התחפש לכרטיס וחתכו לו את הזוטא.ראה הוזהרתה

kerengil

New member
אני כאן, קוראת מדי פעם

לצערי אין לי הרבה זמן עכשיו להשתתף, אבל בקרוב יהיה שוב יותר...

למעלה