סחר-מכר

meital nativ

New member
נדמה לי שיש בהוד השרון

תנסה להריץ חיפוש בגוגל על צימר בהוד השרון

liron108

New member
תודה :)

אכן פרסמתי בפיס וגם חברים שלי שתפו בנתיים מישהי כבר אמרה שהיא רוצה אותה אני רק מחכה למחר למסירה כדי להיות בטוחה :)

טראנס עם הרב פרץ ../images/Emo6.gif

קינקי למדי, לא חשבתי על זה. אני לא בטוחה שהוא הטיפוס שלי לטראנסים משותפים אבל יש לי ראש פתוח, אני מוכנה לשקול את זה שוב

צרי קשר עם

משכן אומנויות הבמה ברחוב הפלמ"ח (הצגות), יד לבנים (כנ'ל), אשכול פיס (יום סדנאות מדעים), המרכז הקהילתי החדש ברחוב אוסטרובסקי. כמו כן כדאי לבדוק באתר העירייה. תהנו!

הנה רשימת ארועים לילדים ומבוגרים בחנוכה

השבוע ברעננה – אירועי אגף תרבות, נוער ופנאי יום חמישי 2.12 20:30 המשכן העירוני למוזיקה ואמנויות – תיאטרון צ'ולי וטולי מספר "גברת קרש ומר מערוך" – דתיה בן דור יום שישי 3.12 10:00 מועדון הזהב – שישישבת גימלאים – מפגש מוזיקלי לכבוד חנוכה 11:30 היכל התרבות יד לבנים – הצגה: חלומות של חתולים 11:30 גלריה על האגם – פתיחת תערוכה –" מגמה" – קבוצת פסלים עצמאית יום שבת 4.12 11:00 היכל התרבות יד לבנים – שישישבת גימלאים – הרצאה: פרשיות נעלמות 22:30 המשכן העירוני למוזיקה ואמנויות – מופע: סיפור סנטור ומסיכה יום ראשון 28.11 09:00 אודיטוריום יד לבנים – מכללת גימלאים – רחל פונקלשטיין -"בימים ההם בזמן הזה" - אור, נס וגבורת נשים 10:30 אודיטוריום יד לבנים – מכללת גימלאים - דוד איבגי - אמנות קלאסית ביוון יום שני 6.12 09:00 היכל התרבות יד לבנים - מכללת גימלאים באנגלית: Hellenism versus Judaism - Erela Keinan 10:00 היכל התרבות יד לבנים - הצגה: דירה להשכיר של להקת המחול הקיבוצית (הצגות נוספות בשעות: 12:00, 16:00, 18:00) 10:30 היכל התרבות יד לבנים – מכללת גימלאים באנגלית: Kiss, Bow or Shake Hands - Cross-Cultural Communication- David Nissan 11:00 הספריה העירונית – חנוכה בספריה - פסטיבל מהאגדות יום שלישי 7.12 09:00 היכל התרבות יד לבנים - מכללת גימלאים: ד"ר צחי פלג - מושגי יסוד בהבנת ההבדלים בין בעלי חיים וצמחים שונים: אבולוציה, ברירה טבעית, התאמה מורפולוגית ופיסיולוגית 10:30 היכל התרבות יד לבנים - מכללת גימלאים: יוסי נינווה - "אכול ושתה כי מחר נזקין" – חוכמת קהלת 17:00 המשכן העירוני למוזיקה ואמנויות - הגיטרה ששרה עם גולי - מסיבת חנוכה 17:30 הספריה העירונית - מופע לחנוכה - על קסמים ונפלאות 20:30 המשכן העירוני למוזיקה ואמנויות - צלילי גיל: אנסמבל כלי פריטה שפייה 23:00 מרכז הנוער העירוני - לילה לבן לנוער מיוחד לחנוכה יום רביעי 8.12 09:00 היכל התרבות יד לבנים – מכללת גימלאים – אירית כינור - אפיגנטיקה – לא הכל רק גנים 10:30 היכל התרבות יד לבנים – מכללת גימלאים – ברוריה ורונה - השוק הסולידי – שוק אגרות החוב הממשלתיות והקונצרניות (כולל עיון במדור הכלכלי בעיתון) 17:00 המשכן העירוני למוזיקה ואמנויות - הצגת ילדים: ילדים בכל מיני צבעים 20:00 מועדון המרתף - סדנא ייחודית ללימוד תיפוף 20:30 היכל התרבות יד לבנים - מקהלת רננה שרה ומארחת 24:00 קולנוע סינמה פארק - סרט חצות לנוער יום חמישי 9.11 17:00 המשכן העירוני למוזיקה לאמנויות - תאה פיית התיאטרון מספרת: הלביבה שהתגלגלה 20:00 מועדון המרתף - במה פתוחה מיוחדת לחנוכה בשיתוף כלי זמר 20:30 המשכן העירוני למוזיקה ואמנויות - תיאטרון הגילד מציג: SENTIMENTAL JOURNEY יום שישי 10.12 10:00 מועדון הזהב – שישישבת גימלאים – מופע לחנוכה עם לאה לופטין 10:00 אודיטוריום יד לבנים - המועצה הציונית: הדרך למהפכה צרכנית – ח"כ אורית נוקד יום שבת 11.12 11:00 היכל התרבות יד לבנים – שישישבת גימלאים – הרצאה: קול נערה בשואה: אנה פרנק כגיבורת תרבות בישראל 21:00 המשכן העירוני למוזיקה ואמנויות - רעננה רוק אינטימי - אסף אבידן והמוג'וז 21:30 היכל התרבות יד לבנים - סטנד אפ: קובי מיימון

חפשי בספר או אינטרנט ישראל

שמאי בשם ישראל דרנוב מהכרות אישית אמין ביותר .. אבל כבר עברו כמה שנים טובות

הר שלנו

New member
עצומה :אנא הוסף את הר הבית לרשימת אתרי המורשת

עזרו לנו להגיע ל- 100.000 חתימות עד סוף חג החנוכה. שלחו את קישור לחברים, קרובים, ומשפחה, קראו להם לזכור את הר הבית בחג החנוכה הזה. ויהי רצון שנזכה לראות בחנוכת בית המקדש במהרה בימינו אמן! עצומה :אנא הוסף את הר הבית לרשימת אתרי המורשת לכבוד ראש הממשלה מר בנימין נתניהו אני כותב לך מתוך דאגה כנה אודות מצבו של הר הבית כידוע לך, הר הבית הינו האתר המקודש ביותר לעם היהודי. למרות זאת הר שהרשויות המוסלמיות בסיוע משטרת ישראל מונעים זכות לפולחן דתי כלשהו למי שאינו מוסלמי.פעמים רבות קבע בית המשפט העליון כי זכותו של כל יהודי להתפלל בהר הבית. אך משטרת ישראל ממשיכה למנוע זאת.יתרה מכך, מבקרים יהודים מופלים ומושפלים בבואם להר הבית. אפליה זו היא דריסה זדונית של זכויות אזרח בסיסיות.אנשי הוואקף "מצפצפים" על החוק הישראליהם מרשים לעצמם לחפור באופן בלתי הפיך, ולהרוס שרידים היסטוריים וארכיאולוגיים מתולדותה המפואר של העיר ירושלים. אנא שים סוף לחרפה זו ואפשר ליהודים חופש ביטוי בהר הבית.אנא הוסף את הר הבית לרשימת אתרי המורשת בעלי חשיבות לעם היהודי בברכה http://www.atzuma.co.il/lahar

אני מבקשת לצרף את הר הבית לרעננה

נתיך את כיפת הזהב, נמכור את הזהב ונמנע את העלאת הארנונה. מה דעתכם?

למעלה