סחר חליפין.

mm130

New member
סחר חליפין.../images/Emo18.gif

הפורום ייבש, ורב ההודעות בו קצת ריקות מתוכן. זה הזמן לנצל אותו לצרכים מחתרתיים לשיפור העולם והסביבה. שיפור העולם והסביבה אמרתי? שיפור מצבו של מתן. כל פעם שאנחנו הולכים לקנות מוצר, אנחנו תורמים לזיהום הסביבה, להגדלת תאגידי ענק מסוכנים, ולהעצמת הפערים הכלכליים בין העולם המערבי למזרח ולאפריקה. (מקווה שלא הצלחתם להבין שאין לי מושג בקשר לאנטי-גלובליזציה
). העניין הוא שאם נשתמש במוצרים מיד שניה ושלישית, נחסוך מהעולם את כל הצרות האלה, וגם נחסוך מעצמנו כמו שקלים. ובכן, אנחנו ננהל שרשור- שיוכל לעבור בסופו של דבר לפרקטיקה. בינתיים, אני מבקש שתעשו את הדברים הבאים-
בדקו, בבקשה, מה יש לכם במצב טוב- שאתם כבר לא צריכים או לא משתמשים. ספרים, דיסקים, אופניים, פוסטרים, בובות, חוברות קומיקס...
חשבו על כל אחד מאותם מוצרים. את האופניים תוכלו לתת לבן השכנים שכבר גדול מספיק, הדיסק של בריטני ספירס יכול לעבור לבת הדודה הלא מעודכנת, וספרי המתמטיקה יישארו לאחים הקטנים. מה נעשה עם חוברות הקומיקס, ספרי ג'ינג'י, בובות הברבי, והפוסטר הענקי של המורה להבעה?
חשבו על כל מני דברים שאתם צריכים, ושתוכלו לקבל מיד שניה. תמיד רציתם את סדרת "ספיידרמן" בעברית, הדיסקמן שלכם כבר לא עובד ותשמחו לקבל דיסקמן חדש, והקירות על החדר לא יהיו אותו דבר בלי הפוסטר של המורה להבעה. צריך פוסטרים חדשים.
הכינו רשימה של הדברים שיש לכם להציע, והדברים שהייתם רוצים לקבל.
מחקו מרשימת הדברים שהייתם רוצים לקבל, כל דבר שכלולות בו מילים מ"וואי בלילה"
.
עכשיו, חפשו בין הרשימות של האחרים דברים שמתאימים לכם. באמצעות הפורום, או באמצעות מערכת המסרים- תאמו ביניכם החלפה או קנייה (קנייה בסכום קטן ככל האפשר. מקסימום מחצית מהסכום המקורי בחנויות). ההחלפה יכולה להתבצע בדואר או דרך פגישה.
דווחו על הצלחותיכם.
הרשימה שלי- מציע- 2 ספרי קסמים במצב טוב. אחד בעברית, ואחד באנגלית. פוסטר מצולם של שתי קופות בשמלות. דיסקמן פיליפס MP3 כמעט חדש עם בולם של 120 שניות. ספרי קריאה שונים. מבקש- אופני כביש בכל מצב תמונות בתלת מימד מצלמה וואקמן\ נגן MP3\ משהו עם בולם זעזועים ממש ממש טוב. ספר טוב.
,
,ושתפו פעולה
,

mm130

New member
אז תארגני רשימה!../images/Emo18.gif

אם יהיה לך משהו להציע לי בתמורה שאני ארצה, נוכל להחליף.

mm130

New member
אני אדבר איתך באיציק..../images/Emo18.gif

אבל בינתיים- תארגני רשימה בבקשה!

mm130

New member
קל לצחוק על זה.../images/Emo18.gif

קשה לפעול. ניר- למה שלא תתאמץ קצת ותארגן רשימה? מה לגבי חברי הפורום האחרים?

כמו שכתבתי לך באיציק- ../images/Emo16.gif

כי אין לי כרגע משהו שאני זוכר שאני יכול לתת למישהו...
ניר

אחרי שיכנועים רבים של מתן:

הרשימה שלי:
ספר שיאי גינס 2000
ספר שיאי גינס 2001
now 2/3/4
תווים לכינור
ספרי קריאה
דיסק של 300 משחקים לווינדואוז 98/95 מקווה שלא שכחתי כלום

למעלה