סחר בנשים - עבודות מחאה!

סחר בנשים - עבודות מחאה!

ההודעה היא מאיה שלנו שהתמודדה עם הנושא הקשה של פגיעה מינית בעצמה, בעבר עשינו בפורום עיצוב גרפי גלריה נגד חוק ההתיישנות על עברות מין, הפעם היא שוב אוספת אותנו אל הדגל למען פרויקט חדש. היענותכם מתבקשת! רקע כללי: ה-25.11.01 הוא יום המאבק הבינלאומי באלימות כלפי נשים השנה היום הזה יוקדש למאבק נגד סחר בנשים הסבר כללי: פנתה אלי הילה - רכזת ההסברה, של המרכז לסיוע לנפגעות אונס ותקיפה מינית בירושלים. הילה התקשרה אלי, בעקבות פרסום חלק מהכרזות שעיצבנו לגלריית "ביטול חוק ההתיישנות בעברות מין" בשנה שעברה, הכרזות פורסמו החודש! בעיתון שנקרא: "מחברת חשבון", שעורכת ומפיקה לבנה שהיא שורדת בעצמה, העיתון הוא עיתון של שורדות תקיפה מינית, והוא מופץ באלפי עותקים לבתי משפט, חברי כנסת, עורכי דין ועוד..... לפרטים נוספים, ולרכישת מינוי אפשר לפנות ללבנה בכתובת האימייל: [email protected] ברבעון הזה פורסמו הכרזות של: קדם, אבשי, זיו, ואיה ברבעונים הבאים יפורסמו שאר הכרזות לכל הכרזות ניתן כל הקרדיט ושם המעצב. אני מספרת לכם זאת, כדי שתבינו איך אתם/אנחנו כקהילה תורמים אבל גם מתפרסמים....... לענין: הילה פנתה ומבקשת מאיתנו לעצב כרזות לארוע שהמרכז לנפגעות תקיפה מינית בירושלים מארגן. הפרטים:ב-25.11.01 בשעות אחה"צ תתקיים עצרת ע"י רחבת המשביר לצרכן בירושלים. חלון המשביר לצרכן יוסב לגלריה והכרזות יוצגו בו לראווה הכרזות יופצו גם בכל העיר. ולאחר הארוע עצמו ישארו תלויות במרכז לנפגעות עצמו. בארוע כמובן ישתתפו שרים חברי/ות כנסת אמנים ועוד. באותו היום - בערב - יתקיים ארוע גיוס כספים עבור המרכז לנפגעות בתאטרון ג´רר בכר ברח´ בצלאל בירושלים. גם שם יוצגו הכרזות שנעצב נגד הסחר בנשים. ומארגת הארוע רוצה לעשות גם מיצג של "גלריית ביטול חוק ההתיישנות על עברות מין", בהקרנה על מסך גדול. חברים שלי אני פונה אליכם ומבקשת מכולכם להשתתף לתרום ולעצב כרזות נגד תופעת הסחר בנשים! הנה כמה סיסמאות שקיבלתי מהילה די! לסחר בנשים אישה היא לא סחורה סחר בנשים = עבדות מודרנית כמובן שניתנת לכם יד חופשית בכל הנוגע לסלוגן ולעיצוב. מכיוון שהמטרה היא להדפיס את הכרזות ולהפיץ אותם ברחבי העיר הדרישות הן: גודל A3 - בס"מ 42 גובה על 29.7 רוחב (או שוכב למי שרוצה) רזולוציה 300 dpi זמן ההגשה: שבועיים מהיום ואל תשכחו לחתום ולרשום את כתובת האימייל שלכם. אני מקווה ומאחלת שתהיה השתתפות מלאה לנושא כואב ורגיש זה אני מודה מאד לכולכם. איה.

FreeFeeling

New member
כול הכבוד על היוזמה !

יוזמה מבורחת ! (אני כבר לא זוכר איזה פרוייקטים יש מרוב הכמות) ולכן אשמח מאוד אם (אפרת) או כול משהו אחר יזכיר שבועה לפני ההגשה. מקווה שלא השכך אף אחד מהם.... לדעתי האישית מאוד כדי להשתתף ! ולכן מקווה לראות עבודות בנושה.... FreeFeeling

איה@

New member
תודה ../images/Emo70.gif ../images/Emo39.gif

אפרת - תודה שעזרת לי והצגת את הנושא כאן בפורום. בן - תודה על ההתייחסות אתה צודק זו יוזמה מבורכת אבל יותר מכך - זו יוזמה שמעלה את הנושא למודעות, ולדיון ציבורי. ואני אשמח מאד מאד אם אתה וכולכם תקחו בו חלק. ובן - מרגע זה אני מתחילה לאסוף עבודות, אז הנה אני מזכירה לך
חיבוק גדול
איה.

למעלה