סחטיקה בוא פה רגע..

סחטיקה בוא פה רגע..

לא יענה לך שם יענה לך פה אחרת הורסים את כל מטרת מה שהיא רשמה אתה יודע בעבר גם אני טעיתי לפעמים שהייתי נכנסת בשיחות חולין לתוך יצירות של אנשים שמנסים שהם שמים את היצירה להגיד משהו איתה ולחפש אולי חיבוק או עידוד שיבינו מבין המילים מה שהם מנסים לומר ואז לפעמים אנשים היו נכנסים ואני כמו סתומה בינהם ופשוט מחריבים שירשור שמטרתו אחרת, לא חסר שירשורי שיחות חולין ובטח שאפר תמיד לפתוח חדש אם אתה רוצה.. אבל לדעתי טאקילה קצת שם נפגה ולהמשיך שם ולהוסיף הודעות שוליות שלא עוסקות במה שכתבה זה לא פייר. זהו אני לא כועסת אבל אני חושבת שהיא עצובה מכך.

דרדי ...

אני מבין ואת צודקת .. אבל באמת שכל מטרתי הייתה לעלות חיוך על פניה ,ולא יותא מזה . אני שמח שהבהרנו את העיניין , וכמובן שלא הייתה לי שום בעיה להיתנצל .

לא כדי לפגוע חלילה....

אבל ההודעה הזאת היא אחת ההודעות הבודדות שלך שאני קוראת ומסכימה לכל מילה. יש כאן לפעמים מינהג מגונה של אנשים שמתעלמים מתוכן ההודעה המקורית ומנהלים שיחות חולין שאינם קשורות להודעה המקורית (ואני יודעת שזה לא חלילה על מנת לפגוע בכותב ההודעה, אלא מתוך חוסר תשומת לב לעיקר) וזה לא פייר כלפי כותב ההודעה. כבר היו מיקרים בעבר שאנשים ביקשו למחוק שירשורים שלמים בגלל שהתגובות היו לא קשורות להודעה המקורית וזה פגע בכותב ההודעה. אנא אנשים, לכולנו יש רגשות והשתדלו שלא לפגוע אחד ברגשות השני... בפרום הזה באמת לא חסרים שירשורים של שיחות חולין, אל תהרסו הודעה שהיא קצת מעבר לכך. תודה

לא ניפגע חלילה ...

כבודך רצונך ! כל אדם וגישתו לחיים , אל לי להיתערב בסוג ההודעות המועדפות עלייך .

למעלה