סחטיין על המילים

amir4marathon

New member
סחטיין על המילים

סחטיין על המילים של רוג'ר ווטרס במופע בנווה שלום אתמול. אפילו הוא מבין שהחומות והכיבוש-משהו צריך להרוס אותם. עוד אמן גדול הצטרף לקבוצה השפוייה שמבינה שהרס מביא הרס. ותבפנית חדה- ה ק א ס מ ים! נמאס לי לשמוע את הבכיינים שמתלוננים על הקאסמים "המסוכנים" שיורים על שדרות. שיתחילו הבכיינים האלה להבין שישראל כובשת כבר עשרות שנים שטח ואוכלוסייה לא שלה!!! ובמקום לבכות עשו לי, ירו עלי וכדומה ויעיפו מבט בכביש ויראו איך "אחיהם" היהודים, נבחרי האל (עלאק), הורגים אחד את השני יום יום בכבישים. מעדיף קאסמים על הראש שלי מאשר להפקיר את ילדי לחצות את הכביש במעבר חצייה ולהפקיר אותם לרוצחים האמיתיים שחיים בקירבנו-אנו הנהגים!!!! ובנימה קצת יותר אופטימית: שבת שלום, סעו לאט ותרגישו טוכ! אמיר

אז הוא גיבב כמה מילים על שלום

וכיבוש, ביג דיל, אני בספק אם יש לו מושג קלוש על הסיכסוך ומהותו כאשר הוא מטיף לנו מוסר, נו שויין... לקרוא לאנשים שלא יכולים לתפקד כי יורים עליהם כל הזמן בכיינים?!, זה כבר שיא האטימות ושיא חוסר הרגישות ואתה עוד מדבר לי על תאונות דרכים?, מה הקשר? שום קשר!

איתיet

New member
בעברית, המשמעות של דבריו היא הסתה

בשדרות סובלים, למרות שחבל עזה טוהר אתנית מיהודים. והוא מטיף לנו מוסר. השלב הבא קריאה לרצח אזרחים בשדרות?

סלוניק

New member
בעברית זה מתורגם להסתה?

אפשר אולי לראות את המקור? כי נדמה לי שנפלה טעות בתרגום.

סלוניק

New member
זו הגזמה.

גם קריית שמונה ספגה קטיושות משך 20 שנים, גם ירושלים ות"א ספגו פיגועי תופת הרבה יותר קשים מאשר הקסאמים של שדרות, וכמובן גם ההתנחלויות הרבות בגדה ולשעבר בעזה שאף אחת מהן לא יצאה בהיסטריה של ראש העיר אלי מויאל ובצעדים ילדותיים כמו לאסור על שמעון פרס להכנס לעיר בגלל שהעז לבקר אותו.

amir4marathon

New member
שיא האטימות זה...

שיא האטימות זה לסגור אנשים בין גדרות, לסגור להם את אספקת המים, לסגור להם את אספקת החשמל, לשים אותם בעוצר, להרוג אותם בטילים חכמים אבל טועים. אז אל תזיין לי את השכל על אטימות. העם היהודי, עם הסגולה, שלא למד כלום ממה שעבר עליו, עושה עוול לא פחות נוראי לעם אחר. ואחרי הכל עוד מתפלא למה העם הזה, הדפוק הזה, הערבי הזה, מגיב באכזריות ובמלחמה כלפי מי שכבש אותו, אנס אותו לעזוב את ביתו, אנס אותו עם חיילים בני שמונה עשרה. בושה בושה בושה לעם ישראל שלצערי הרב אני חלק ממנו. בושה לאנחנו יושבים בשקט ושולחים את בנינו לקרב, להגן על האגו הנפוח של מדינת ישראל, ובתמורה מקבלים את בנינו מתים. בשביל מה? בשביל פאקן כבוד מפוקפק. אטימות עלאק. כל גמל שיסתכל על הדבשת שלו, אבל הרבה יותר קל לילל כמה שהפלסטינים אכזריים חסרי צלם אנוש. ספר את זה לעשרות אלפים שנהרגו בשוגג בשל אש צה"ל. נמאס לי מהביקורת הזו. כמובן שאין בעולם שחור ולבן אבל מדינת ישראל רואה רק שחור וזה הגורל, זאת הקארמה של מי שכובש! אמיר

"לסגור אנשים בין גדרות"??!

זה הגבול שלהם?, אנחנו יצאנו ועכשיו הם שם לבד, מה גם זה לא בסדר? אף אחד לא סגר להם את אספקת המים, בינתיים, אף אחד לא סגר להם את אספקת החשמל, מעולם, לט שמו אותם בעוצר, הם חופשיים לחלוטין, אין מתנחלים, אין צבא, הורגים מחבלים, זה שאזרחים נהרגים זה רק בגלל שהיו לידם מחבלים ולכן המחבלים אשמים, הבעיה היא לא שלנו, אנחנו צריכים להגן על עצמינו וכן, הכל מותר, היכן שקיימת מטרה צריך להוריד אותה, גם אם יש לידה אזרחים והם בטוח יפגעו. כיבוש, כיבוש, על אזרחים לא יורים קסאמים, נקודה. "עשרות אלפים...", איזה עשרות?, נהרגו לא מעט, נכון, הסטטיסטיקה לא רלוונטית, הם נהרגו כי הם היו מרצונם או שלא מרצונם בקרבה למחבלים ולכן ידינו נקיות! אנחנו אם לא שמת כבר לא בעזה ומיום שיצאנו היתה צריכה להיות משם דממת אלוהים, אנחנו מטומטמים שרק עכשיו אנחנו אולי נזכרים "לעלות מדרגה" אני מקווה שנמחק את הפרלמנט הפלשתיני על יושביו, שהם ישלמו פי 100 על מה שהם עשו ועושים ויקחו את הכיבוש שלהם יעשו איתו...הם כבר יודעים מה!

sela v

New member
גם נהג שעשה תאונה

והרג את יושבי המכונית האחרת הוא לא אשם, אלא הם אשמים, כי הם לא היו נוסעים מולו לא הייתה בכלל נגרמת התאונה. אתה סתם קשקשן.

amir4marathon

New member
מושג קלוש דווקא יש :)

אמא ערבייה, אבא יהודי. אמא שסולקה מביתה באיומים על חייה ב-48' אבא מרגל לטובת ההגנה בצבא האנגלי. ועכשיו, ילד, שתוק, ותן להתבטא מהלב בכאב. כי בגילך עבדתי בכל עבודה בשביל משכורת מינימום כאשר הייתי יכול לגור ברעננה ששם אדמות משפחתי ולחיות כמו מלך. אבל בשל המצב הבטחוני הצבא, ששירתתי בו, גזל את אדמותי. לסיכום, כל אחד והאמת שלו. כל אחד והשקפת עולמו. תפסיק לשלול, תלמד להקשיב, ואני אומר לך את זה כעצה לא כביקורת. שהיה לך סוף שבוע טוב אמיר

sharonhaimov

New member
כיבוש? בעזה?

לי זכור שגירשו משם את היהודים. אולי הכיבוש בגדה קיים, אבל בעזה הוא לא, החמאס רק מחפש תירוצים למלחמה, כדי להמשיך להילחם בישראל, לדרדר את מצב האוכלוסייה, וכרגיל החמאס יבוא ויעזור, והפת"ח הם סתם חילונים מוסלמים בוגדים, והחמאס הולכים בדרך האל ובלה בלה בלה.

רוג'ר ווטרס

פשוט שיקף את מה שהעולם חושב על מדיניות פשעי מהלחמה של ממשלת ישראל, זה שמספר ימניים בארץ זקוקים לחומה בין השאר כדי להסתגר מהעולם ומפריחים סיסמאות נבובות בדבר הגנה עצמית בעוד הם תומכים ברצח של אזרחים בעזה, רק מעיד עד כמה הם תלושים מהעולם. חלק גדול מהזמרים בעולם אפילו לא חושב לבקר את ישראל כמחאה. ווטורס בעצם ביקורו רק מעיד על עצמו שהוא שייך לחלק היותר פרו ממשלת ישראל של אוכלוסיית העולם שברוב רובה רואה את שליטי ארצות הברית וישראל כסכנה הגדולה ביותר לשלום העולם. העובדה שהקונצרט שלו היה אירוע משמעותי רק מוכיח כי הכוחות בתוך ישראל המתנגדים לכיבוש ולמעשי הזוועה של ממשלת ישראל הולכים ומתחזקים. לא שאין סכנה בירי הקאסמים, ויש בהחלט מקום לגנות את התשובה של חמאס לפרובקציות האיומות של הממשלה,העושה ככל יכולתה כדי לדחוף למלחמת אזרחים, לעלות את החמאס שוב על דרך הטרור, לדחות את כל ההצעות לשביתת אשר ולהפקיר את חיי תושבי שדרות שהפכו לבני ערובה למדיניות מטורפת זו. אולם אלו התומכים בהמשך הכיבוש והדיכוי בחומה וביריטילים שכל אחד מהם עושה יותר נזק ממאות קאסמים, פשוט מוכיחים כי למרות הצהרותיהם כי ה רוצים בשלום אבל בעתיד, הקמת מדינה פלסטינית אבל כשיבוא המשיח לכל היותר ראויים לשמוע את שירי נעמי שמר.

sharonhaimov

New member
החמאס פועל ע"פ חוקי ההלכה המוסלמית

אתה מרקססיט, למה אתה לא מתנגד לחמאס? דבר נוסף, כרגע, מפלגת השלטון היא שמאל-מרכז והשותפה המרכזית שלה היא מפלגת שמאל, הם האשמים הישירים לרצח הפלסטינים בימים האחרונים, כי צה"ל לא עושה דברים על דעת עצמו, אלא ע"י החלטות ממשלה, או קביעת מדיניות של הממשלה, כזכור, ממשלת שמאל. אולמרט ופרץ הם רוצחים, פשוט מאוד, הם אחראים באופן ישיר לפעולות הללו. אז איך בידיוק הימין אשם עכשיו? אנחנו פשוט עדים לשקרים של מנהיגי השמאל, טוענים יום ולילה שהימין רוצח, אבל שהם עולים לשלטון, קצב הרצח עוד עולה.

אני מאוד מתנגד לחמאס

אולם התנגדות פוליטית לחמאס שהנה תנועה פופוליסטית ימנית הדומה לשס, אין פרושה לתמוך בממשלה של עם כובש אשר פעולותיה הנפשעות רק מחזקות את הפופולריות של החמאס. חמאס נבחרה בבחירות דמוקרטיות למחצה,דהינו בתנאי כיבוש, כאשר צבא הכובש מתערב בבחירות ומנסה לכפות את השליטה של מושחתי אבו מאזן. הסיבה שחמאס נבחרה הייתה הצבעת מחאה, כנגד הכיבוש הישראלי וכנגד השחיתות של אנשי אבו מאזן. רק להמוני העם הפלסטיני הזכות להחליט כי אין הם רוצים בממשלה זו או אחרת וכל ניסיון לכפות על המוני העם הפלסטיני ממשלה מטעם הכובש, אינה אלא המשך האלימות של הכובש. מי שרוצה בהפסקת הטרור הפלסטיני, אינו יכול לתמוך בפעולות טרור ממלכתי הדוחפות את חמאס לחזור אל דרך הטרור אותו היא נטשה באופן חד פעמי לפני כשנה וחצי. אינו יכול לעצום עינים לעובדה שהארגונים הפלסטינים מציעים הפסקת אש, אך ממשלת ישראל היא הדוחה הצעות אלו. כמרקסיסט אני אומר למעמד הפועלים בישראל ולאלו בקרב מעמד הביניים שעייפים מהכיבוש ומהרצח: לבורגנות אין כל פתרון והמלחמה של הבורגנות הישראלית בעם הפלסטיני לא נועדה להגן על תושבי שדרות , חיפה או תל-אביב, אלא להמשיך בטרור הממלכתי ובסיפוחים חד צדדים. המטרה של שליטי ישראל הינה למנוע מאבק של המנוצלים היהודים בבוסים ובממשלה שלהם. לדחוף להעמקת ביצת הלאומנות והדם כדי להמשיך את הסדר הנרקב. אם אתם רוצים להפסיק את ההתנגדות של העם הפלסטיני לכיבוש ולפוליטיקה של תנועות כחמאס, קחו את השלטון הקימו מדינה חדשה של העובדים עצמם. הציעו לעם הפלסטיני את זכותו להגדרה עצמית: אם הם רוצים לחיות במדינה סוציאליסטית פדרטיבית אחת עם העם הישראלי כאשר לכל אחד מהעמים במדינה פדרטיבית זו , אוטונומיה טריטוריאלית,אהלן וסהלן ואם ברצונכם במדינה נפרדת בשטחי 67 זאת זכותכם בלבד להחליט זאת. העובדה שמפלגת העבודה בהנהגת פרץ הצטרפה לממשלת אולמרט המייצגת את הבורגנות, ומשמשת כיסוי תחת שמאלי לה, אומר דבר אחד בלבד.הנהגה זו בגדה בעובדים ובעניים שתמכו בה. על מפלגת העבודה לסלק את הימין במפלגה התוקף את פרץ מימין וחובר בפועל לפרס ורמון, אולם לא להסתפק בכך אלא לסלק את פרץ עצמו ולהקים הנהגה ראויה שתאבק למען אינטרס המוני העובדים, העניים וומעמד הביניים הנשחק. אין למפלגת העבודה מקום בממשלה כזו. על מפלגת העבודה אם היא רוצה להיות מפלגת עובדים להפיל ממשלה זו ולהקים ממשלת עובדים על פרוגראמה סוציאליסטית. לאחר שמעמד העובדים ייקח את השלטון,ויקים בארץ דמוקרטיה סוציאליסטית של העובדים עצמם,אלו שירימו יד על שלטון מעמד העובדים שינקטו בטרור בין אם הם יהודים או ערבים הם האויב בו יש להלחם. .

r a n19

New member
מרזל לא תומך בטוהר הגזע

עדיין לא ראיתי ששורפים אנשים במשרפות בישראל ולא ראיתי ולא שמעתי שמרזל תומך לשלוח ערבים למשרפות ולא שמעתי שמרזל אמר שצריך לשלוח תינוקות של ערבים לתאי הגזים מה שכן אני יודע זה שבצפון קוריאה שולחים אנשים לתאי הגזים ומבצעים בהם ניסוים כמו שהנאצים ביצעו ביהודים זה לא מדווח כי צפון קוריאה מדינה מסוגרת וסגורה.

אז אתה יודע

שמרזל הוא נאצי שכן לא ציינתי מהם הנאצים היהודים בישראל ואתה יצאת להגנתו. האם אתה יודע שהתוכנית של הנאצים עד 1942 הייתה לגרש את היהודים ולא להשמידם?

r a n19

New member
גם אדון אורי אבנרי תומך בטרנספר

הוא רוצה שאני יפנה את הבית שלי ואת השכונה שלי(פסגת-זאב) לטובת הנייה ומחמוד אה-זאהר(מכחישי שואה) ועדיין לא הבנת שזה לא מאבק על שטחים? זה מאבק על רקע דתי על רקע אתני זה מאבק של האיסלאם נגד המערב והיהודים.

r a n19

New member
יוסף בן דוד שוורץ תסביר לי דבר אחד

תסבירי עכשיו ברצינות תשובה עניינית למה שאיתמר בן-גביר הפגין מול ביתו של הרב הצבאי וקרא לו בוגד העמידו אותו לדין ונפתח לו תיק ושגברת דנה אולמרט הפגינה מול ביתו של הרמטכ"ל דן חלוץ והניפה שלט שרשום בו:דן חלוץ רוצח(הסתה לרצח-והתרת דמו של חלוץ) היא לא הועמדה לדין ולא נפתחו לא חקירה ולא תיק למה? למה האפליה הזאת? אציין שאסור להפגין מול ביתם של אישי צבא. אפשר לקבל תשובה עניינית ואובייקטיבית ודעה נייטרלית ואמיתית?

למעלה