סחבת ובירוקרטיה

bandito

New member
סחבת ובירוקרטיה

ניר שלום, ראשית,ברצוני להביע את תמיכתי ברעיונות שאתה מביא ומקווה לבחירתך כראש עיר, הסיבה העיקרית שמביאה אותי לבחור בך היא העובדה שאתה איש עסקים, וכשם שאתה מנהל את העסקים שלך נכון כך תנהל את העירייה שהיא עסק לכל דבר ורואה את תושבי העיר כלקוחות. אחד הדברים שמרתיחים אותי היא הסחבת והבירוקרטיה הקיימת כיום בעירייה, ואחת הדוגמאות המוכרת לי אישית היא בקשה לאשורי בנייה הנסחבת כבר שנים, וועדות מתכנסות ומתפזרות ללא שום תוצאה מעשית. כיום אני ורבים ממכרי איבדנו אמון בעירייה באופן מוחלט. שאלתי העיקרית היא האם אתה מתכוון לבצע גם רפורמה בתהליכי העבודה כדי לשפר את השירות ולמנוע ממקרים דומים של חוסר יעילות משווע להתרחש?

תשובת ניר ברקת

אין ספק שחלק חשוב מהשרות לתושב הוא היחס, זמן התגובה והתהליכים. כפי שתוכל לראות בתוכניות העבודה שלי המתפרסמות היום, ישנה התייחסות ספציפית גם לנקודה זו. לא את הכל ניתן לפתור ביום אחד אבל תוך סבלנות ועבודה קשה יחד עם עובדי העירייה אני בטוח שאפשר לשפר באופן משמעותי את המצב. חלק מהפיתרון הוא בפישוט תהליכים, חלקו הוא בשימוש יותר מושכל במיחשוב, חלקו הוא בלקיחת אחריות, וחלק הוא פשוט בנורמות העבודה והיחס בין עובדי העירייה לתושבים.

למעלה