סו מואבו אקי

vitali50

New member
מירסי

שלום סוזי קומו אסטאס יו מאקודרו אין לקאזה דה מי מדרה אי פדרה(שכחתי איך אומרים הורים)דיזין מרסי יו וינה אה ישראל דה 6 אניוס דה אורטאקויי יו מורו אגורה אין אשקלון קונוסי אין ICQ אונה מוז´ר ימקונטו כאיי איסתה פורום מגוסטי דה קונוסרטה

SuzieRS

New member
שלום Vitali,

אי מוזוטרוס קון מיס פאריאנטיס דיזימוס "מירסי". לה מזקיטה (mezkita = מסגד) די אורטאקויי ,קומו אונה פירלה אין איל בורדה דיל בוספ'ור. יו מוראב'ה אין שישלי,פארה איר אה לה אסקולה (אין ארנאב'ות קויי) קאדא דייה פאסאב'ה די אייה. קי בואנו איסיטיס די ב'יניר אקי,אה אסטי פורום, אקי טי ב'אס אקודראר ביארב'וס קי טי אולב'ידאטיס,אי מיסמו טי ב'אס אמביזאר אין טורקו. צריך תירגום? חבל שעדיין לא יודעת להעביר הנה תמונות. זה מסגד כל כך יפה בסיגנון הברוק (אם אני לא טועה).

אסטרלו

New member
סוזי, אנטס דוס מזס אסטובי

אן אורטאקיי. מוי ארמוזו לוגאר, אי טמביין אל מזקיטה קה דישיטיס. נוצ'ה דה אלחה אזן איה באזר גראנדה דה "אומנים", אי מרקי קואנטאס באב'אז'אדס.

Sarika

New member
ויטלי, סיאס בואן ב'ינידו ../images/Emo140.gif

אנייאדה בואנה

אסטרלו

New member
../images/Emo140.gifבואן ב'ינידו ויטאלי

אקי אז לה קאזה דל לאדינו, טומה סיאה אי אסטנה קון מוזוס. טנגו פרימו ארמאנו קה סה יאמה ויטלי

angelici

New member
בואנה וינידה ויטליקו ../images/Emo140.gif

אניאדה בואנה קון הזלחה אי ברכה

vitali50

New member
אנגליקה

מירסי מונצו פור לה ברכה זה מזכיר לי את העבר בחיוך קה הסטס סאנה אי רזיה

vitali50

New member
מירסי אה תודוס אמיגוס אי אמיגס

מגוסטו אה קונוסר אני צריך לחדש את השפה טוב שיש פורום כזה תודה

tsiporganeden

New member
בואן וינידו ויטלי ון אסנטטה קון

מוזוטרוס, פורקה אקי אס אל לוגאר אל מאס קאיינטה אי אמימאנטה, אסקריבה לו קה סאבס קרידו אי ואס אה וור קומו טה ואן ארסיביר.

למעלה