סושי

• פותח הנושא m1ko
  • פורסם בתאריך

m1ko

New member
סושי

איך אני מכין את האצה כשהיא תהיה רכה וטעימה?

Aquara

New member
פורום בישול.

אני לא חושבת שמישו כאן יכול לעזור לך.. גומן!

GODnapoleon

New member
למה אתה מתכון רכה וטעימה ?

כי כשאני עשיתי סושי והוא יצאה טעים אני לא עשיתי עם האצה כלום כי כשאתה משלב את זה עם האורז היא הופכת לרכה

איקידו

New member
מהמעט שאני יודע

יש כמה סוגי אצות. אני משתמש לרוב בשלושת הסוגים הבאים: אג'י צוקה נורי AJI TSUKE NORI או "נורי": אצות מיובשות אשר איתן אתה יכול לעטוף אורז וכל מה שמתאים לך ולזלול סושי תוצרת בית. רצוי ללמוד לבשל אורז יפני (אורז ריזוטו עגול של סוגת) ורצוי מאוד לטבל ברוטב סויה יפני ובווסאבי - החזרת הירוקה היפנית. וואקמה WAKAME - שאני משרה כמה דקות במים וניתן לאכול אותן במרק או בסלט ירקות. ניתן להשתמש גם בתבשילים נוספים כמובן. KOMBU - אצה קשה שלרוב לא אוכלים אלא משרים במים כדי לתת להם טעם. לאחר ההשרייה משתמשים במים לתבשילים שונים אשר האהוב עלי הוא NABE - נאבה. בהצלחה.

m1ko

New member
....

אני שאלתי על אצה לסושי.. למה להתחכם?! -ואת בכלל לא ענית על השאלה שלי.. אקואקה, פה זה _התרבות_ והשפה. אין ספר שמאכלים יפאניים נכנסים בתרבות היפאנית. אך אנסה גם שם. =] תודה רבה. גוד, אני יודע שצריך להמם את האצה מעל לאש לפני ששמים אותה בסושי.. ככה זה יוצא טוב יותר...

Manty

New member
../images/Emo2.gif ../images/Emo31.gif

Just say "thank you' and **** up!​

איקידו

New member
../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif בבקשה למחוק את הודעותי

משרשור זה. מדהים כל פעם מחדש לגלות אנשים כמו זה שפתח שרשור זה. תודה.

0Pandemonium0

New member
מאז הגיע m1ko לפורום הוא לא הפסיק

לזלזל בכותבי הפורום. חבל שלא ידעת על כך קודם, כי אני בהחלט תומך בדעתך. ויותר מכך, אני חושב שמר m1ko צריך להיחסם עד שילמד קצת דרך ארץ כלפי האנשים שמנסים לעזור לו. חצוף.

fwave

New member
אם יורשה לי.

אני נפגעתי בעבר מאנשים בפורומיפ שונים. לאנשי פורומים בכל רחבי העולם יש את הנוהג לתקוף את שאר האנשים ללא אבחנה, לרוב גם אם האדם השני מחזיק בדעתם. ישנה תרבות של "טוקבקים" מלאה בארס ולגלוג. עד כה פורום זה היה נעים ונטול "טוקבקים" שכאלה. המלצתי היא לא לחסום אף אחד, אלא פשוט לא לענות. אם רואים שעלתה הודעה מתגרה ותוקפנית, לא להשיב. כך יגדע השרשור בעודו באיבו. עזרו לשמור על הפורום הזה נקי. עד עכשיו הוא היה כזה. תודה!

neko

New member
אני ממש לא רוצה למחוק,

המידע שימושי, אני אישית עשוי להשתמש בו בעתיד הלא רחוק (המממממ סושי...
).

0Pandemonium0

New member
../images/Emo6.gif

והרעב של נקו גובר על הצדק!
ולפחות כדי שייצא משהו חיובי מכל השרשור הזה, טעמתי סושי לפני איזה חודש. גועל נפש, בחיי
נו, אז זה לא חיובי, אבל זה לפחות מצחיק.

למעלה