סושי

sharonchi

New member
סושי

כזאת ביקורת קוטלת כבר מזמן לא קראתי: דניאל רוגוב על דוזו. חוצמזה ביום חמישי, בדרך לארוחת ערב בסאקורה, עיני גילתה את המקום שנקרא סושילה (אבן גבירול פינת הורקנוס כמדומני). עצרנו, חנינו, ביטלנו את סאקורה, נכנסנו, התיישבנו, העפנו מבט, קמנו ויצאנו, התקשרנו שוב לסאקורה והמשכנו בדרכנו. מקום עם טאצ' של חומוסיה וגם מלוכלך וגם סושי דל. מיותר. יש לציין שהמקום דוקא היה די מלא.

y u l i 1

New member
אפרופו סושי - העסקית של סאקורה:

בסתם יום של חול, לפני כניסה למטייל ולפני ההורדה המצערת של כמה מאות שקלים על נעלי הליכה, הכנסתי לסאקורה עם חברה. המקום די פצפון, מעוצב בפשטות שובת לב (אהבתי את המנורות על הבר), כמה שולחנות בפנים (היה חם מדי בחוץ) ומלצרית אחרת. אחרי כמה התלבטויות על שני צידי התפריט, שאחד הכיל מיני קומבינציות והשני מנה שנקראת אובנטו. הלכנו כמובן על האופציה הפחות ידועה... האובנטו זו קופסת אוכל יפנית,בצבעי אדום-שחור עם תאים בגדלים שונים והיא מכילה מנות שונות. לקחנו 2 סוגים, נראה כמה אזכור, יש מצב שאני מערבבת בין שתי הקופסאות... טוב בעצם אני אגיד במעורב וזהו: גיוזו צהבהב במלית בשרית טעימה - פריך מבחוץ ומצוין סשימי סלמון נימוח, שומני ועסיסי - נהדר סושי שקוראים לו טי-מארי, שאלו כדורי אורז עטופים בדג (כמו ניגירי אבל עגול, עושים את זה בתוך ניילון נצמד). לא פחות ממעולה. אורז מדויק להפליא, לא דביק מדי ולא מתוק מדי, מצוין. סלמון בפנקו - נגיסי סלמון בציפוי פנקו בלוויית רוטב טריאקי תעשייתי מעט. טיפטיפה פחות טיגון לא היה מזיק, אבל היה טעים. סלט מלפפונים ושמן שומשום נתחוני חזה עוף בטריאקי סלט אטריות שעועית נראה לי שאני לא זוכרת הכל, אבל בעיקרון בכל קופסה כ-4 חתיכות סשימי/טימארי,מנה חמה דג/עוף במקרה הזה, תוספת חמה, ושני סלטים קרים. כל זה - כ-60 ש,ח האחת כולל שתייה קלה ומרק מיסו. מ-א-ו-ד נהנינו ומאוד שבענו. כדאי!

meravbr

New member
נשמע מצוין!

זאת ארוחה שקיימת גם בערב במחירים כאלו?

y u l i 1

New member
נראה לי שזה רק בעסקיות

בצהריים אפילו לא הציעו תפריט רגיל וזה נראה לי ספיישל צהריים. אם את קוראת את איריס ז'ורלט במדור אוכל של ynet היא כתבה על הקופסאות אוכל האלו, שהילדים לוקחים אותן לצהריים לבית ספר.

למעלה