סושי סושי סושי

סושי סושי סושי../images/Emo19.gif

למישהו יש מושג איפה בארץ יש סושי טוב? האם בדרום הארץ ניתן למצוא איזה סשי בר אני כבר משתגעת מגעגועים לסושי

karnushit

New member
אני לא יודעת אם יש בדרום הארץ

אבל קיוטו היא רשת מסעדות יפנית - מאד מומלץ!!! והיפה ביניהם היא בהרצליה. יש גם בתל אביב אני יודעת. בתאבון!!

omrik

New member
אז ככה

בת"א המסעדה כבר סגורה-פשיטת רגל מה לעשות.... ויש מסעדה שהיא הכי טובה בארץ ונמצאת בת"א ע"י הסנימטק, שמה "אונמי".

Tokyo

New member
למישהו יש מושג איך אני מפסיק לאכול

סושי??? סאני אני מוכן לשלוח לך לי יצא מהאףףףףף טוקיו

Gefen

New member
סאני בביקורי האחרון בארץ..

אכלתי סושי במסעדה שנקראת "ג´יראף" בת"א (אבן גבירול אם אני לא טועה..) ואגב המסעדה הזאת, אם היא עדיין קיימת, ממש שווה ביקור, ולא רק בגלל הסושי.. גפן

Tokyo

New member
איך לא נפגשו דרכינו גפן???

גם אני בביקור האחרון אכלתי בג´ירף אבל במתחם ההייטק בהרצליה פיתוח אכן מסעדה טובה- מסעדה אסיאתית משהו אבל הסושי שם על הפנים נראה לי תאילנדים מכינים אותו- בפעם הבאה תודיעי לאן את הולכת שנעשה גם אנחנו איזה מפגש הסטורי.....

Gefen

New member
טוקיו הסושי הבא שלי..

יהיה בניו יורק, בעוד יומיים- שלושה.. וזה שאחריו יהיה בארץ, כשאתה תהיה ביפן וזה שאחריו יהיה בבנגקוק כשאתה תהיה עדיין ביפן וזה שאחריו יהיה באוסטרליה, כשאתה תהיה בטח בביקור בארץ אז בקצב הזה מפגש הסטורי ביננו יהיה אולי בעוד איזה עשר שנים ..
ומי יודע, אולי עד אז היפנים ילמדו את התאילנדים להכין סושי ...??

Tokyo

New member
עשר שנים זה המון גפן....

אבל אם יבטיחו לי שאפגוש בך אני מוכן לחכות...

Siren

New member
בעיני סושי

1. אונמי ליד הסינימטק היא המסעדה היפנית הכי טובה אבל גם יקרה מאוד וכדאי להזמין מקום מראש כי כמעט תמיד היא מפוצצת. 2.ג´ירף באבן גבירול עדיין חיה ונושמת אבל אני ממליץ על הסניף ברמת החייל שהוא הרבה יותר טוב. 3.סושי בדרום... ראשל"צ נחשב?!

omrik

New member
להזמין מקום לאונמי...???

אני אוכלת שם המון וזה גם ע"י הבית שלי ומעולם לא הזמנו מקום ותמיד היה כשהגענו לא משנה באיזו שעה... לגבי המחיר, סושי בארץ זה יקר. המחיר שלה ושל כל מסעדות הסושי זהה, אם רוצים משהו יותר זול וכמובן פחות טעים אפשר ללכת ל"סושיות" כמו למשל moon ברחוב בוגרשוב.

יש בקפה בזל ../images/Emo13.gif

סושי נהדר..... ויש בסוהו בראשון לציון...... אופו את מחפשת?????? באיזה איזור של הארץ...תאמרי.. למקסימוש פנית....וסושי אכלת

מקסימונת....

אני לתומי חשבתי על איזור הדרום חהחחהחהחהחה לא ראשון לציון זה מצויין עבורי אז מה את אומרת יש שם סושי ששווה אליו מהדרום?

ודאי !!! כמו שאמרתי בסוהו....

אבל...מה את עושה בדרום?????? את לא בחו"ל???? תעדכני אותי....אני כנראה באמתתתתתת שמזמן לא הייתי כאן ואין לי שמץ כבר איפה מי ולמה
אני אישית לא אוהבת סושי אך בהחלט....יכולה להפגש איתך לכוס קפה
מאיפה בדרום?

למעלה