סושי נאבד

coka75

New member
סושי נאבד

שלום לכולם אני גר ברמת גן ברחוב בן גוריון היום ידידה הביאה לי חמוסה שאני ישמור עליה יצאתי למרפסת לראות שהכל בסדר איתה וראיתי שסושי אננו האפשרות היחידה שהוא יצא מהתריסים ונפל למטה (קומה ראשונה) חיפשתי אותו יחד עם הכלבה ויחד אם האוכל שלו ולא מצאתי אם שמעתם על מישהו שמצא חמוס תודעו לי בבקשה לסושי יש שבב והטלפון שלי 054-5717560 מחר אני ילה שלטים באזור

Sweet Fantasy

New member
בהצלחה בחיפוש

תבדוק בכל האיזור שוב ותשאל גם וטרינרים באיזור, שלטים חשוב לתלות עוד היום ולא להמתין עם זה!

Yoni 6

New member
אוי ../images/Emo7.gif

אל תתייאש! תשים לו את האוכל שלו בצלחת בקרבת מקום ותחפש בכל החורים הקטנים והגינות ליד! אם יש לו צעצוע מצפצף שהוא מכיר את הרעש שלו, תלך ברחוב ותצפצף בו ותלך ממש לאט לראות אם הוא מציץ מאיזה מקום. הוא נפל מהתריס לחורשה/ לגינה או לרחוב?? האם הוא מכיר את הכניסה לביניין? כי כשהחמוס הקודם שלי נאבד, אז השכנים סיפרו שהוא עמד בכניסה לביניין וכמישהו פתח את הדלת הוא נכנס (כי טיילנו איתו הרבה והוא הכיר היטב את הדרך חזרה הביתה). האם הוא חמוס ידידותי שלא מפחד מבני אדם? כי אם כן אז כנראה שהוא ילך ליד אנשים בלי פחד ולכן חשוב מאוד לתלות הרבה תמונות בכל הרחוב כדי שאנשים לא יבהלו וידעו לזהות אותו! אולי גם כדאי להתקשר לוטרינרים באזור ולברר אם הם שמעו משהו...

coka75

New member
סושי

לא מכיר את הדירה הזו כי זה דירה שרק עברתי עליה נפל לגינה של הבניין הוא ידודתי אלי אנשים שהוא לא מכיר הוא עלול לנשוך אני הולך לתלות שלטים נאבד חמוס הבעיה שאין לי אפשרות לשים תמונה(ואנשים לא יודעים מזה חמוס)

WTR

New member
יכול להיות שהוא מתחבא ממש טוב מהאורחת

יש לו צעצוע מרעיש שהוא אוהב? חטיף שמריח חזק? תשים את החמוסה בחדר אחר, תנסה לקרוא לו במרפסת, להזיז ולהרים דברים, אולי הוא מתחבא ממש טוב בתוך משהו כי הוא פוחד ממנה.

coka75

New member
סושי נאבד עזרה

אני צריך תמונה של חמוס מזן סייבל שאפשר לשים במודעה(אבדתי את החמוס שלי) אז אם למישהו יש תמונה שתאפשר לאנשים להבין מזה חמוס תמונה ברורה אבל לא גדולה מידי(צריך בשביל המודעות) תודה איימל [email protected]

Zurbavela

New member
לא לחכות עם השלטים!!!

בתור מישהי שאיבדה חמוסה פעמיים ואת סושי בעצמו בלב שכונת פלורנטין ההומה אני יכולה לומר לך שאין אפקטיבי יותר משלטים! בלתי אפשרי להתעלם משלט של חמוס שאבד. המון בהצלחה אני מחזיקה לכם אצבעות! דנה.

coka75

New member
אני ממש מחבב אותו מקווה למצא אותו

מה שלומך את עדיין גרה שאותו מקום יש לך חמוס\ה חדשים?

למעלה