סושי כשר

רומי 007

New member
סושי כשר../images/Emo35.gif

יש לי בעוד כשבועיים ביקור של חברה מארה"ב ששומרת כשרות ואוהבת סושי (סתירה?!) האם יש המלצות באיזור תל אביב והסביבה לסושיה כשרה על רמה? אין הגבלת תקציב לצורך העניין.

גידי42

New member
במלון הילטון בת"א יש

סניף של יקימונו כשר למהדרין. אם זה עדיין קיים , זו הסושיה הכשרה היחידה שאני מכיר. אגב סושי כשר זה לא כמו השרימפס הכשרים שהמציאו היהודים? נדמה לי שקראו להם "זהבונים" והיה להם טעם של סולית נעליים ישנה!!

meravbr

New member
דווקא זכורה לי כתבה עם השף של

סאקורה (כמדומני, אם זכרוני אינו מתעתע בי) שטען שאשתו היפנית לימדה אותו שהיפנים מאוד אוהבים את הזהבון... לך תבין יפנים...

adidushim

New member
אמנם לא בת"א

אבל בראשון יש את ריבר נודלס בר. מסעדה חביבה עם סושי יצירתי (בקומבינציות),כשר.אכלתי שם כמה פעמים ולא התאכזבתי ממוקמת באיזור התעשיה החדש.

Chewbacca

New member
סושי כשר

הוא לאו דווקא סתירה. יהודים כשרים למהדרין אוכלים דגים חיים כבר מאות שנים (דג מלוח וכו') אני לא זוכר בדיוק מה היהדות אומרת על אכילת דגים אבל אין ספק שטונה וסלמון (ועוד הרבה מאוד דגים) הם כשרים, ובניגוד לבשר, אין עליהם דם אז לא צריך לשרוף אותם למוות. אמנם את תחליף השרימפס אנחנו המצאנו, והטעם שלו לא ממש מהווה תחליף (יש משהו בדגים מעובדים שמוציא מהם את הטעם לגמרי) אבל גם היפנים עשו כל מיני תחליפים לדברים יקרים יותר. מקלות הסרטנים, שלא ממש עשויים מסרטנים הם המצאה יפנית והם נועדו כדי לתת תחליף זול וזמין לבשר סרטנים משובח.

gershon17

New member
אני גם זוכר את הזהבון בחיבה

בצבא זכור לי שדי אהבתי את החיקוי שרימפס. מאז לא יצא לי להתקל בו. נכון שהוא לא דומה לשרימפס, אבל זה לא הופך אותו לרע...

שח_מט

New member
סושי כשר (שנגרילה?)

הבוס שלי (דתי) אכל עסקית בשנגרילה (הירקון 105) ודיווח שהיה סושי והוא מאוד נהנה. תתקשרי לברר. 03-5234763, 03-5238913 S

רומי 007

New member
המון תודה שח, כנראה שנגרילה

לגבי הילטון - תודה גידי אני אבדוק אבל כנראה ששנגרילה זה המקום.

גידי42

New member
לא ידעתי ששנגרילה כשרה

אכלתי שם ולא שמתי לב. סימן שזו מסעדה טובה.

meravbr

New member
רק לא שנגרילה ברמת השרון

מ-ז-ע-ז-ע-ת !!! (וגם לא בטוח שכשרה)

Siren

New member
סושי כשר

במתחם הבורסה. לא הייתי כך שאני לא יכול להמליץ - ראה קישור

למעלה