סושי במיאקו

Amoureuse

New member
סושי במיאקו

סופסוף מצאתי לי שותפה ראויה לסושי (שהבעל לא אוהב, כזכור אולי לבאי מפגש הפורום בקיוטו), והזדמנות לנסות את סאקורה שקיבלה כל כך הרבה ביקורות טובות. אבל למרבה הצער סאקורה סגורה בשעות אחר הצהריים ואנחנו קבענו דווקא ליום שישי אחרי סיום הסידורים. אז חיפוש מהיר בפורום (אחר סושי במחיר סביר, אחרת אונמי היתה נבחרת בקלות), הלכנו על מיאקו - באיזור הבורסה ברמת גן. היינו כמעט לבד במסעדה (אולי עוד 2 שולחנות חוץ מאיתנו). אני מקווה שזה בגלל השעה המאוחרת לצהריים. לפחות זה פתר את הבעייה הפוטנציאלית של העישון: שמתי לב שאיזור הלא-עישון ממש מקיף את הבר, והבר הוא איזור עישון (בנוסף לאיזור עישון בשולחנות בהמשך). זה לא נקודה חיובית למעדה, אבל כאמור בביקורינו לא היתה כל בעיה בנושא, אף אחד לא ישב בסביבה בכלל. פתחנו בירקות טמפורה - קצת אנמיים, אבל אני לא אוהדת טמפורה גדולה, השותפה בחרה בהם ונהנתה מאד. לסושי לקחנו: רול מיוחד עם אונאגי, אבוקדו וכו' - משהו מורכב (מתפרק...) אבל טעים מאד, 2 רולים פשוטים של טונה אדומה וילו טייל, ניגירי אונאגי (כן, אני באמת אוהבת אונאגי), קליפורניה אינסייד-אאוט, וקונוסים של שרימפס טמפורה. הכל היה טעים מאד. עם בירה אחת ודאקירי אחד שילמנו 255 לפני שירות - סביר ביותר. כיוון שסושי נחשב "דיאטטי"
(טוב, תשכחו מהטמפורה), עשינו קב"א בגלידה הסיציליאנית באבן גבירול. לקחנו ב"עיניים גדולות" 2 טעמים על בסיס שמנת וזה באמת היה מוגזם וכבד מדי. בכל אופן הערמונים היה מדהים, הפנה קוטה היה משעמם. לא זוכרת מה היא לקחה אבל היא בעיקר היתה מפוצצת ולא ממש יכלה לאכול את זה.

liti

New member
הגלידה הפכה לקב"א אידיאלי,

אני פחות אוהבת את הסיציליאנית אבל אם אנחנו שם בדרך כלל אני לוקחת את הטעם של התמרים עם הפקאן.

../images/Emo66.gif

נשמע אחלה. סושי זה אחלה אוכל. במיוחד שיש הרבה על מה לדבר כי זה עניין של ביס ולא צריך למהר שמא זה יתקרר
. צריך להתחיל לאט, לוקח זמן לאהוב
אבל זה שווה!

שח_מט

New member
סוף סוף יש לי חיזוק למיאקו

ושוב אני אציין שהכי שווה שם זה אחרי 23 ואם ברשותכם ישראכרט/מסטרקארד עם מועדון "היי-טק" תוסיפו עוד 9% הנחה. הדיל הכי טוב. שח

Amoureuse

New member
בזכות הביקורת שלך הלכנו לשם!

אבל בעניין המועדונים אני הרמתי ידיים: פה יש הנחה עם ויזה, שם עם ישראכרט, אי אפשר לדעת כלום אז אני תמיד משתמשת בכרטיס אחד וזהו. בפוקס קיבלנו 225 ש"ח הנחה במועדון כושר של בעלי כי הוא שילם בכרטיס הנכון! אבל זה היה פשוט מזל חד-פעמי...

Lear22

New member
דרך אגב

גם הולמס פלייס מוציאים כרטיס אשראי שלהם עכשיו.. מעניין אם הוא שווה משהו אני אומר שיוציאו כרטיס אשראי למצילים, עם הנחות במד"א ובמימדיון

למעלה