סושי בהריון

אמלי12

New member
אם כך צריך להמנע בכלל מלאכול בחוץ

כבר היתה פעם ידיעה על מישהי בהריון שחטפה טוקסו (נדמה לי) ממרק תרד במסעדה.
גם בירקות ופירות שלא שטופים היטב אפשר לחטוף טוקסו או ליסטריה ובעצם אי-אפשר לסמוך על שום-מקום שיהיה מספיק הייגייני, גם אם זה נראה נקי.
אני כרגע מבקשת הכל וול-דאן, גם ככה אני לא אוהבת סושי ולכן לא אוכלת בסושיות, אבל כן אוכלת בחוץ דגים עשויים ושותה מיצים (לא בדוכנים), אני מקווה שזה מספיק.
גם במסעדות רגילות מגישים סשימי וקרפצ'יו, אז איך יודעים שלא השתמשו באותו משטח ואותו סכין?

פיצקי12

New member
נכון ואני בהחלט משתדלת

לאכול כמה שיותר בבית, ואני גרה במרכז תל אביב וזה בכלל לא פשוט, אנחנו היינו חיים על טייק אווי ומסעדות...
אני מבקשת הכל וול דאן, מודיעה למלצרית שאני בהריון ומבקשת לעדכן את המטבח, ומשתדלת לאכול במקומות מאוד מסודרים שמקפידים על רצונות הסועדים.
ברור שאי אפשר לשלוט בהכל, אבל יש מקומות מועדים לפורענות, אז אני משתדלת להימנע מהם

גם אני מרגישה כך

לא רואה קושי עד כדי כך בלתי נסבל בויתור על כמה מאכלים למשך כמה חודשים בסך הכל. זה לא שאסור לאכול שום דבר, בסך הכל כמה אמצעי זהירות. זה נכון שהסיכוי נמוך, אבל אם חלילה הוא קורה - המחיר גבוה לי מידי.

(ובכלל לא סושי מצריך ממני איפוק, זו השקשוקה עם הצהוב הנוזל שקורצת לי ליום שאחרי
).

Vanila3

New member
לא אכלתי כי לא היה לי חשק

ובנוסף, זה אחד המאכלים שמאז ההריון לא חזר לי החשק לאכול אותם. כמעט שנתיים.

ולפני ההריון, אכלתי סושי בכמויות..

אם את יודעת שתוכלי ללא רגשות אשם - תאכלי במקומות שאת יודעת ששומרים על נקיון.
כלומר, לא בסושיה בקניון.

בתאבון.

שונצו

New member
אני לא מההיסטריות סביב אוכל

אבל בגלל שעל ההריון הזה נדרשתי לשמור בשבע עיניים עקב הרצון שלי ללדת בבית (הריון בסיכון אי אפשר ללדת בבית), נאלצתי לוותר על האהבה שלי....
גם על הלידה בבית בסופו של דבר נאלצתי לוותר, אבל זה כבר סיפור אחר....

למעלה